• BrudSommar2006

    Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen

    Sedan 2006 har vi som hänger här försökt lista ut hur man märker när man är gravid och om ett efterlängtat plus möjligen är att vänta. Vi kan inte vara speciellt smarta för vi är inte ett dugg närmre en lösning på problemet nu än då och ändå ger vi inte upp.


    Nåja, se till att få tummetotten ur nu och hjälp oss komma upp till de nästan 12 000 inlägg vi kom upp till nu sist. 


    Jag har förstått att man helst ska uppge skostorlek, favoritchoklad, var i landet man bor och hur det står till på barnfronten för att börja hänga här med oss men jag vet inte jag, jag tycker att det går lika bra att skicka en slant direkt till mig.


    Hursom, här diskuteras hus och hem, resor och relationer, goda drycker och fester och så klart när nästa trådträff kan tänkas inträffa och var. Har man väl gett sig in i diskussionerna här så kommer man aldrig loss.


    Välkomna!


    Här finns förra tråden: 


    www.brollopstorget.se/Forum-5-21/m3651505.html

  • Svar på tråden Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen
  • viktualia

    Spanade just på parkeringsplatser i centrala Sthlm - JÄVLAR vad dyrt! Inte konstigt att folk inte tar bilen in till stan. 60 spänn i timmen är ju bisarrt! Det får nog bli äventyr med tåg i så fall.

  • Snorkfröken77

    Hej alla!

    Efter att ha smygläst i 1000 inläggm är det väl dags att ta sig i kragen! Känner mig allmänt splittrad, gör ju min sista vecka på gamla jobbet och börjar nya på måndag. Sen har vi massor med strul hemma, saker som går sönder osv som tar massor med energi.

    Superbra TS BS {#lang_emotions_cheers}


    Blir lite sugen när jag läser om tråddejten men kan inte komma pga av planer på kvällen, sen ska jag erkänna att jag känner lite som PB, jag är inge sugen på att visa upp mig i mitt nuvarande tillstånd.

    Fru E - Jag är så nyfiken på din nuvarande trädgård (och blivande) kan du du inte lägga ut några bilder i galleriet? Vad duktig du är som tar sprutorna själv! *imponerad*

    Muggles - Jag tror du är en superbra mamma, jag tror det är mer normalt att känna sig som en dålig sådan än tvärtom tyvärr.

    Ego - Igår var det lite för spännande här, hade förvärkar en gång i timmen ungefär hela dagen igår, ringde BM och fick rådet att ringa förlossningen om det blev värre eller inte gav med sig. Verkar ha lugnat sig idag som tur är. Även om jag är trött på att vara gravid vill jag att kotten ska stanna kvar en stund till.

    Nu kan jag se på utsidan hur den rör sig och grejar, så otroligt skumt börjar bli väldigt nyfiken på vem som bor där inne {#lang_emotions_heart}


     


     

  • Oupsie

    Hej Snorkis *vinkar*, låter som att du har fullt upp. Förvärkar, oj då, det verkar inte kul.


     


    Fru E, hoppas att bilderna blev bra. Du säger väl till när de ligger på hemnet .

  • Fru E

    Hej hopp!


    Började morgonen med att ringa kliniken eftersom tanten nu gett värk och blivit större och jag började spruta i måndags. Var rädd för att jag hade börjat spruta för tidigt och dag 1 skulle varit idag men sköterskan lugnade mig med att det nog inte var någon fara då de utgick från första rött. Men lugn är jag nog inte förrän jag är på VUL på fredag och hur fräscht känns det nu {#lang_emotions_yell}

  • Fru E

    Oupsie-detektiv som du är så kan du nog hitta dem på hemnet senare idag

  • Oupsie

    MSW, tåg är absolut ett alternativ för att ta sig upp. Det jag funderar lite på är om vi ska slå flera flugor med en smäll, genom att åka upp båda två några dagar och träffa lite vänner som bor där uppe. Måste fundera lite, och eventuellt prata med maken också .

  • Snorkfröken77

    Hej Oupsie! *vinkar tillbaks* Hur är läget nu? på jobbfronten och hemma?

    Fru E - Skönt att det verkar blivit rätt med sprutstarten, usch för VUL med mens...

  • Oupsie

    Fru E, ah, spännande *plockar fram förstoringsglaset*

  • Fru E

    Så ni andra ivfrävar får HEMSKT gärna lugna mina upprörda byxhängsler

  • Fru E

    Snorkis-ska se om jag kan ta lite fina bildet på nuvarande trädgården, men ha inte för höga förväntningar bara på den nya har jag mest vinterbilder så man ser inte hur den ser ut när den är som finast

Svar på tråden Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen