• BrudSommar2006

    Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen

    Sedan 2006 har vi som hänger här försökt lista ut hur man märker när man är gravid och om ett efterlängtat plus möjligen är att vänta. Vi kan inte vara speciellt smarta för vi är inte ett dugg närmre en lösning på problemet nu än då och ändå ger vi inte upp.


    Nåja, se till att få tummetotten ur nu och hjälp oss komma upp till de nästan 12 000 inlägg vi kom upp till nu sist. 


    Jag har förstått att man helst ska uppge skostorlek, favoritchoklad, var i landet man bor och hur det står till på barnfronten för att börja hänga här med oss men jag vet inte jag, jag tycker att det går lika bra att skicka en slant direkt till mig.


    Hursom, här diskuteras hus och hem, resor och relationer, goda drycker och fester och så klart när nästa trådträff kan tänkas inträffa och var. Har man väl gett sig in i diskussionerna här så kommer man aldrig loss.


    Välkomna!


    Här finns förra tråden: 


    www.brollopstorget.se/Forum-5-21/m3651505.html

  • Svar på tråden Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen
  • MSW
    passionsblomman skrev 2010-05-04 15:40:34 följande:
      Tvärsäkert!
    nennesjuttioåtta skrev 2010-05-04 15:41:29 följande:
    MSW – Mauuuukaaa!!  shit, jag sökte på josh groban på spotify och lyssnar igenom allt och nu är det "chestnuts roasting on an open fire". Bjällerklang!!!! 
    Första gången han ber så låter det mer som "maaka", men juh mer han ber juh längre och mer "vridet" blir det!
  • MSW

    Nenne: Vi tyckte inte att det var särskilt jobbigt utan isofix.. I vår bil var det inga som helst problem att trä över bältet varje gång, fast i vissa bilar var bältet kortare, och då är lite mer meckigt, men inte så värst..

  • Tinga

     


    MSW skrev 2010-05-04 15:39:07 följande:
    Jag förstår inte vad A ha för dialekt egentligen, eller är det någon ur typ av småländska när man vill "maaauuukaa" (smaka, alltså)..?

    Jag trodde att det var mest i skånskan vi hade diftonger. Även Puff säger nämligen maaauuka. (Piff säger förstås inte det. )

    PB - skönt att det känns bättre idag.

  • Tinga

    Lappis - presentkort på någon topprestaurang som ni vill testa?

  • nennesjuttioåtta

    låter ju bra. Ok, vad är ett vettigt pris då?


    MSW skrev 2010-05-04 15:50:09 följande:
    Nenne: Vi tyckte inte att det var särskilt jobbigt utan isofix.. I vår bil var det inga som helst problem att trä över bältet varje gång, fast i vissa bilar var bältet kortare, och då är lite mer meckigt, men inte så värst..
    vad är ett vettigt pris då?
  • nennesjuttioåtta

    men vaffö blire dubbelt av det jag skriver?!?!

  • Lapinette

    Härligt med cykelkompisar! Det underlättar i uppförsbackarna!

    Själv har jag faktiskt tagit mig i kragen och ringt min gynekolog. Jättetrevlig sekreterare men oj jag saknar Pia (do you remember Telis). Hon undrade självfallet vad som hänt med mig sedan december 2008 då jag var där senast och höll på med min 3:e IVF. Har fått en jättebra tid inbokad, dock efter NY så nu får vi hålla tummarna att tanten blir sen.

  • MSW
    Tinga skrev 2010-05-04 15:51:28 följande:
      Jag trodde att det var mest i skånskan vi hade diftonger. Även Puff säger nämligen maaauuka. (Piff säger förstås inte det. )PB - skönt att det känns bättre idag.
    Kanske har han några skånska influenser? Vi bor juh inte jättelångt från skånska gränsen menar jag! Vad härligt ändå att Puff vill mauka, hoppas bara han smittar av sig på brorsan!
  • Lapinette

    Tinga - låter som en bra idé, måste kolla med maken vart han vill gå.

  • Fru E

    Lappis-så du fick inga tabletter utskrivna?

Svar på tråden Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen