• BrudSommar2006

    Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen

    Sedan 2006 har vi som hänger här försökt lista ut hur man märker när man är gravid och om ett efterlängtat plus möjligen är att vänta. Vi kan inte vara speciellt smarta för vi är inte ett dugg närmre en lösning på problemet nu än då och ändå ger vi inte upp.


    Nåja, se till att få tummetotten ur nu och hjälp oss komma upp till de nästan 12 000 inlägg vi kom upp till nu sist. 


    Jag har förstått att man helst ska uppge skostorlek, favoritchoklad, var i landet man bor och hur det står till på barnfronten för att börja hänga här med oss men jag vet inte jag, jag tycker att det går lika bra att skicka en slant direkt till mig.


    Hursom, här diskuteras hus och hem, resor och relationer, goda drycker och fester och så klart när nästa trådträff kan tänkas inträffa och var. Har man väl gett sig in i diskussionerna här så kommer man aldrig loss.


    Välkomna!


    Här finns förra tråden: 


    www.brollopstorget.se/Forum-5-21/m3651505.html

  • Svar på tråden Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen
  • muggles

    EA: ska man leta efter samma by som den ni har sökt hus i? Du får gärna inboxa mig länken när den är uppe.


    PB: skönt att höra att du också är sträng och hatar tjafs. Och jag hatar också gnäll! Moa har lagt sig till med ett gnälligt tonfall som hon använder onödigt ofta och vi försöker jobba bort det, det är otroligt irriterande att lyssna på. Jag har använt uttrycket "det bestämmer inte du" el "det bestämmer mamma" när jag absolut vill få Moa att göra ngt som hon inte har makt att bestämma själv - det är förvånansvärt effektivt. Men "det var ingen fråga" funkar säkert bättre på äldre barn Ibland funkar det som sagt bara att låta väldigt bestämd (ngt jag inte har problem med haha).


    Snorkis: du får ju tänka på att kameran lägger på några kilo också... Man ser alltid lite rundare ut på kort och det kan ju ha varit en ofördelaktig vinkel som tex gjorde att dubbelhakan syntes extra tydligt (vilket den säkert inte gör i verkligheten). Iaf, det är klart att det är jobbigt att känna sig så oattraktiv men du har ju bara 1/3 kvar nu. Jag kände mig också lite smårultig när jag gått upp 14 kg men ser jag tillbaka på kort så var det inte så farligt (kort finns i galleriet tex). Och från alla andra fick jag höra att det var "bara mage". Men ens egen självbild stämmer inte alltid med andras el den verkliga bilden. Men tänk på att det säkert går en och annan kvinna på stan som tittar avundsjukt på din mage...

  • muggles

    Lappis: men vad härligt att det funkar bra med soctanten som du var tveksam till i början! Duktig make också Har han behövt gödsla med charmen ännu?

  • muggles

    Snorkis: vi kör igång nästa cykel och tant borde komma om ca 1 vecka så då ska jag börja spruta runt Kristi Flygare. Spännande värre. Jag fick provsticka idag och det gick hur bra som helst - kände ingenting.

  • Lapinette

    muggles - han blir inte lika charmig när han pratar svenska för han kan då inte komma med några snabba eller underfyndiga kommentarer. Det är väl det som är mest trist när man inte får vara på sitt eget språk, att man tappar en del av sin personlighet.

  • Lapinette

    mugglan - visst var det lätt att ta sprutan?! Nålen är så himla fin att det inte känns ett dugg. Vad många som drar igång nu här i maj. Spännande!

  • passionsblomman

    Herreguuuuuud nu blir det en jättespännande trippel här alldeles snart igen alltså! EA, Mugglan och jag! Väldigt i samma veva. Mugglan, var det långa eller korta metoden som gällde för dig?

  • nennesjuttioåtta

    muggles – det är så fin bild på dig och Piggelainen! Vad skönt att procstickningen gick bra, nästa vecka (om inget ...annat händer) så kär det igång, vad spännande!!!!! 

Svar på tråden Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen