Inlägg från: JollyO |Visa alla inlägg
  • JollyO

    Juli 2010

    Kärleken9 skrev 2010-05-19 09:06:10 följande:
    Jo detta med bh... Någon av er som provat nubra??? Eller silikonbh.    
    Jag har köpt en på ebay som kostade 50 kr inklusive frakt. Precis samma som de andra. Men man kan inte ha för stora bröst, då fungerar det inte riktigt.
    Min vän är min och jag är hans
  • JollyO
    20100710 skrev 2010-05-21 07:47:07 följande:
    vi har beställt ringar nu jippie :) blev en enstensring i vitguld till mig och min m2b valde till slut en bred silverring. vi är mycket nöjda :) här är en länk till min ring indonordic2.addcms2.se/eShop/guld/ringar/soli...   korall, usch va hemskt.... kram till er!
    Fin! Men, ska du inte ha en förlovningsring som passar till den också? Eller hör du på den gamla?

    Jag har varit mycket noggrann med att ringarna ska vara i samma höjd och kuping, men det är ju jag. Tänker att det är värt att jag är nöjd med dem eftersom att jag alltid ska ha dem!


    Min vän är min och jag är hans
  • JollyO
    Mia 77 skrev 2010-05-23 12:51:35 följande:
    Har nu sett att tjejen som jag vann auktionen av har lämnat omdömen till andra sedan auktionen gått ut, så uppenbarligen har hon ju varit inne på tradera under veckan.   Hur kommer ni göra med efternamn, själv kommer jag byta till gubbens
    Skriv till kundtjänsten och påpeka detta om denna säljaren!

    Gällande efternamn ska vi byta till min pappas. Jag har redan bytt så vi får ta det gratis och när jag var på vårdcentralen förra veckan stod det annorlunda i deras dator än på mitt leg. Känns konstigt att jag egentligen heter något annat nu men går runt och smyger med det


    Min vän är min och jag är hans
  • JollyO

    Ställde mig på vågen imorse... Jag har på grund av överdrivet ätande och stillasittande stressat plugg gått upp tre kilo istället för ned tre kilo som jag hade planerat för - klänningen är jätteliten!


    Jag är så nervös för att den inte ska gå på! Ni som gått på VLCD, är det möjligt att gå ned från 75 till 65 på sju veckor? Eller ska jag satsa på 67 kilo? Jag är 172 lång... Hjälp!


    Min vän är min och jag är hans
  • JollyO

    Ceke: Kul med blommorna! Rosorna tycker jag är ett bättre val än kallor. Visst är kallor väldigt fina men en såndär lång "armbukett" ser ofta ut som ett knippe med purjolökar på kort... :-P


     


    Var, trots en ny släng av halsfluss, och köpte ett par "hålla-in-magentrosor" idag... I naturfärgat. Inte så att man vill att någon ska kolla upp under klänningen direkt!


  • JollyO

    Förstår inte när ni ska byta om till sexiga underkläder?! Jag antar att sådär vid klockan två-tre på natten nån gång att jag kommer att gasta åt min nyblivna make att han ska hjälpa mig att få av mig klänningen och sen kommer jag däcka i sängen på hans arm. :) 


    Vore ju dock trevligt att vakna i något fint. Ska absolut gå ut och leta efter någon neglige eller dylikt med söta trosor till!


  • JollyO

    Jag börjar också bli nervös, men mest för möhippan!


    Imorgon ska sambon förmodligen få sin svensexa och jag är orolig för att de ska plocka mig med då! Ska gå på examensfest jag betalat 500 spänn för så det vore ju segt att ha lagt ut de pengarna i onödan, men väldigt roligt att få möhippa såklart. Jag har aldrig skämts speciellt mycket för någonting innan, men nu på "äldre dar" har jag blivit lite mer återhållsam och nervös... Är inte säker på att andra märkt det bara. Risken är därför stor för att de hittar på något RIKTIGT pinsamt. Förhoppningsvis blir det bara roligt... Åhhh jag ser fram emot det med en skräckblandad förtjusning!


  • JollyO

    Jag fick också möhippa igår, som jag anade! Sambon blev tagen för svensexa idag istället.


    De kom tidigt och kidnappade mig hemma och körde iväg mig med ögonbindel. Vi går in i någon slags affär och så sätter de mig på en hög med mattor. Jag sitter där och väntar och sen plingar det till "Ikeas kundradio informerar...". Då tar jag av mig ögonbindeln och upptäckte att jag satt helt ensam där i morgonrock och ögonbindel. Plingade till igen: "Kan Johanna komma till vardagsrumsavdelningen där Linda väntar". Där hittade jag tio tjejer som satt och fnissade och sen fick jag byta om i ett badrum i en sån visningslägenhet och fick turkos ögonskugga och alla tillbehör.


    Sen blev det en helt galen dag med väldigt pinsamma uppdrag, fyrhjulning i skogsbanor och väldigt mycket mys och god mat!


    Fantastiskt bra! Är så glad!


  • JollyO
    KatjaB skrev 2010-06-07 20:14:02 följande:
    hahaha Ett pizzabud plingade på och med knackig svenska ger han mig en pizza som redan är betald. Jag tror att Simon är världens underbaraste människa och tar glatt emot pizzan, skär upp o börjar äta med ungarna.. ringer Simon och tackar för pizzan.. som han tydligen inte alls beställt. Budet måste gått fel :-P Nu skäms jag, hehe.. undrar vems pizza vi precis ätit upp!?
    Haha. Jobbigt läge! Hoppas att den va god!
  • JollyO
    minimis skrev 2010-06-08 18:56:12 följande:
      Bara på mobilen. Vet du hur man kan skicka online? Annars kan jag vara så redig så jag kan sms:a, förmodar att du inte är nån styckmördare ;)
    Om du har bluetooth på datorn kan du skicka från telefonen till datorn via det.
  • JollyO
    Kärleken9 skrev 2010-06-09 22:39:34 följande:
     Måste tänka om med festhäfterna, hade gjort så det är bara text på en sida per uppslag, om ni förstår, ska ju så klart vara på varje sida. Ghaaa känns som att börja om men men. På vanliga skrivare hur funkar det? Lägger man in papper och sen vänder på dem och in igen för att få på båda sidor? Vi ska ha stående A4 format. Guld om någon kan förklara.
    Självklart ska du ha text på båda sidorna. Hur har du gjort programmet på datorn? Visst får ni vända pappret efter att ni skrivit ut framsidan. Vet inte riktigt vad det är du frågar efter.. :)

    Vad har ni andra kvar att göra nu?


    Jag sitter och övar på att göra fransk manikyr på mig själv såhär nästan i natten...


    Var inne idag hos min pappa som ska designa vigselprogrammet, kommer bli så snygga! Sen kollade jag på blommor och hittade ett jättefint parply. Ett i ivory med orangea prickar från Lisbeth Dahl för 215 kr, får nog ta och köpa det!


    Imorgon ska jag köpa pappassietter och muggar till fikat vi ska ha efter vigseln, de har jättefina rosarandiga på willys men när jag va på den som ligger närmast idag va de helt slut..!


    God natt brudar!


  • JollyO

    Va på tre olika willysaffärer för att hitta rosarandiga assietter. De är slut överallt! Djupa tallrikar är ju inte jättefint att servera tårta i direkt. Segt!


    Har någon sett var man kan köpa kaffeservetter billigt/i storpack. De bör vara blommiga, eller rosa/mönstrade. Har kollat på alla ställen jag kan komma pååå..!


Svar på tråden Juli 2010