• BrudSommar2006

    Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen

    Sedan 2006 har vi som hänger här försökt lista ut hur man märker när man är gravid och om ett efterlängtat plus möjligen är att vänta. Vi kan inte vara speciellt smarta för vi är inte ett dugg närmre en lösning på problemet nu än då och ändå ger vi inte upp.


    Nåja, se till att få tummetotten ur nu och hjälp oss komma upp till de nästan 12 000 inlägg vi kom upp till nu sist. 


    Jag har förstått att man helst ska uppge skostorlek, favoritchoklad, var i landet man bor och hur det står till på barnfronten för att börja hänga här med oss men jag vet inte jag, jag tycker att det går lika bra att skicka en slant direkt till mig.


    Hursom, här diskuteras hus och hem, resor och relationer, goda drycker och fester och så klart när nästa trådträff kan tänkas inträffa och var. Har man väl gett sig in i diskussionerna här så kommer man aldrig loss.


    Välkomna!


    Här finns förra tråden: 


    www.brollopstorget.se/Forum-5-21/m3651505.html

  • Svar på tråden Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen
  • Snorkfröken77

    muggles - Det vet du väl att man är alltid mer positiv när det gäller andra än en själv? Som utomstående så ser man väl mer positivt också eftersom man inte har ett behov att sänka sina förväntiningar som jag inser att ni kanske vill göra. Jag tror stenhårt på tre {#lang_emotions_plus}!!!


    Jag är ganska sträng i vissa fall (nu tänker jag på våra luddiga fyrbenta barn) och maken i vissa, har många gånger tänkt hur skönt det är att vi bryr oss om olika saker och orkar ta strider om olika saker så vi får väluppfostrade små luddbollar Som djurägare har man lärt sig den hårda läxan redan att man måste vara konsekvent, annars får man det stökigt. Av alla vi umgås med är det föräldrapar som är strängast även de som har trevligast/mest väluppfostarde barn och de man helst vill bjuda hem, så enkelt är det.

    Nenne - Det är bra, berätta för henne så hon kan må lite dåligt!

  • muggles

    EA: jag sökte på den kommunen som ni sökte hus i men jag får upp rätt många radhus - ge mig en ledtråd till el inboxa mig länken... *nyfiken*

  • nennesjuttioåtta
    Snorkfröken77 skrev 2010-05-06 08:47:59 följande:
    Av alla vi umgås med är det föräldrapar som är strängast även de som har trevligast/mest väluppfostarde barn och de man helst vill bjuda hem, så enkelt är det.
    word!

    muggles – ang IVF. På ett eller annat vis kommer det något gott ur det. Ett syskon till Moa, eller ett avslut (även om just det känns pissigt då). Jag hoppas och tror självklart på det första, det ska bara finnas ett pyre som vill stanna nu!

  • Tinga

     


    muggles skrev 2010-05-06 08:48:10 följande:
    EA: jag sökte på den kommunen som ni sökte hus i men jag får upp rätt många radhus - ge mig en ledtråd till el inboxa mig länken... *nyfiken*

    Jag tog mig friheten att inboxa dig.

  • Lapinette

    Oj, vad ni är igång och diskuterar redan, så här på morgonkvisten! Själv är jag förvånad att jag känner mig så pigg och faktiskt sitter på jobbet och arbetar. Var nämligen ute och slarvade i natt med make + kompis från Rivieran.

  • nennesjuttioåtta

    Lappis – åh vad roligt att vara ut och slarva! Här finns det inget att slarva på om man inte vill hänga på sportbar och kolla fotboll och bröla "domarjävel"...


     

  • Parnassia

    GOd morgon! Nenne - fy vad trist historia med din "vän". Men bra att ni pratat så att du vet hur läget ligger iaf. Kram! EA - får jag också vara nyfiken på ert hus? Blir ju extra nyfiken när det handlar om trädgård också. Här laddar vi för läkarbesök idag, maken ska iväg på mindre roliga undersökningar och jag ska vara stöd och chaufför.

  • Fru E

    Nenne-ens vänner är väl till för att finnas där för en när man har det jobbigt och inte tvärtom

Svar på tråden Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen