• BrudSommar2006

    Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen

    Sedan 2006 har vi som hänger här försökt lista ut hur man märker när man är gravid och om ett efterlängtat plus möjligen är att vänta. Vi kan inte vara speciellt smarta för vi är inte ett dugg närmre en lösning på problemet nu än då och ändå ger vi inte upp.


    Nåja, se till att få tummetotten ur nu och hjälp oss komma upp till de nästan 12 000 inlägg vi kom upp till nu sist. 


    Jag har förstått att man helst ska uppge skostorlek, favoritchoklad, var i landet man bor och hur det står till på barnfronten för att börja hänga här med oss men jag vet inte jag, jag tycker att det går lika bra att skicka en slant direkt till mig.


    Hursom, här diskuteras hus och hem, resor och relationer, goda drycker och fester och så klart när nästa trådträff kan tänkas inträffa och var. Har man väl gett sig in i diskussionerna här så kommer man aldrig loss.


    Välkomna!


    Här finns förra tråden: 


    www.brollopstorget.se/Forum-5-21/m3651505.html

  • Svar på tråden Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen
  • Lapinette

    nenne - vad konstigt! Varför skulle ni inte bli bjudna? Säger kaninen som själv inte helt och fullet har bestämt vilka hon ska bjuda till den 5 juni (droppar ut lite inbjudningar varje dag).

  • nennesjuttioåtta

    lappis – jag vet inte, de kanske har någon gräns dragen vid när man hördes av sist...?!?!

  • viktualia

    nenne - cykelcape kan lånas ut! *fniss* Och regnställ - jooorå det har jag till och med till vagnen..


    .. men ösregnar det riskerar ju skumpan att spädas ut.. hm.... näee.. jag röstar för inomhusträff i så fall.. hade jag bott lite närmare hade jag kunnat erbjuda mitt vardagsrum... det är ju 40 kvm stort och helt omöblerat = alla 14 rumporna får plats plus ev minilirare! {#lang_emotions_cheers}

  • Lapinette

    nenne - lite så där resonerade dock jag på vårt bröllop. Hade ett begränsat antal med platser och folk jag inte pratat med på typ 2 år föll bort ... fast så länge sen kan det väl inte ha varit i ert fall?

  • Fru E

    Hmmm.....visst borde det vara ok att köra mc fram till ÄP iaf

  • MSW

    viktualia skrev 2010-05-04 14:34:28 följande:


    nenne - cykelcape kan lånas ut! *fniss* Och regnställ - jooorå det har jag till och med till vagnen.. .. men ösregnar det riskerar ju skumpan att spädas ut.. hm.... näee.. jag röstar för inomhusträff i så fall.. hade jag bott lite närmare hade jag kunnat erbjuda mitt vardagsrum... det är ju 40 kvm stort och helt omöblerat = alla 14 rumporna får plats plus ev minilirare!
    Och kanske behövs det planeras lite vem som ska ha med vad..?

     


    Fru E skrev 2010-05-04 14:52:48 följande:
    Hmmm.....visst borde det vara ok att köra mc fram till ÄP iaf
    Det bör väl vara ok så länge som du tycker att det känns ok? Börjar det närma sig uppkörning eller?
  • passionsblomman

    Jättekonstig dag!
    Först skulle jag göra frukost och kolla BT, men då stod det folk i trädgården och var beredda med spadar. Jo, för jag har Thujor som jag -bland en hel del annat- vill bli av med härifrån. Så då blev det koka kaffe och bekanta sig mera med lite byfolk och det var skitbra.

    Sedan hade de ringt från skolan för sonen hade ont i magen. Ner och möta honom. -Han ligger nu däckad efter att ha spytt ner hela tv-rummet. {#lang_emotions_throwup}Magsjuka-jippi-kay-ey!
    Så, utvecklingssamtalet vi skulle på ville de inte att vi skulle komma till...och inte fotbollsträningen heller. Konstit va? 

    Ja så nu sitter man här och undrar om man inte också mår lite illa eller....???

    Nu ska jag se vad ni haft för er idag!

  • MSW

    Pb: Maginfluense är blä!! Hoppas sonen kryar på sig och att du och maken din inte blir smittade!

  • snaily

    Hej alla glada! Dags att ge sig till känna, börjar bli smygläsare här!


    Haft en härlig helg i Stockholm. Återvände till vintern sent i söndags kväll, fasen vad jag frös igår! Iskallt i huset och ute också och på kvällskvisten ven det snö i luften. Efter att ha suttit i t-shirt i solgasset på syrrans altan halva söndagen... Vilken kontrast!


    Du hörde väl oss som vanligt Nenne när vi åkte hemåt - tutade vid både södra, västra och norra avfarten för säkerhets skull.


    Tinga
    Fyyy vilken besvikelse med Piff och sonden, igen!! Det är så sjukt orättvist och eländigt att jag inte finner några ord! KRAM!


    EA
    Synd på bilderna och trädgården! Kan tänka mig att det är väldigt grönt och vackert nu. (Till skillnad från här.)


    Nenne
    Håller med, det börjar ju bli dags att skicka ut inbjudningar till ett junibröllop nu? Skulle vara så skoj om du kom på tråddejten!


    Om regnväder... finns det inte någon trådis i innerstan som bor rätt stort? *visslar oskyldigt* Annars kanske vi kan ockupera något stort museum och picknicka på deras golv. Är det inte tak över Sollidenscenen på Skansen också? Pendeltågsperrong? Se så många bra förslag!

Svar på tråden Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen