• BrudSommar2006

    Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen

    Sedan 2006 har vi som hänger här försökt lista ut hur man märker när man är gravid och om ett efterlängtat plus möjligen är att vänta. Vi kan inte vara speciellt smarta för vi är inte ett dugg närmre en lösning på problemet nu än då och ändå ger vi inte upp.


    Nåja, se till att få tummetotten ur nu och hjälp oss komma upp till de nästan 12 000 inlägg vi kom upp till nu sist. 


    Jag har förstått att man helst ska uppge skostorlek, favoritchoklad, var i landet man bor och hur det står till på barnfronten för att börja hänga här med oss men jag vet inte jag, jag tycker att det går lika bra att skicka en slant direkt till mig.


    Hursom, här diskuteras hus och hem, resor och relationer, goda drycker och fester och så klart när nästa trådträff kan tänkas inträffa och var. Har man väl gett sig in i diskussionerna här så kommer man aldrig loss.


    Välkomna!


    Här finns förra tråden: 


    www.brollopstorget.se/Forum-5-21/m3651505.html

  • Svar på tråden Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen
  • snaily

    PB
    Åh fy för magsjuka, hoppas du slipper!
    Systerdottern kaskadkräktes över middagsbordet i helgen, som tur var verkade det mer vara förkylningsrelaterat än magsjuka, återstår att se om vi plockat upp någon bugg efter det här besöket hos dem (igen).


    Förresten
    I morgon är det inskrivning hos BM!! Maken tänker följa med också vilket jag tycker känns bra, fast det kanske männen alltid brukar göra vid inskrivning? Lite svårt att tro det om hålan...

  • snaily

    Vid fyra inatt vaknade jag och kunde sen inte somna om fast jag var aptrött! Somnade sen typ 10 minuter innan väckarklockan ringde, såå irriterande, som om jag inte är trött nog i vanliga fall! Tack och lov så har jag kunnat ta mig hem från jobbet och sovit en stund nyss, underbart! Har beredskap så det gäller att sova i förebyggande syfte, så att säga.


    Jösses vad jag spammar tråden... Kanske ska gå och ta något att äta istället.

  • Fru E

    MSW-nej till uppkörning är det långt så för den skull är det ingen fara *slår undan alla nojjor och dricker kaffe istället*

  • Fru E

    Snaily-nää inte äta men ta en magbild till galleriet kanske

  • MSW

    Snaily: Åh vad spännande med inskrivningsbesök! Min man var med på alla besök hos BM utom när jag skulle göra glukosbelastningen.. Men jag vet inte vilket som är vanligast.. Jag tror tex inte min bror var med på särskilt många besök, fast pga att han har en bit till jobbet så var det inte helt problemfritt att följa med "i tid och otid"..


    Bra förslag för ev regn på picknick! *fniss*

  • snaily

    EA
    Jag tycker inte heller att MC fram till ÄP borde vara något problem? Blir väl inte så skumpigt med mc om du är öm i magen, eller hur tänker du?
    Själv körde jag skoter några dagar efter ÄP och det gick fint, lite annan sak i och för sig.

  • snaily

    EA
    Magbild, näää alldeles för tidigt, den är bara blekfet och svullen. För övrigt är jag ju fortfarande helt skeptiskt till att det verkligen är någon där inne, hoppas på att få tid för KUB/NUPP snart så vi får tjuvkika in igen.

  • Lapinette

    Tror vi har ett sådant där partytält på landet .. där under ryms vi åtminstone typ 10 stycken.

    pb - tummen upp för nya bekantskaper (grannarna) och tummen ned för magsjuka. Jag hoppas du slipper!

    snaily - vi vill se magbild!!!

    ego - några idéer om vad man ska önska sig i 40-års present? Folk har börjat fråga och jag försöker knopa ihop en lista.

  • Fru E

    Där ser du Snaily det är fler som vill se maaaaaaaaaaaage


    Tror det var akun som sa att det inte var bra att åka/köra mc eftersom man spände magen och det skumpade......


    Lappis-vin?

  • passionsblomman

    Tinga: FY FAN vad skitpissigt med sonden!  *skickar en kram av det rejälare slaget*

    Lappis: Men stackars stackars  din vän! {#lang_emotions_cry} Vilket jäkla öde!

    Mugglan, joråsatte...idag är det en bättre dag. Tackar som frågar. Och tack för alla kramar förresten allihop. De behövdes igår. Det är ganska gräsligt när man har så mycket ledset inom sig att det liksom bara börjar rinna ut helt ohejdat utan förvarning och i omgångar. Man kan ju inte gå ner till affären ens en gång. Och säger någon något snällt så gråter man ännu mer.

    EA, jaha, då börjar spänningen på nästa deletapp av resan igen då! Hejja!

    Sweet, du har ju bara en för gullig dotter! Arrrrg...döööördi! Hihihii!

Svar på tråden Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen