Inlägg från: JollyO |Visa alla inlägg
  • JollyO

    Juli 2010

    Hej alla glada brudar!

    Roligt att se att ni kommit så långt!
    Jag har haft lite BT-fasta i en hel månad nu, jag gjorde ju inte något annat än att hänga här ett tag där :) Men, nu börjar det änna bli dags att fixa alla detaljer och då behöver jag ju er hjälp!

    Det jag fixat senaste månaden:
    Hotellnatt
    Underkjol i ivory har kommit hem
    Halsband köpt från Baglady
    Geléinlägg till hälarna på brudskorna
    Handlat plastglas och pappdukar i mängder på Ullared
    Fått byrålådsguld till vigselringen

    Dessutom har jag bestämt med tjejerna att vi ska ha pysselkväll så att de får hjälpa mig med dekorationer som ska göras. Och köpt ny bil :)

    I pipelinen:
    Beställa klänning
    Gå ned sex kilo till
    Fixa ljus
    Beställa kostym och matchande väst från Sutopia
    Skriva C-uppsats!

    Roses: Pulverdiet är mitt tips! Quickfix men garanterad viktnedgång och det är det som är det viktiga nu ju Jag kan tipsa om vilka naturdiet- och nutrilettgrejer som är ätbara.

  • JollyO

    Tack, det känns bra att vara tillbaka! Sambon kom hem förut och sa att bilen är fixad, en jättefin gammal Bentley som vi får låna gratis. Kul!

    Jag har dock upptäckt problem med mitt halsband, det är för långt! Kan man förkorta ett pärlhalsband själv? Har kollat på det men det verkar lite meckigt för de sitter så tight. Skall jag köra utan??
    Lägger upp kort på det om det är någon mer som letar pärlhalsband (som är lite för långt)

  • JollyO

    Korall: Tråkigt värre! Jag kommer inte att beställa min klänning från dem, har redan beställt en festklänning som jag väntar på dock... Nervöst!

  • JollyO
    KatjaB skrev 2010-03-31 23:07:40 följande:
    Idag inhandlades torselette på underklädesparty här hemma. Såklart blev jag helt såld på den dyraste hon hade, men fick 30% rabatt så det blev ändå okej pris, o så skickade hon med ett jättesött strumpeband som nästan går i dalablått med strasstenar väldigt lika de på mina skor. Bild på torseletten finns på min blogg om ni vill se, dock ger bilden inte den riktigt rättvisa, den är hur fin som helst!
    Fiiin!
  • JollyO

    Framgång i planeringen igen :)
    Jag var på en lagerförsäljning av tyg igår för att köpa till mina vimplar som ska hänga i taket. Ville ha rosa och vitrandigt och gärna rutigt också. Hittar bara rutigt först men sen kommer de ut med en kundvagn fylld med fina tyger, och vad har de där? Rosa och vitrandigt tyg som är vävt så så det är samma mönster på båda sidorna, sweet! Blev både randigt och rutigt i samma färg och dubbelsidigt då så man slipper dubbla tyget. Ska köpa småblommigt och något vitt också, sen blir det till att klippa trekanter.

    Sen var jag på Bolaget idag där de hade jättefina flaskor och även fina glas att ha som ljusstakar, för 25 respektive 5 kr.

    Glasen är ganska stora så det går i ett litet blockljus i dem. Blir att åka tillbaka imorgon och köpa många! Något band runt dem får det nog bli också...
    www.bolagret.se/sv/articles/2.74.2380/enkel-glas

  • JollyO

    KatjaB skrev 2010-03-31 23:56:08 följande:


    JollyO: tack kul med tyget också, det kan ju ibland vara helt hopplöst att hitta rätt om man har en tanke om en viss textil man vill ha. Bolagret brukar jag kika in på ibland (webben) de har ju väldigt fina saker. Köpte ett gökur i plast för ett tag sedan som hänger på väggen i barnens rum.
    De har så mycket mer saker i affären på Bolagret. La upp bild på flaskan/karaffen. Mycket roligare att ha dem än de från IKEA. Gäller bara att de finns kvar när jag ska köpa dem imorgon...

    Tyget kunde varit lite ljusare men någon måtta får det ju vara på perfektionism
  • JollyO

    Nu har vi beställt klänning klänning från Kina och även kostym från Sutopia. Mycket mätande igårkväll :) Nu börjar en lång väntan!

  • JollyO

    sarahkka76: Ja det är väldig spännande. De har redan mailat två gånger om klänningen så det känns jättebra. Har skickat kort på hur jag vill att de ska ändra den, men denna blev det:

    www.littlecoral.com/mga3112f-organza-wedding-dressbridal-gown_p13762.html

    Kul att ni redan vet alla som kommer. Och bara en vecka kvar tills bebisen... Jag blir lite avundsjuk på det sistnämnda får jag säga :) Så underbart för er att snart få träffa den! Att du hinner sitta här och skriva då..?!

  • JollyO
    CeKe skrev 2010-04-04 23:42:00 följande:
    Hehe! Japp, ibland blir det mer än lovlig fart på tanten Dert där med husköp verkar ha varit en bra gnista att elda på! Vill få allt pyssel klart så fort som möjligt nu för att hinna med flytt och båtar sen
    Jag har då suttit hemma i soffan hela kvällen när jag kunde sytt och fixat till bröllopet istället... Det hade ju varit roligare!

    Någon annan som beställt en klänning som är för liten? Jag drog ned med typ 7-8 cm på midja och bröst, hehe.
    Det gäller att trycka i sig mycket mat och godis nu i påsk för mig, för från och med tisdag är det stenhård diet som gäller! Kanske undantaget min födelsedag... Hmm
  • JollyO
    Kärleken9 skrev 2010-04-05 08:08:53 följande:
    Jolly: wow de va vågat. Vad ska du köra på?
    Pulverdiet. Blir nog naturdiets och nutriletts bars och smoothies. Funkar garanterat om man håller ut!
    Har en låda med jeans som jag tänkt få på mig också.
Svar på tråden Juli 2010