Inlägg från: JollyO |Visa alla inlägg
  • JollyO

    Juli 2010

    Har hämtat min förlovningsring som blivit förminskad två storlekar och numera sitter bra! Den gnistrar och är så blank och fin att det känns som att jag glömt bort att jag gillade den så mycket. Jag har ju aldrig visat den för er men tänkte att det skulle passa med en liten bild nu när den ser ut som ny :) Finns i galleriet!


    Min vän är min och jag är hans
  • JollyO
    Korallbruden skrev 2010-05-05 23:21:38 följande:
    Tyckte om din ring snyggt. Vad skall du ha till den? Typ av vigselring? Denna vända blev det slipsar , näsdukar och m-knappar som finns i galleriet. Blir snyggt med matchning mot tärnorna.    Blir bara mer och mer sugen att boka en resa efter ha hört era idéer
    Blått är ju klassiskt och alltid snyggt! Det var länge sen jag köpte något på ebay (läs: flera veckor sen) men nu letar jag efter krokodilclips att sätta fast bakom namnskyltar. Skulle nämligen vilja sätta sådana bakom placeringskorten så kan de som vill ha dem på sig. Såg det från ett annat bröllop och tyckte att det var en rolig idé!

    Jag ska ha en halvalliansring med sju princesser på 0,1 carat. Som den andra ringen jag har på bild med en ny skena som passar exakt till förlovningsringen. Blir 5,5 + 4 mm så det blir maffigt! Nästan lite väl...


    Min vän är min och jag är hans
  • JollyO

    Nu har min klänning kommit!! Superfin, rätt mått och rätt längd på den! Välsydd, snygg spets och mycket finare i verkligheten än på bild. Släpet är jättelångt, som jag beställde det men det går ju inte att backa direkt!!!


    Nu måste jag verkligen börja banta!!! Det fattas fem cm för att kunna snöra den snyggt, allt enligt planerna. Nu måste jag sluta äta onyttigt och börja träna, varför ska onyttiga saker vara så himla goda? Pulvret, här kommer jag!


     


    Min vän är min och jag är hans
  • JollyO
    KatjaB skrev 2010-05-08 19:40:35 följande:
    hörrni, den där ljusslingan finns på claes ohlson också, billigare fast med färgade lampor. Man borde ju kunna köpa en sån o byta mot andra lampor bara...
    Roses och miris: Det är på clas ohlson jag köpt slingorna. Sen har jag köpt klara glödlampor på Ullared för tre kronor styck att byta ut med. Slinorna är 7,5 meter långa så det räcker med två för oss att ha på altanen. Slingorna på Granit är likadana men mycket dyrare och där medföljer helt vanliga glödlampor.

    Jag har fått brev i mitt nya efternamn (det vi ska ta som gifta). Kändes jättekonstigt! Fick sätta upp en lapp på dörren också så hoppas att inte någon kommer förbi oanmäld och ser den...


    Min vän är min och jag är hans
  • JollyO

    Jag börjar inse att möhippan kan ske snart... Typ om tre veckor iallafall eftersom jag är bortrest denna helgen och några vi känner gifter sig helgen efter det. Roligt!


    Vi satt och kollade igenom hela psalmboken typ för att inte ha glömt bort någon trevlig en. Har en lista någonstans över de vi tycker är bra om någon är intresserad. Än så länge har vi bara valt ut en vänlig grönskas rika dräkt med verserna 1, 3 och 5.


    Min vän är min och jag är hans
  • JollyO

    Kul att höra om hipporna!


    Idag är det två månader kvar tills den 17 juli. Börjar trycka på nu! Var på vårt andra samtal med pastorn i fredags och gick igenom vigseln. Ett tips jag vill dela med mig av: pastorn tyckte att vi skulle ha en snyftvänig låt direkt efter vigselakten så att de som grät skulle kunna gråta färdigt och att folk (och vi) fick en liten stund att andas ut efter stundens allvar.


    Välkommen 20100710! Har ni ordnat det mesta redan?


    Min vän är min och jag är hans
  • JollyO
    20100710 skrev 2010-05-17 12:49:11 följande:
    har en fråga ang ringarna.. jag hittar INGEN ring som jag faller för.. Jo, men den kostade 15000 kr.. det är alldeles för dyrt! Vi hade tänkt oss nåt i stil med 5000, helst för båda.. Går det ens? När vi tittade på ringar var dom billigaste hon visade oss 6000 kr, bara för min... Vi har tight budget, men helst vill man ju inte snåla på ringarna precis... åå jag får spunk!
    Vad letar ni efter ungefär? Rött, vitt, bredd, höjd, stenar? Tror att jag har kolla igenom i princip allt som finns!
    Min vän är min och jag är hans
  • JollyO
    KatjaB skrev 2010-05-18 20:13:35 följande:
    grattis alla ni som gift er! åååh vad jag längtar till vårt vi har några som inte svarat än såhär en vecka efter osa... ska man anta att de inte kommer eller ska man ringa o kolla?
    Va??? Vilka har gift sig?
    Min vän är min och jag är hans
  • JollyO
    20100710 skrev 2010-05-17 22:45:40 följande:
    indonordic2.addcms2.se/eShop/Guld/ringar/soli... här är en ring som jag fastnat för.. min blivande har ganska säkert bestämt sig för en titanring, men dom måste väl inte vara gjorda i samma material, eller...?
    Tänk på att ringen på bilden inte har den minsta diamanten. Jag skulle gissa på att det är en 0,5 carats på bilden. Om du vill ha en sådan enstensring kan du gå och kolla i någon affär först så att du inte blir besviken för att stenen är för liten utan vet vad du kan förvänta dig
    Min vän är min och jag är hans
  • JollyO

    "Självklart får du ta med dig en kompis ifall det blir tråkigt. Nej förresten, ta med dig hela fotbollslaget och jobbkollegorna också, det kanske blir helt urtrist!" Hihi.


    Idag kom sambons kostym från sutopia hem. Fin men han har inte riktigt gått ner de där kilona än... Hehe, inte jag heller! Dumma förkylning. Har haft den i två veckor nu (äter penicillin nu) och då går det ju inte att pulverbanta. Har ätit massa godis och onyttigheter istället och gått upp två kilo istället för ned. Och det är mindre än tio veckor kvar nu! Kris...


    Noterade för övrigt att vår tråd nått sida 100 och över tusen inlägg. Dags nu när det bara är två månader kvar!


    Min vän är min och jag är hans
Svar på tråden Juli 2010