• BrudSommar2006

    Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen

    Sedan 2006 har vi som hänger här försökt lista ut hur man märker när man är gravid och om ett efterlängtat plus möjligen är att vänta. Vi kan inte vara speciellt smarta för vi är inte ett dugg närmre en lösning på problemet nu än då och ändå ger vi inte upp.


    Nåja, se till att få tummetotten ur nu och hjälp oss komma upp till de nästan 12 000 inlägg vi kom upp till nu sist. 


    Jag har förstått att man helst ska uppge skostorlek, favoritchoklad, var i landet man bor och hur det står till på barnfronten för att börja hänga här med oss men jag vet inte jag, jag tycker att det går lika bra att skicka en slant direkt till mig.


    Hursom, här diskuteras hus och hem, resor och relationer, goda drycker och fester och så klart när nästa trådträff kan tänkas inträffa och var. Har man väl gett sig in i diskussionerna här så kommer man aldrig loss.


    Välkomna!


    Här finns förra tråden: 


    www.brollopstorget.se/Forum-5-21/m3651505.html

  • Svar på tråden Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen
  • nennesjuttioåtta

    lapinette – men då hade ni väl redan haft fnurra innan dess? Vi sågs ju senast i höstas, iofs märkte jag ju något då men hon är den rakaste personen jag känner så jag trodde hon om någon skulle säga om det var något fel. Iaf när vi träffades. 

  • nennesjuttioåtta

    men för första gången har jag hört om någon som är låghormonare pawh riktitt!!!!! Hon plussade först v 11 med första och v 7 med andra och gjorde av med massvis av gravtester eftersom hon mådde så konstigt. 

  • Fru E

    Jag vet själv att jag är extremt dålig på att räcka ut handen när jag mår dåligt, tex när första försöket sket sig men då kommer det massa fina sms och liknande som påminner mig att höra av mig

  • Fru E

    Har absolut ingen lust med VUL imorgon med tant hur fräscht är det att spreta med blod överallt {#lang_emotions_yell} {#lang_emotions_embarassed} maken är dessutom inte hemma så han kan följa med

  • BrudSommar2006

    EA, försöker läsa ikapp men än så länge lever jag men det är bara för att det inte är dags att hämta Iris än. Sedan blir det väl inte-ha-blöja-bara-kissa-på golvet för hela slanten igen gissar jag.

  • viktualia

    mugglan - min målsättning är att vara tydlig som förälder. Kanske kommer det att uppfattas som strängt, men jag tror absolut att tydlighet är viktigt. Än så länge handlar Trollets tillvaro väldigt lite om uppfostran.. men jag har insett att maken och jag troligen kommer att behöva ha rätt djupa diskussioner om barnuppfostran... för vi har nog inte helt lika synsätt. Det svåraste med olikheterna är att sätta ord på det, på ett sätt som båda förstår. Vi har väldigt olika sätt att uttycka oss, maken och jag...

    Nenne - himla trist med väninnan. Supertrist när relationer rör till sig så där. Själv försöker jag tänka på att hålla kontakten även med vännerna vars liv inte följer Svenssonmallen för "lyckade" människor.. som om det var svårare än att kolla kontakten med övriga??? hm.. skum tanke egentligen...

    Parnassia - hälsa maken så jättemycket!!!

    Fru E - himla fint radhus! Och jag måste säga att det var nog den första takfläkt som jag har sett som ser vettig ut, som det inte är världens kitschvarning på!

  • Snorkfröken77

    Fru E - nu sprängs jag snart av nyfikenhet, länk, pliiiiiiis?

  • nennesjuttioåtta

    jag vill OCKSÅ se!


    BS – vill du ha en styrkekram eller en styrketår??!

Svar på tråden Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen