• BrudSommar2006

    Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen

    Sedan 2006 har vi som hänger här försökt lista ut hur man märker när man är gravid och om ett efterlängtat plus möjligen är att vänta. Vi kan inte vara speciellt smarta för vi är inte ett dugg närmre en lösning på problemet nu än då och ändå ger vi inte upp.


    Nåja, se till att få tummetotten ur nu och hjälp oss komma upp till de nästan 12 000 inlägg vi kom upp till nu sist. 


    Jag har förstått att man helst ska uppge skostorlek, favoritchoklad, var i landet man bor och hur det står till på barnfronten för att börja hänga här med oss men jag vet inte jag, jag tycker att det går lika bra att skicka en slant direkt till mig.


    Hursom, här diskuteras hus och hem, resor och relationer, goda drycker och fester och så klart när nästa trådträff kan tänkas inträffa och var. Har man väl gett sig in i diskussionerna här så kommer man aldrig loss.


    Välkomna!


    Här finns förra tråden: 


    www.brollopstorget.se/Forum-5-21/m3651505.html

  • Svar på tråden Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen
  • Oupsie

    Snorkfröken, på jobbfronten intet nytt, som vanligt... Hemma är allt ganska lugnt får jag nog säga.

  • Oupsie

    Scrollar diskussionen om bilbarnstolar och babyskydd . Kan i och för sig tillägga att jag hörde på radion igår att många barn åker fel i bilarna. För de sitter framåtvända istället för bakåtvända. Att sitta bakåtvänd upp till en viss ålder (5 var det nog{#lang_emotions_undecided}), minskade risken för nackskador med 90 procent vid en olycka. 90 procent är ganska mycket det. Det lärde jag mig igår, och antagligen det enda jag kan om sånt där .

  • Oupsie

    Ja Snorkis, det hade varit kul att se din mage. Men det är inte alltid som man själv ser det som andra ser.

  • Oupsie

    Eller så kanske de andra jobbar hårt? Det gör inte jag, fast egentligen borde jag för jag har en inlämningsuppgift att göra{#lang_emotions_dreamer}. Boooring...

  • Oupsie

    Snaily, vad spännande med inskrivning hos BM. Låter skönt att ha maken med sig.


    På tal om det, träffade en blivande pappa i helgen, och han försökte kanske vara roligt, men jag har lite svårt för skämt om hur den blivande mamman är den drivande i allt och att den blivande pappan bara hänger med. Han sa att han inte hade något att säga till om när de skulle köpa barnvagn, att han undrade om de skulle titta på någon mer vagn, men att hon redan hade bestämt sig, så det var inget att diskutera. Sen hade han ju problem med bilen, för den var ju förliten, och den hade han köpt i höstas, så det kunde hon väl ha tänkt på då, "om hon nu tänkte gå och bli gravid" . Eh, trodde att man var två om sådana beslut, såvida det inte var helt oplanerat, men i så fall kunde hon ju inte veta heller. Han skämtade nog, men hade min man skämtat på det viset om jag vore gravid hade jag blivit både arg och ledsen tror jag.

  • Telis

    Ska se om jag hinner skriva något här ... Televinken kräver konstant uppmärksamhet och underhållning nu för tiden, jag är helt slut av att försöka hitta på nya intressanta och roliga saker. (Det är drför jag känner mig som världens sämsta mamma, jag har sjukt dålig fantasi och är sjukt tråkig.)


    EA, jag har aldrig börjat spruta på dag 1 men jag är säker på att det inte är någon fara om sköterskan sa att det var lugnt. Och dom har alla gånger gjort VUL förut på folk som har haft mens. Jag hade inte heller tyckt att det var kul eller fräscht men det kommer att gå jättebra och det är ju för en god sak. Kram!!


    Snorkis och PB, jag förstår känslan men det är ingen skönhetstävling på picknicken. I så fall hade inte jag heller kommit. Vi vill jättegärna träffa er, den här gången eller någon annan!


    Själv tappar jag hår så jag håller på att bli galen, när slutar det?! När allt hår är borta eller?


    Nej, nu blev mr T ledsen!

  • Snorkfröken77

    Fru E - Åh så roligt med trädgårdsbilder! *glad* säg till så fort du tagit dem! Ska själv försöka ta lite bilder nu när det börjar bli grönare och lägga i galleriet här på BT.
    Alla gravida kvinnor är inte fina Det verkar finnas två modeller, modell endast en fin boll på magen à la Nenne, eller modell flodhäst, jag tillhör tyvärr den senare

    Oupsie - Ok, då får vi hoppas att det dyker upp nåt spännande jobb snart Skönt att det är lugnt annars. hur är det med vovven då? Har du tävlat något mer? För visst skulle du göra det?

    Telis - Hahaha, jag inser också att det inte är någon skönhetstävling, även om ni alla kan platsa i en sådan {#lang_emotions_kiss} men jag gömmer mig bakom det faktum att vi ska ha middag på kvällen och det inte är lämpligt att jag drar hemifrån då på em.

    Snaily - Just ja, vad roligt med inskrivning! En milstolpe! Maken har varit med på den, hälsosamtalet och sista gången när vi lyssnade på hjärtat för första gången. Framöver kommer jag gå själv eftersom det bara är rutinundersökningar och vi har 3 mil mellan jobb och BM. Onödigt att vi både måste ta en massa ledigt.

Svar på tråden Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen