• BrudSommar2006

    Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen

    Sedan 2006 har vi som hänger här försökt lista ut hur man märker när man är gravid och om ett efterlängtat plus möjligen är att vänta. Vi kan inte vara speciellt smarta för vi är inte ett dugg närmre en lösning på problemet nu än då och ändå ger vi inte upp.


    Nåja, se till att få tummetotten ur nu och hjälp oss komma upp till de nästan 12 000 inlägg vi kom upp till nu sist. 


    Jag har förstått att man helst ska uppge skostorlek, favoritchoklad, var i landet man bor och hur det står till på barnfronten för att börja hänga här med oss men jag vet inte jag, jag tycker att det går lika bra att skicka en slant direkt till mig.


    Hursom, här diskuteras hus och hem, resor och relationer, goda drycker och fester och så klart när nästa trådträff kan tänkas inträffa och var. Har man väl gett sig in i diskussionerna här så kommer man aldrig loss.


    Välkomna!


    Här finns förra tråden: 


    www.brollopstorget.se/Forum-5-21/m3651505.html

  • Svar på tråden Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen
  • Telis

    muggles, nja, här blir det inga mängder direkt, den där pumpningen tar för mycket på energin så jag pumpar ur två gånger om dagen, och då blir det ju inte heller så mycket mjölk. Det räcker ungefär till två mål om dagen. Men i nästa vecka fyller Televinken fyra månader och samma dag lägger jag av, ska bli så himla skönt! (Fast jag hoppas att jag slipper gå upp. )


    Lappis, schhhhhhh!!


    Vickan, det är väl bara att köra med ersättning om han tar flaskan?

  • viktualia

    Telis - japp, det ligger nog nära till hands. Tänkte sätta maken ikväll på att mata Trollet med det jag orkar pumpa ut. Har skaffat en sugnapp med mindre hål och hoppas på mindre slask på det viset.


    För övrigt inser jag vilken STOOOOR insats det är att pumpa på riktigt. Förstår verkligen att pumpningen tar mycket energi (även om du använder nåt mer effektivt än apotektets handpump...). Heja Telis! Och befriande att det snart är över!

  • Telis

    Tack Vickan! Ja, det ska bli så skönt när det är över. När pumpen är tillbakalämnad till BB ska det firas i dagarna två!


    Har du provat att handmjölka? Jag läste någonstans att det kunde vara lättare än en pump om man hade mycket mjölk och inte tänkte sig att pumpa varje dag.Fast det verkar ju också slabbigt.

  • Parnassia

    Maken klarade dagens äventyr med bravur! *impad* (Vi talar om gastroskopi här...)


     


    Pumpa mjölk... Jag tycker det är skitsvårt, har en pump från avent. Jag tycker alla som pumpar är superduktiga!!


     


    OK, 40 år gäller alltså. Dit har jag några år kvar...

  • viktualia

    Telis - handmjölka har jag testat och det är SÅÅÅÅ slabbigt.. åtminstone om man har sprutande bröst.. och det har jag... pust! då var handpumpen bara lite slabbig i  jämförelse...


    Parnassia - fy 17... inte skojig undersökning. Hälsa honom och säg att han varit duktig!!

  • Parnassia

    *fniss* jag tog inlägg 1234!


     


    Vickan - maken är hälsad.

  • viktualia

    Parnassia - grattis till 1234! Och du.. jag svettas över om jag ska hålla tal på kompisen Es 30 årsfest på lördag eller ej. Vad tycker du? Och vad borde jag säga?

  • porchez

    Fru E - kan jag också få länken till ert hus? Älskar att kolla in hus på hemnet {#lang_emotions_heart}

  • porchez

    har ägnat mig en stund åt lite forskningsarbete, försöker hitta er på fb. Men kom på att jag inte kan någon efternamn, även om ni nästan avslöjade ett här om dagen...


    Jag går bet!


    Har iaf bestämmt mig för att komma den 12:de!


    Har varit inne och smygläst från jobbet sista dagarna, och då inte loggat in för att skriva och nu minns jag inte vad ni skrivt vilken dag... och de senaste inläggen är om pumpning, vilket kanske inte är mitt ämne


    Annars fortsätter jag kampen mot gymmet och tydligen verkar kommunen inte vilja göra nånting inför sommaren, de tror att nån kommer öppna ett nytt till hösten! What?? ska man gå och göra ingenting under tre månader då? förstår inte hur de tänker!


     

  • _koko_

    Förlåt igen, för att jag är totalt ego, men är det några som förstår så är det ju ni.

    Tack för alla sympatier!! Conny är iväg igen med pappa, han började kräkas i eftermiddags. Han har aldrig varit magsjuk förut (närmare bestämt det har aldrig kommit genom munnen förut), så jag vet inte hur barn beter sig när de är det. Han blev direkt ostadig på benen också. Hur som helst tyckte de (vårdguiden) vi skulle åka in igen och kolla upp det, men väl där blev de hänvisade till närakuten (i samma lokaler), 2h väntan, en hel del kräks och ytterligare en ny läkare att dra hela historien för...
    Jag är hemma med lillebror och funderar på vad jag ska ställa in mig på - att conny har hjärnskakning och/eller bruten näsa eller en kommande magsjuka och inställd namngivning på söndag?

    FAN vad det här är jobbigt!! Lilla fina conny... {#lang_emotions_nalle} 

    Nu ska jag passa på att äta en massa gott, det kan ju dröja ett tag innan jag får chansen igen...

Svar på tråden Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen