• BrudSommar2006

    Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen

    Sedan 2006 har vi som hänger här försökt lista ut hur man märker när man är gravid och om ett efterlängtat plus möjligen är att vänta. Vi kan inte vara speciellt smarta för vi är inte ett dugg närmre en lösning på problemet nu än då och ändå ger vi inte upp.


    Nåja, se till att få tummetotten ur nu och hjälp oss komma upp till de nästan 12 000 inlägg vi kom upp till nu sist. 


    Jag har förstått att man helst ska uppge skostorlek, favoritchoklad, var i landet man bor och hur det står till på barnfronten för att börja hänga här med oss men jag vet inte jag, jag tycker att det går lika bra att skicka en slant direkt till mig.


    Hursom, här diskuteras hus och hem, resor och relationer, goda drycker och fester och så klart när nästa trådträff kan tänkas inträffa och var. Har man väl gett sig in i diskussionerna här så kommer man aldrig loss.


    Välkomna!


    Här finns förra tråden: 


    www.brollopstorget.se/Forum-5-21/m3651505.html

  • Svar på tråden Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen
  • FruCicci

    Hej!

    Jag skulle oxå kunna tänka mig att vara surrogatmamma!
    Spännande nu EA och Mugglan
    Akun tror inte heller jag på när det gäller att bli med barn.... men jag vet inte så mycket om det. För mig handlar det ju om att fastnar det så gör det.

    Tinga, fy din stackare och för att inte tala om lillens. Måste ju vara jobbigt för honom med, eller tycker han det är bekvämt?

    Sweet, gulletjejen! även jag smälter när du skriver.... jag känner igen det med

    PB, vad trågkigt att du känner så! Man är bra som man är!
    Jag kan känna själv att det är många som dömmer en fast de inte känner en, det är jätte jobbigt.
    Sen det där med att vara lite rund o go.... kan tala om det är inte så jävla kul att vara lång och smal heller, då glor de på en och tycker att man är en satans stroppa eller anorexia fall eller annat tjaffs......

    Satt i parken i söndags med maken, och på bänken bredvid mig satt 3 blondiner med sina YSl väskor (vanliga) och Gucci (skötväskor). De pratade om sina krämer, 8 hour någon ting, handkrämer, massage och salonger hit o dit... ungarna sket de i... jag bara kände, att jag är sååååå lycklig med mig själv just nu och med mina barn. Jag behöver inte ett smack av det de pratade om och tyckte det var pinsamt, patetiskt, you name it.... (sen får ju de tycka om sina saker, jag fick mest en uppenbarelse vad gäller mig själv ovh vad jag har för behov och vad som gör mig lycklig)....

    AM, måste fråga. Går Livia på Trossen?? Jag har fått plats där till Louise. Sen ska Victor börja på skeppet. Funderar på att ta Skeppargatan 34 ist, men sen tänkte jag stämma av med dig som har haft barn i den byggnaden.
    Tell me! var ska Hektor gå?

    I morgon flyger jag med barnen till mamma
    Ska bli roligt för dem att träffa mormor. Har tagit fram badkläderna till Vctor, tänkte att vi ska åka till simhallen och simma han och jag

    Nästa vecka ska jag nog flyga till Oslo o hälsa på en kompis, jag har blivit lite rastlösmärker jag... mammaledigheten har gått så fort denna gången, det är ju ett helt år sedan jag jobbade! My god! Måste hinna utnyttja min leidga tid (ledig och ledig...men man slipper ta semester för att åka utomlands iaf).
    Förhoppningsvis kommer familjen iväg på en veckas solsemster i slutet av maj med Jag kollade över Kristihimmeldfärds, typ palma 4 dagar, men det kostade 20 000 bara för en weekend. Gulp!

    Vi åker sedan till Kroatien efter midsommar. Ska bila ner genom europa, såååå roligt. längtar! Hoppas det går bra med Skorpan, men det ska det nog. Victor fixade det gallant när han var i den åldern, men de är ju mkt olika.... ja ja... man får göra många stopp...

     

  • fru AM

    Cicci: Hektor ska gå på Trossen! Börjar 18 augusti! Livia går fortfarande där men efter sommaren börjar hon på Skutan (en trappa upp). Jag gillar Trossen jättemycket! Framförallt en av fröknarna - men alla är gulliga och allt funkar bra. 

  • Lapinette

    Usch!! Min väninna på FL fick missfall igen. Känner mig så ledsen för hennes skulle. Hon har nu genomgått 7 IVFer och 3 missfall (varav en gång blev hon gravid på naturlig väg). Stackars, stackars henne!!!

  • MSW

    Vet ni?!


    Nu har jag bokat tågbiljetter till tråddaten!!!!

  • Lapinette

    MSW - tjohooooooooo!!! Och jag lovar vi ska vara så snälla, så snälla!

  • MSW
    Lapinette skrev 2010-05-04 11:12:27 följande:
    MSW - tjohooooooooo!!! Och jag lovar vi ska vara så snälla, så snälla!
    Ja du har juh sagt att ni inte bits iaf!
  • MSW

    Lappis
    Tinga
    Snaily
    Fru E
    Am
    Bs
    Koko
    Cicci
    Ore
    Mugglan
    Telis!
    MSW
    Vickan
    -----
    Ev Nenne
    Oupsie
    Porchez

  • MSW

    Kom förresten att tänka på september innan, visst var det ett tag sedan hon var här inne? Hoppas att allt är bra!

  • Fru E

    MSW-yeeeaaahhhhh nu börjar vi bli riktigt många hoppas att det blir fint väder så vi kan glassa i solen ahhhhhhhh


    Nenne-usch vad trist med din väninna hur orkar man fortsätta efter så många motgångar

Svar på tråden Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen