• BrudSommar2006

    Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen

    Sedan 2006 har vi som hänger här försökt lista ut hur man märker när man är gravid och om ett efterlängtat plus möjligen är att vänta. Vi kan inte vara speciellt smarta för vi är inte ett dugg närmre en lösning på problemet nu än då och ändå ger vi inte upp.


    Nåja, se till att få tummetotten ur nu och hjälp oss komma upp till de nästan 12 000 inlägg vi kom upp till nu sist. 


    Jag har förstått att man helst ska uppge skostorlek, favoritchoklad, var i landet man bor och hur det står till på barnfronten för att börja hänga här med oss men jag vet inte jag, jag tycker att det går lika bra att skicka en slant direkt till mig.


    Hursom, här diskuteras hus och hem, resor och relationer, goda drycker och fester och så klart när nästa trådträff kan tänkas inträffa och var. Har man väl gett sig in i diskussionerna här så kommer man aldrig loss.


    Välkomna!


    Här finns förra tråden: 


    www.brollopstorget.se/Forum-5-21/m3651505.html

  • Svar på tråden Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen
  • Lapinette

    pb - ja, man känner sig rätt slut efteråt och jag har supersvårt nu att försöka börja jobba.

  • Snorkfröken77

    Lappis - Hahaha, man kunde ju hoppas att du visste om det om du varit med i en tidning och vägde 27 kilo mer än normalt men inte börjar väl ditt efternamn på Z? Jag suger i mig alla historier om alla som går ner en massa efteråt, det är min nya drog
    Vad roligt att det går framåt för er och fungerar bra med soc-tanten. Och vad duktig maken är! Är det hon som godkänner er sedan?

    PB - Jag gillar vuxna som även bryr sig om och säger till andras barn - mer sånt!

  • Snorkfröken77

    Lappis - Oj vilket syftningsfel jag gjorde jag menade ju om det var den soc-tanten ni träffar nu som godkänner er?

  • Lapinette

    Snorkis - det var en exakt stavning av mitt namn och efternamn (fast då bara en bokstav)! Fast så heter jag ju inte här och vi får väl skriva lite nu så detta försvinner i allt blur.

  • Lapinette

    Soc tanten kommer att "rekommendera" till nämnden huruvida hon tycker att vi ska bli godkända eller ej. Om hon redan i förväg känner att det "känns" fel så kommer hon att förvarna oss för det bästa är att inte få ett nej uppe i nämnden utan i sådana fall avvakta, kanske korrigera vissa saker, flytta till en annan kommun eller vad man nu kan göra. För när man väl fått ett nej i nämnden så står det i ens papper oavsett om man överklagar och då kanske får ett ja ... så finns alltid det där första nejet kvar. Svaret på din fråga är att hon rekommenderar men det är nämnden som tar det slutgiltliga beslutet.

  • Lapinette

    Typiskt, lunchtid och alla är iväg någonstans!

  • passionsblomman

    Lappis, om du -mot din egen förmodan- ändå skulle bli gravid så tycker jag att vi gör ett mittuppslagsreportage med magbilder och allt i tidningen. Så det så! Och det alldeles oavsett antal kilon. {#lang_emotions_heart}

  • Snorkfröken77

    Lappis - Ok, då förstår jag, angående namnet att du hajade till!

  • Snorkfröken77

    Nytt inlägg för att få lite snurr på det hela

    Lappis - Då förstår jag med tanten! Bra att de iaf förvarnar så man har en chans att fixa till om det går att fixa!

  • Lapinette

    Snorkis - det är vad jag har läst om andra som inte har fått ett ja. Det där om att de förvarnas. Sen tycker jag det är skit om man får ett nej att det sedan står i papprena även om man efteråt fått ett ja när man har överklagat.

Svar på tråden Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen