• Leksi

    I regn och solsken, i vått och torrt, och allt däremellan

    Tack för alla komplimanger! Passade på att ta bilderna när magen fortfarande var "lagom" stor, tror jag var i vecka 31 där. Nu börjar den bli läskigt stor, kanske inte grotesk men nära på. Vore jättekul att se din mage Bruttan!

    Skönt att du mår bättre Blommis! Fortsätter hålla tummarna för lilla embryot.

    Åh Lanovia, hoppas mannen kom hem med Ellen snart efter ditt inlägg igår.

    Hej Ankan! Visst har du slutat jobba nu? Känns det skönt? Har ni förberett allt därhemma, packat bb-väskan och så?

    Nu ska vi strax upp till min mamma och äta våfflor. Gud vad gott det ska bli!

  • Leksi
    Ninnnis skrev 2010-04-01 13:16:42 följande:
    Tänk om vi kunde ha en jättetrådträff någon gång!
    JA! Var jätteavundsjuk på er idag ju!
  • Leksi
    Daa skrev 2010-04-01 12:18:14 följande:
    Blommis: ställer mig bredvid Ninnis och våndas, lider och hoppas med dig. Olidligt är ordet. *kramar om*
    Håller med, och ställer mig bredvid jag också. Detta måste vara helt sjukt påfrestande. Men rostbiff, potatissallad och findukning låter som ett trevligt tidsfördriv.
  • Leksi

    Vad du har varit duktig idag Bruttan! *impad* Skönt att det inte verkar vara någon bebis på gång heller, visst väntar vi med det till efter påsk åtminstone?

    Medan jag smaskar på en vaniljbulle kan jag berätta att jag jobbade sista dagen idag. Hurra! Som jag sett fram emot detta!! Men just nu känner jag mig som en urvriden disktrasa efter en 11-timmars dag och det blir nog bara att stupa i säng. Imorgon ska jag glädja mig!

    Natti natti!

  • Leksi

    Äh, måste ju bara berätta att jag lyckades april-lura min chef idag. Sms:ade imorse och skrev att jag inte kunde komma till jobbet idag för vi hade varit tvungna att åka in till förlossningen. Trodde aldrig att hon skulle gå på det men det gjorde hon med hull och hår! Hur kul som helst!! *fnissar*

  • Leksi

    Åh nej Blomman! Jag som hade en sån bra känsla för er den här gången. Men är det verkligen kört då eller kan det ha varit för tidigt att testa bara? *kramar om och försöker hålla hoppet uppe*

  • Leksi

    Hej hej tråden!

    Vilken spännande dag som väntar imorgon - BF för Ankan och testdag för Blommis. Och var håller Bruttan hus? Lät ju väääldigt misstänkt med de där kraftiga förvärkarna tycker jag...

  • Leksi
    Sonja68 skrev 2010-04-09 13:11:20 följande:
    Kram allihop!Undrar vad Ankan o Bruttan sysslar med. Och Leksi?
    Här är jag i alla fall! Har inga som helst känningar av att något är på gång så idag har jag t.o.m. varit upp till jobbet i fyra timmar och hjälpt till. (Inte för att jag hade långtråkigt direkt... men de ringde och hade kört fast och då kunde jag ju åka dit och hjälpa till lite.)

    Önskar alla en riktigt trevlig fredagskväll och helg! KRAM!
Svar på tråden I regn och solsken, i vått och torrt, och allt däremellan