• BrudSommar2006

    Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen

    Sedan 2006 har vi som hänger här försökt lista ut hur man märker när man är gravid och om ett efterlängtat plus möjligen är att vänta. Vi kan inte vara speciellt smarta för vi är inte ett dugg närmre en lösning på problemet nu än då och ändå ger vi inte upp.


    Nåja, se till att få tummetotten ur nu och hjälp oss komma upp till de nästan 12 000 inlägg vi kom upp till nu sist. 


    Jag har förstått att man helst ska uppge skostorlek, favoritchoklad, var i landet man bor och hur det står till på barnfronten för att börja hänga här med oss men jag vet inte jag, jag tycker att det går lika bra att skicka en slant direkt till mig.


    Hursom, här diskuteras hus och hem, resor och relationer, goda drycker och fester och så klart när nästa trådträff kan tänkas inträffa och var. Har man väl gett sig in i diskussionerna här så kommer man aldrig loss.


    Välkomna!


    Här finns förra tråden: 


    www.brollopstorget.se/Forum-5-21/m3651505.html

  • Svar på tråden Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen
  • Lapinette

    Tänkte också på det snaily men idag fick jag heta nenne ... sånt händer! Och att bli förväxlad med nenne är inte fy skam !

  • Lapinette

    Och vad fasen, det är inte lätt att hålla reda på alla djuren här inne !

  • nennesjuttioåtta

    snaily – skrev jag kängu?!?!? HAHAHAHAHAAH Förlåt.... 

  • nennesjuttioåtta

    bu eller bä, hhaha!!! MÖÖÖHH MÖÖÖÖÖHH!

  • Telis

    Lappis, åh vad häftigt med era initialer på! Har dom sålts slut eller?

  • Lapinette

    Telis - nej men när vi ville köpa så kunde de bara ställa dussin från Reijmyre och sen fick vi veta att nya beställningar skulle göras i januari så vi skulle kontakta dem då ... och så glömde jag bort det .

  • nennesjuttioåtta

    lapinette – aaaww det skulle ju vara perfekt!

  • muggles
    passionsblomman skrev 2010-05-04 15:26:00 följande:
    Mugglan, joråsatte...idag är det en bättre dag. Tackar som frågar. Och tack för alla kramar förresten allihop. De behövdes igår. Det är ganska gräsligt när man har så mycket ledset inom sig att det liksom bara börjar rinna ut helt ohejdat utan förvarning och i omgångar. Man kan ju inte gå ner till affären ens en gång. Och säger någon något snällt så gråter man ännu mer.EA, jaha, då börjar spänningen på nästa deletapp av resan igen då! Hejja!
    Been there, done that! Kände mig sån hela mars... Som tur är går det över.

    Lappis: gud vad superdeppigt för din FL-kompis. Det känns så orättvist att vissa ska ha så svårt...

  • muggles

    Nenne: jag tror inte bilstolen blir "för gammal", det är nog lugnt. BeSafe ska vara väldigt bra (vi har varianten Izi Kid el ngt sånt).

  • nennesjuttioåtta

    muggles – såg det här på Testfaktas hemsida, därav min undran:


    Om du köper en begagnad stol, se till att den inte för gammal. En bilbarnstol har en beräknad livslängd på ungefär tio år. Stolen bör dock inte vara äldre än cirka fem år då den tas i bruk av ett nytt barn. När bilbarnstolen åldras finns risk för att materialet blir sprött.

Svar på tråden Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen