• BrudSommar2006

    Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen

    Sedan 2006 har vi som hänger här försökt lista ut hur man märker när man är gravid och om ett efterlängtat plus möjligen är att vänta. Vi kan inte vara speciellt smarta för vi är inte ett dugg närmre en lösning på problemet nu än då och ändå ger vi inte upp.


    Nåja, se till att få tummetotten ur nu och hjälp oss komma upp till de nästan 12 000 inlägg vi kom upp till nu sist. 


    Jag har förstått att man helst ska uppge skostorlek, favoritchoklad, var i landet man bor och hur det står till på barnfronten för att börja hänga här med oss men jag vet inte jag, jag tycker att det går lika bra att skicka en slant direkt till mig.


    Hursom, här diskuteras hus och hem, resor och relationer, goda drycker och fester och så klart när nästa trådträff kan tänkas inträffa och var. Har man väl gett sig in i diskussionerna här så kommer man aldrig loss.


    Välkomna!


    Här finns förra tråden: 


    www.brollopstorget.se/Forum-5-21/m3651505.html

  • Svar på tråden Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen
  • passionsblomman

    Lunch! Ja ojsan vad mycket klockan är! Här är vi i pyjamas fortfarande, för sonen vill att vi ska ligga i sängen och läsa Harry Potter och jag går och är lite lagom ämlig och undrar ifall jag också ska bli sjuk eller ej. (alltså, det GÅR inte att torka jätterkräkpizzor utan att efteråt undra om man nog inte mår lite illa själv också)

    Så jag har sovit med honom i omgångar på förmiddagen och sedan bara tänt upp i pannan och kollat vad ni gör. Fan vad ruggigt det är förresten! Det har hällregnat här och igår kom en hagelskur av bibliska mått in över byn. Allt blev helt nermörkt och man undrade "vem släckte lyset".

  • passionsblomman

    Lappis, flytta till en annan kommun? Vaffan, får man inte bo vart man vill ifall man ska duga som förälder? Vad är DET för skit? Och vart är det isåfall man borde bo? Oj, nu retar jag upp mig här!

  • Lapinette

    Här skiner solen på taken runt omkring mig (sitter hemma) men usch vad jag har noll lust för att börja jobba nu. Supersvårt efter man har varit där och berättat om sitt liv.

  • Parnassia

    Hjälper till att få snurr på inläggen. Genom att bla göra ett inlägg ang att tappa hår. Jag tappade massor med hår när jag ammade E, när hon var ca 4 mån, precis som nämnts här. Det slutade efter ett par veckor/någon månad och sedan växte det ut igen. Ta det lugnt är väl det jag försöker säga. Det verkar vara jättevanligt! Här kommer snart en mammakompis sedan E:s tid på besök, hon har också en ny liten bebis och de vill hälsa på H. Nu vaknar H. Som fö har varit på BVC och vägts idag, +3 hg sedan förra veckan. *nöjd* Kram på er!

  • Parnassia

    Radbrytningarna försvann visst... Men ni är ju smarta tjejer som kanske förstår ändå?!

  • Lapinette

    passionsblomman - ett tips om man inte blir godkänd i sin kommun är att byta kommun dvs flytta!

  • passionsblomman

     


    Lapinette skrev 2010-05-05 13:04:22 följande:
    passionsblomman - ett tips om man inte blir godkänd i sin kommun är att byta kommun dvs flytta!

    Helt sinnessjukt, att det ska hänga på individnivå med så viktiga saker. Jag bli galen!{#lang_emotions_yell}
    Fast jag fattade visst lite fel först, för jag fick intrycket att de kunde säga till er "nä, ni bor inte på ett bra ställe, ni behöver flytta först för att komma ifråga". Men så kom jag ju på att det ju är ens kommusom utreder. Men ändå är det helt sjukt att samma människor kan få ja på ett ställe och nej på ett annat.

  • nennesjuttioåtta

    lappis – vad skönt att ni klickar med varandra, ni och soc-tanten. Vore ju toppen om ni blir klara i sommar med utredningen! Klart ni blir godkända! Och bravo maken som pratar svenska, det måste ju underlätta för er också, för det har väl känts som det var deras största aber, om de ska hitta något?!?


    Här är jag lite såsig efter att ha suttit i solen på terassen med magen full av korvstroganoff. 


    Parnassia – hurra för H! + 3 hg, det är ju som jag sen i förrgår!  

  • Fru E

    Än inget hus på hemnet och ingen beskrivning men än är det bara eftermiddag

Svar på tråden Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen