• BrudSommar2006

    Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen

    Sedan 2006 har vi som hänger här försökt lista ut hur man märker när man är gravid och om ett efterlängtat plus möjligen är att vänta. Vi kan inte vara speciellt smarta för vi är inte ett dugg närmre en lösning på problemet nu än då och ändå ger vi inte upp.


    Nåja, se till att få tummetotten ur nu och hjälp oss komma upp till de nästan 12 000 inlägg vi kom upp till nu sist. 


    Jag har förstått att man helst ska uppge skostorlek, favoritchoklad, var i landet man bor och hur det står till på barnfronten för att börja hänga här med oss men jag vet inte jag, jag tycker att det går lika bra att skicka en slant direkt till mig.


    Hursom, här diskuteras hus och hem, resor och relationer, goda drycker och fester och så klart när nästa trådträff kan tänkas inträffa och var. Har man väl gett sig in i diskussionerna här så kommer man aldrig loss.


    Välkomna!


    Här finns förra tråden: 


    www.brollopstorget.se/Forum-5-21/m3651505.html

  • Svar på tråden Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen
  • muggles

    Lappis: tror EA skulle köra korta (för vi kör samma metod har jag för mig).

  • Lapinette

    Fru E - jag gjorde mitt första försök i november och mitt andra i mars-april. Men då körde jag den långa metoden så det innebar 3 veckors nedreglering. Sen körde jag på med ett fet i juni. Därefter blev det dock ett längre upphåll innan jag gick på försök nr 3. Mycket beroende på att jag försökte med akupunktur och att hon ville att jag skulle vänta.

  • Lapinette

    Korta var skön men gav inte lika många ägg till mig ... fast samtliga var toppägg . Vet inte om det berodde på akupunkturen och på den korta metoden.

  • Fru E

    Lappis-tja många ägg verkar jag kläcka ur mig av bra kvalite så den korta verkar fungera fint på mig.......medvetet eller omedvetet har jag bortprioriterat akupunkturen till denna månaden. Kan inte riktigt sätta fingret på varför (naturligtvis sitter det en liten gubbe på axeln och säger att du skulle ha kört akupunktur nu med!) men lite av effekten borde finnas kvar i kroppen av all akupunktur innan. Försöker intala mig att kroppen kanske behöver vila lite från akun och koncentrera sig på allt annat som händer nu med alla hormoner vid försöket

  • Fru E

    Oupsie, MSW-klart ni ska följa med till trådträffen

  • muggles

    EA: jag tycker att det hjälper att tänka att "svaret" på hur det ska gå finns i embryot/ägget, så som PBs läkare sa till henne. Det är på ngt sätt förutbestämt hur det ska gå. Jag vet inte varför men det lugnar mig. Jag har en kollega (som jag skrev om förra veckan tror jag) som har två barn idag, båda tillkomna genom ivf. Och inget av barnen blev till på första försöket. Så ge inte upp!

  • muggles

    EA: jag tror inte akun gör ngn skillnad, det har det ju inte gjort hittills.

  • Lapinette

    Min kompis som var på middag hos oss i helgen erbjöd sig att vara surrogatmamma. Men eftersom nästan alla säger att det är ägget det hänger på så skulle det i sådana fall inte funka eller hjälpa med en surrogatmamma (om det är mitt ägg + min makes spermier). Nå väl, gulligt erbjudande av henne.

  • muggles

    Lappis: surrogatmamma borde väl bara hjälpa om man har problem med livmodern el slemhinnan el ngt?

Svar på tråden Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen