• BrudSommar2006

    Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen

    Sedan 2006 har vi som hänger här försökt lista ut hur man märker när man är gravid och om ett efterlängtat plus möjligen är att vänta. Vi kan inte vara speciellt smarta för vi är inte ett dugg närmre en lösning på problemet nu än då och ändå ger vi inte upp.


    Nåja, se till att få tummetotten ur nu och hjälp oss komma upp till de nästan 12 000 inlägg vi kom upp till nu sist. 


    Jag har förstått att man helst ska uppge skostorlek, favoritchoklad, var i landet man bor och hur det står till på barnfronten för att börja hänga här med oss men jag vet inte jag, jag tycker att det går lika bra att skicka en slant direkt till mig.


    Hursom, här diskuteras hus och hem, resor och relationer, goda drycker och fester och så klart när nästa trådträff kan tänkas inträffa och var. Har man väl gett sig in i diskussionerna här så kommer man aldrig loss.


    Välkomna!


    Här finns förra tråden: 


    www.brollopstorget.se/Forum-5-21/m3651505.html

  • Svar på tråden Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen
  • Oupsie

    Godmorgon, här var det lugnt idag.


    Tinga, nä vad trist med sond .


    Porchez, alltid tråkigt när man lägger ner saker på grund av dålig ekonomi. Synd att kommunen inte kan tänka sig att hjälpa till, de borde ju annars tjäna på att de som bor där håller sig starka och friska (vilket de borde ha lättare att göra om de kan träna på gym).


    AM, ser att du har fått en massa tårttips, men jag ger ett jag också, www.ica.se/recept Blev bjuden på den när vi hade släktkalas och vi är en stooor släkt. De som hade bakat hade gjort en eller två i taget, beroende på hur många springformar de hade och sen när hela tårtan var fryst kunde de ta bort springformen för att göra nästa tårta. Det kan också vara skönt att ha en tårta som kan förvaras i frysen, istället för kylen som lätt brukar bli överfull om man ska ha många gäster.


    Det verkar som att vi ska åka till USA lite senare än vanligt så jag kanske också kan komma på megatrådträffen, om jag kan ta mig till hufvudstaden på ett smidigt sätt.

  • Oupsie

    Fru E, oh spruta på dig själv *impad*. Hur länge är det som du ska ta sprutor nu då?

  • MSW

    Tinga: Skit med sonden! *kramar*


    Har knappt hämtat mig från värsta lämningen hittills (för mamman, för A var det nog inte värre än vanligt)! De skulle precis gå till skogen, så då var han juh ute när jag gick, och när jag gått en bit sprang han mot grinden/efter mig! Ingen bra bild att ha med sig hela dagen! Fy vad det gör ont i hjärtat! Men nu bör de vara i skogen, så nu är han förmodligen glad igen..


    Vilka tider var det som alla kommer/åker den 12? Jag tänkte titta efter biljetter på allvar nu, och då vore det bra med lite sällskap.. (så att jag inte springer bort mig helt och hållet)..
    Fru E var där från 7, och tinga kom vid strax innan 12? OCh ore och mugglan? var det vid ett?

  • MSW

    Sweet: SÅ söt hon är.. (inte testandet kanske... )


    Porchez: Jag vågar egentligen inte heller vara med på tråddaten, fast just nu lutar det starkt åt det, men jag vågar inte säga säkert förrän jag har bokat tågbiljetterna, än kan jag juh ändra mig!


    Oupsie: Är tåg ett alternativ?


    Nenne: Hur går det med inbjudan till bröllopet, eller blir det tråddate?

  • MSW

    Sweet igen: Känns verkligen som du/ni har livkris nu, inte vet var ni ska bo eller vad ni ska göra! Jobbigt! *kram*

  • Lapinette

    Här sitter en mycket trött kanin. Två kvällar i rad har vi gått till sängs efter midnatt. I know, ni som har barn blir väckta om nätterna och mornarna och får sova mycket mindre än så här men jösses, jag behöver verkligen min sömn. Nå väl, igår kväll satt jag uppe till midnatt för att översätta makens levnadsberättelse till svenska. Egentligen rätt sjukt eftersom den sedan ändå ska översättas tillbaka till engelska. Nå väl, vår "tant" vill ha den på svenska och då ska hon få den på svenska. Satt vid vissa tillfällen och nästan grät av skratt när jag läste vad google translate hade gjort med meningarna men maken skriver desstuom jäkligt komplicerade meningar så jag förstår om det lät helt tokigt med direkt översättning. Nu är den ivägmailad till Soc. Den liksom våra förfrågningar över vårat kriminella förflutna, Rikspolisstyrelsen samt utdrag de senaste 5 åren (hon vill ha 10 år men 5 år kunde man lätt beställa på internet så jag gjorde det till att börja med) från Försäkringskassan. Imorgon ska vi ha vårt andra möte.

    Porchez - på dem bara! Så klart ni ska ha kvar ert gym. Säger som Vickan, skulle nog aldrig klara av att bo i en håla. Tyckte det var jobbigt nog att finna bra träning nere i Cannes. Är så bortskämd med de bästa instruktörerna i Sverige.

    Tinga - neeeeej!!!! Skit, skit, skit ... varför går det helt plötsligt i fel riktning igen? Usch, det som verkade så förhoppningsfullt i förra veckan. Tycker så jäkla synd om er! Vilka prövningar ni får gå igenom. Skickar massor med kramar!

    Fru E - så det är redan dags för ett nytt försök. Har du redan nedreglerats eller blev det korta varianten denna gång. Ursäkta har så jäkla dåligt minne!

    Sweet - trist med en check som bara "rackar ned" på en. Och jobbiga tankar du har just nu gällande framtiden men attans vilken söt dotter!!!

    MSW - jag lovar vi bits inte ! Allihop här inne är minst lika trevliga och faktiskt helt normala irl.

  • Lapinette

    Hur fick jag chef till check??!!! Hoppas du förstår ändå Sweetan.

  • muggles

    Tinga: neeeej vad superdeppigt! Storkramen!


    Porchez: förstår att det känns tungt med träningen.


    EA: hur gick fotograferingen?

  • Fru E

    Lappis-ingen fara, kör den korta metoden igen eftersom kliniken har den som standard. Hur länge har ni andra väntat emellen försöken
    Redo vet jag aldrig om jag blir men nu känns de mest läskigt och skrämmande att vi ska göra ett nytt försök när man har det andra färskt i minnet

  • Fru E

    Mugglan.-kl 12 idag så springer och småpular mellan jobbvarven

Svar på tråden Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen