• BrudSommar2006

    Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen

    Sedan 2006 har vi som hänger här försökt lista ut hur man märker när man är gravid och om ett efterlängtat plus möjligen är att vänta. Vi kan inte vara speciellt smarta för vi är inte ett dugg närmre en lösning på problemet nu än då och ändå ger vi inte upp.


    Nåja, se till att få tummetotten ur nu och hjälp oss komma upp till de nästan 12 000 inlägg vi kom upp till nu sist. 


    Jag har förstått att man helst ska uppge skostorlek, favoritchoklad, var i landet man bor och hur det står till på barnfronten för att börja hänga här med oss men jag vet inte jag, jag tycker att det går lika bra att skicka en slant direkt till mig.


    Hursom, här diskuteras hus och hem, resor och relationer, goda drycker och fester och så klart när nästa trådträff kan tänkas inträffa och var. Har man väl gett sig in i diskussionerna här så kommer man aldrig loss.


    Välkomna!


    Här finns förra tråden: 


    www.brollopstorget.se/Forum-5-21/m3651505.html

  • Svar på tråden Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen
  • Oupsie

    Och PB, magsjuka, usch. Skickar krya-på-sig-hälsningar till sonen. Hoppas att du och sambon slipper bli sjuka.

  • Oupsie

    Hmm, kanske ska sluta att spamma tråden och ägna mig åt min inlämningsuppgift istället.{#lang_emotions_dreamer}

  • snaily

    EA
    Gud så fint ni bor! Det där borde ni få hur mycket pengar som helst för, typ, säger experten.
    Fnissade lite åt era bröllopsfoton (?) på sovrumsväggen - det ser nämligen nästan exakt likadant ut på en av våra sovrumsväggar.


    Tinga
    Ja, såna "expertråd" kan man bli bra irriterad på!


    Koko
    Nä fyy vad läskigt med dina blåslagna killar! Men skönt att det verkar gått bra ändå! Puss och kram på er alla!
    Ska ni skaffa en till katt förresten?


    PB
    Jag skulle också vara rätt glad om någon annan kunde ta hand om såna arbetsmoment... Inte för att det är äckligt, men jobbigt och svettigt och svårt!


    Gårdagkvällen börjar ta ut sin rätt... eller om det är magsjukan som kommer smygande. Trött!! Om jag mot förmodan inte blir sjuk så väntas lång dag imorgon med tidig uppstigning för lång resa till kurs i Sundsvall och sen hundkurs på kvällen, om jag hinner dit.


    Alltså säger jag godnatt tråden nu!

  • viktualia

    Snaily - jag håller med PB om att framfall på gamla människor är tillräckligt ÖVERJÄVLA vidrigt och anser att du gjorde en hjälteinsats med kossan där.


    Koko - usch vad läskigt med killarnas fall. Bra att påminnas för nu börjar Trollet bli så stor att han snurrar på skötbordet och då gäller det att vara beredd.. hm...


    EA - jag vill också titta på ert hus på hemnet! *skuttar upp och ner*


     

  • nennesjuttioåtta

    framfall och hemorojder som vindruvsklasar – yihaaa!


    EA – jag vill titta på huuuuuuus!!!


    koko – yeiks!!! Vad läskigt med olyckorna! Tur att det gick bra!


    Ego – pratade med min vän igår kväll. Vi är inte bjudna, vilket hon mådde lite dåligt för. men hon var besviken på mig att jag inte hört av mig så att hon visste att jag inte orkade prata när jag mådde dåligt (eeehhh...va?) och eftersom vi inte hörts så blev vi heller inte bjudna. Jag gillar henne ändå, men det känns i hjärtat, och jag är så ledsen att jag inte var fertil nog för att hänga med dem när de blev föräldrar så jag också fått gå på bröllop. Jag trodde "i motgångar prövas vännerna" betydde att de som var friska hörde av sig till den sjuke och inte att den sjuke ska skicka blommor och meddela "I'm still alive, jag hör av mig nästa vecka om det är lika då". 

  • Tinga

    Nenne - åh, vad jag känner igen mig i det där med att i motgångar prövas vännerna. Vet inte hur många gånger under de senaste två åren som jag blivit besviken på "vänner" som inte hört av sig, när vi haft det jobbigt. De har ju dessutom vetat om vad som var kämpigt för oss, så de har absolut inte haft någon anledning att tro att vi bara "struntade" i att höra av oss. Jag tror att det de flesta gånger handlar om att folk är rädda för att prata om det som är jobbigt, och därför "ursäktar" de sig med att den som mår dåligt säkert hört av sig om han/hon velat prata, men när den som mår dåligt inte hör av sig tänker de att det är säkert för att han/hon inte vill prata, och därför kan de sopa sitt dåliga samvete under mattan. För egen del har jag svårt att se att de relationerna kan bli det de en gång var, och jag tycker att du är jättestark om du klarar av det. Många kramar!

    Det som iallafall är positivt i det här (om jag nu får ha fräckheten att säga så ) är att du nu kan komma på tråddejten den 12:e juni, så att vi får se din fina mage och glädjas åt den.

  • Tinga

    EA - så fint ni bor! Klipper du gräsmattan med nagelsax, eller? ;-?

  • nennesjuttioåtta

    Tinga – Yessss jag kommer!


    och visst är det så, jag hade kanske tänkt likadant. Eller neeej, fan heller. Ett mail kan man gott kosta på sig, om man inte vet vad man ska säga eller om man tror att den andre inte orkar prata (i telefon). Vad är det värsta som kan hända då, liksom? Att man inte får svar? Men det bästa är ju då att den andre får veta att man åtminstone tänker på den. 

  • Snorkfröken77

    Nenne - Fy fan, rent ut sagt. som om du inte haft nog jobbigt ändå, ska du dessutom få skit för att du mått dåligt över det?! Usch, du har min fulla sympati! *kram*
    Har råkat ut för samma fenomen när jag hade två nära släktingar som dog inom loppet av två veckor. Jag mådde skit och orkade inte höra av mig till någon och fick skit för det samt att bästa vännen slutade höra av sig. Det sitter fortfarande som en tagg i hjärtat.

    Gud vad spännande med 3 ivfer så snart, jag håller tummarna stenhårt för er alla och hoppas självklart på TRE FETA {#lang_emotions_plus}


    Fru E- Jag vill också se hus om jag får

  • muggles

    Nenne: näe, det känns inte som en riktig vän det där tyvärr. Men nu vet du ju. Storkramen! Jag är glad att jag får se din mage då - även om jag förstår att du är besviken över att inte få gå på bröllopet.


    Koko: uja, det lät läskigt! Tur att allt gick bra. Det händer ju så snabbt när det händer också, inte lätt att hänga med i svängarna (skötbordsfall menar jag).


    Skönt att höra att det är lite fler som är stränga Jag har ju att brås på - min mamma var ganska sträng som mamma men jag tycker att jag har haft en bra barndom och en bra relation till henne. Även mina morbröder som jag umgicks mkt med på somrarna hos mormor var stränga så jag förstår ju att jag präglats av det. Jag har också väldigt svårt för tafatta föräldrar som bara säger "men älskling, göör inte så" och sedan när ungen gör så iaf, så händer ingenting. Jag tror på att de får en konsekvens av det man säger (därmed inte sagt att man kan vara konsekvent i alla lägen).


    Är det bara jag som tyvärr inte är så positiv om ivf? 1/3 lyckas säger de och det stämde ju med den förra omgången...


    PB: "nyligen gravid" - tja det är snart ett år sedan, så såå nyligen är det ju inte längre.


     

Svar på tråden Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen