• BrudSommar2006

    Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen

    Sedan 2006 har vi som hänger här försökt lista ut hur man märker när man är gravid och om ett efterlängtat plus möjligen är att vänta. Vi kan inte vara speciellt smarta för vi är inte ett dugg närmre en lösning på problemet nu än då och ändå ger vi inte upp.


    Nåja, se till att få tummetotten ur nu och hjälp oss komma upp till de nästan 12 000 inlägg vi kom upp till nu sist. 


    Jag har förstått att man helst ska uppge skostorlek, favoritchoklad, var i landet man bor och hur det står till på barnfronten för att börja hänga här med oss men jag vet inte jag, jag tycker att det går lika bra att skicka en slant direkt till mig.


    Hursom, här diskuteras hus och hem, resor och relationer, goda drycker och fester och så klart när nästa trådträff kan tänkas inträffa och var. Har man väl gett sig in i diskussionerna här så kommer man aldrig loss.


    Välkomna!


    Här finns förra tråden: 


    www.brollopstorget.se/Forum-5-21/m3651505.html

  • Svar på tråden Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen
  • viktualia
    BrudSommar2006 skrev 2010-05-05 17:28:10 följande:
    Hej, jag vill bara säga att ha hand om två småbarn själv är ett helsike och helt omänskligt. Jag säger upp mig. Om det mot förmodan inte går tror jag att jag går och dör.
    näemen gumman!!! *kramar om länge*
  • Lapinette

    BS - det låter jobbigt!

    Vickan - det ska bli intressant när vi ska bli "förhörda" var för sig. Har hört att det kan ta 3-4 timmar!!!

    Ska snart springa iväg och träna för att sedan möta upp maken + hans kompis från Frankrike som ska sova hos oss i natt för en middag på stan.

  • Fru E

    Hmmmm.....mäklaren satte helt plötsligt ett lägre utgångspris på vårt hus än det vi pratat om........med hänvisning till att vår granne fick gå ner i pris till slut. Men då är det väl oerhört dumt att sänka det ännu mer och sedan få ännu lägre bud än tänkt tyckte vi och väninnan som är mäklare . Jaja vi har fått det ändrat iaf (kanske dumt men det visar sig), är man intresserad så är man och då lägger man bud oavsett och lägger man skambud så är det väl bättre med ett inte allt för lågt utgångspris......


    Den som lever får helt enkelt se

  • Fru E

    Oupsie-gissar på att huset kommer ut inom den närmsta timmen eller så


    Håll nu tummarna för att det är någon som är intresserad och inte alla grannar snott intressenterna

  • Fru E

    Jag som skulle vara avslappnad inför försöket nu *dömt att misslyckas med en försäljning*

  • snaily

    EA
    Spanar efter huset! Vill du ge någon ledtråd så man kan identifiera det? När är det visning?
    Jag tror som Telis inte att det spelar någon roll om du råkat börja spruta någon dag "fel", huvudsaken är väl att hormonnivåerna (östrogen, prog) är låga och de är de nog om du börjat blöda.


    Lappis
    Kul att soc.tantsmötet gick bra! Hoppas ni är godkända och klara snaaaart!


    BS
    Säg upp dig en liten stund bara, ta tjänstledigt, men gå inte och dö! KRAM!


    Det är minst sagt spännande med de kommande ivf-försöken! Alla goda ting är tre säger man ju, så tre plus skulle väl sitta rätt fint!


    Bara för jag pratade så vitt och brett om att maken självklart skulle med på inskrivningen idag så blev han sjuk. Och inte vilken sjuk som helst, utan magsjuk! Jag vill INTE bli sjuk, har apselut inte tid och inte lust heller.
    Och jag som tvingade stackars maken att följa med mig på en sjukresa sent igår kväll/i natt - dåligt samvete - det var nämligen en väldigt jobbig grej fysiskt, i alla fall för mig. Livmoderframfall på en ko... Rejäl träningsvärk i hela kroppen idag och det lär nog bli värre imorgon. Vilken chock för min stackars otränade kropp som inte gjort annat än promenerat sen jag plussade.


    Hur som helst - inskrivningen gick bra, BM var trevlig! Fast svårt att få henne att förstå hur man räknar ut BF-datum efter en ivf, hon envisades med att försöka med sin snurra och något datorprogram. Fick fram början av september och andra högst osannolika datum, suck. Till slut tyckte hon vi kan vänta tills RUL med att sätta ett datum, beroende på hur det ser ut då. Fast varför?!? Vi VET ju exakt befruktningsdatum!? Tycker det verkar knepigt att ändra BF-datum vid RUL när man gjort en IVF.

  • Fru E

    Snaily-det har inte kommit ut än så inte konstigt att du inte hittar det vet inte hur sidan fungerar om den uppdaterar på natten eller direkt när mäklaren trycker på knappen.
    Jag inboxar adressen

  • Fru E

    Snaily-usch för magsjuk make
    Räknar man inte ivf som att mensen där man börjar försöket på är start på graviditeten

  • MSW

    Lappis: Så skönt att mötet gick bra, fast utmattande!


    Bs: Usch vad jobbigt det låter! *kram* Har Iris varit hemma från dagis idag? (eller hur många timmar får hon vara på dagis?)


    Snaily: Den där jäkla snurran funkar inte om man inte är inställd på precis samma sätt som den (man ska nog ha prick 28 dagars cykel tror jag).. Och dessutom har väl de andra ivfarna också stött på lite problem med uträknandet har jag för mig? Bra att BM verkar bra och synd om maken med maginfluensan, och dig som fick ta hand om kon!


    Ea: Ska se om jag möjligen kan hitta rätt, annars får du gärna inboxa!


    Själv är jag fortfarande dålig, och maken är lite irriterad på mig som går till skolan och sedan är mer eller mindre färdig.. Men annars missar jag juh... Nu är det bara imorgon kvar av denna veckan.. Sen ska vi förvisso ha klassfest på fredag, men den kan jag juh strunta i om jag känner mig för dålig (även om jag inte vill..)!

  • MSW

    Själv är jag inne på femte(5!!) dagen med snigelslem! Har inte haft det så ngn annan gång.. Märkligt...

Svar på tråden Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen