• BrudSommar2006

    Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen

    Sedan 2006 har vi som hänger här försökt lista ut hur man märker när man är gravid och om ett efterlängtat plus möjligen är att vänta. Vi kan inte vara speciellt smarta för vi är inte ett dugg närmre en lösning på problemet nu än då och ändå ger vi inte upp.


    Nåja, se till att få tummetotten ur nu och hjälp oss komma upp till de nästan 12 000 inlägg vi kom upp till nu sist. 


    Jag har förstått att man helst ska uppge skostorlek, favoritchoklad, var i landet man bor och hur det står till på barnfronten för att börja hänga här med oss men jag vet inte jag, jag tycker att det går lika bra att skicka en slant direkt till mig.


    Hursom, här diskuteras hus och hem, resor och relationer, goda drycker och fester och så klart när nästa trådträff kan tänkas inträffa och var. Har man väl gett sig in i diskussionerna här så kommer man aldrig loss.


    Välkomna!


    Här finns förra tråden: 


    www.brollopstorget.se/Forum-5-21/m3651505.html

  • Svar på tråden Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen
  • Telis

    porchez, har du ett semesterfoto med stora solbrillor och en vit top på Facebook?

  • Telis

    Åh, lilla Conny!! Hoppas att det är magsjuka - hellre inställd namngivningsceremoni än hjärnskakning eller bruten näsa!

  • MSW

    Koko: vad jobbigt med conny! *kramar*


    Porchez: Vad roligt att du kommer!

  • _koko_

    Ja, nu är de iaf tillbaka på "riktiga" barnakuten och väntar igen, det är inte utan att man blir FÖRBANNAD!!! Läkaren på denna närakut kunde inte heller utesluta att kräkningarna beror på fallet, historien upprepas, undrar om det blir röntgen till slut? Conny är enligt uppgift helt utmattad, tror jag det efter att ha kräkts en hel eftermiddag och kväll... Kul för de andra patienterna också om det nu är magsjuka!! Borde de inte sugit in honom direkt för att undvika smitta?? Nä, idag har jag inget förtroende för sjukvården, i morgon kan jag känna annorlunda. Man är ju inte sämre än att man kan ändra sig.

    Men jag hoppas ju ändå fortfarande på magsjuka. Isf är snart det värsta över för honom och han kan börja återhämta sig. Ser förstås inte fram emot att drabbas själv, men det tar jag.

    PB - Är det du som har smittat conny???

  • MSW

    Lappis
    Tinga
    Snaily
    Fru E
    Am
    Bs
    Koko
    Cicci
    Ore
    Mugglan
    Telis
    MSW
    Vickan
    Nenne
    Porchez
    -----
    Ev Oupsie


    Är det inga fler vi ska lura med oss? MrsB?

  • MSW

    Koko: Jag tycker hela tiden mitt förtroende för svenska sjukvården pendlar!

  • viktualia

    Koko - läskigt och tröttsamt! Kram till hela familjen!!! Och mest Conny förstås!


    Telis - mitt andra pumpförsök gick bättre och maken lyckades mata Trollet utan besvär. Men frågan är: Hur mycket äter en tre månaders lirare? Hur mycket ska jag pumpa och hur mycket ersättning behöver han om jag köper sånt (också)?

  • Telis

    Oj, Vickan, vilken svår fråga! Jag tror att det är jätteindividuellt. Men tetrorna är på 200 ml och en sån borde räcka till en gång iallafall. Televinken äter aldrig så mycket som 200 ml men kan komma upp till 160-180 kanske som mest. Och ibland somnar han efter 80 så det är väldigt olika. Han äter mer på dagarna och mindre på nätterna.

  • Telis

    Kollade just på ersättningsförpackningen (pulver) och där står det "2-4 månader 140-200 ml 5 gånger per dag". Televinken äter mycket oftare än fem gånger per dag men det är ju en riktlinje iallafall.

Svar på tråden Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen