• BrudSommar2006

    Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen

    Sedan 2006 har vi som hänger här försökt lista ut hur man märker när man är gravid och om ett efterlängtat plus möjligen är att vänta. Vi kan inte vara speciellt smarta för vi är inte ett dugg närmre en lösning på problemet nu än då och ändå ger vi inte upp.


    Nåja, se till att få tummetotten ur nu och hjälp oss komma upp till de nästan 12 000 inlägg vi kom upp till nu sist. 


    Jag har förstått att man helst ska uppge skostorlek, favoritchoklad, var i landet man bor och hur det står till på barnfronten för att börja hänga här med oss men jag vet inte jag, jag tycker att det går lika bra att skicka en slant direkt till mig.


    Hursom, här diskuteras hus och hem, resor och relationer, goda drycker och fester och så klart när nästa trådträff kan tänkas inträffa och var. Har man väl gett sig in i diskussionerna här så kommer man aldrig loss.


    Välkomna!


    Här finns förra tråden: 


    www.brollopstorget.se/Forum-5-21/m3651505.html

  • Svar på tråden Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen
  • viktualia

    nenne - glömde det där med bilbarnstol. vi har en V50 från 2004 utan isofix, det är dock inte bökigt att få dit stolen. vi köpte en acta graco på kopbarnvagn.se = mkt nöjda.

    Oupsie - hm.. vaken är en sak.. vid datorn en annan... fniss.. här har vi haft en lite rörig morgon med mycket skrik... pust.. hoppas att det gett sig nu...

    Snorkis - man får stanna hemma från trådträff pga andra planer/brist på ork.. men INTE pga kroppsform!! *kramar*

    Telis - även här krävs en högre växel i underhållningen.. Trollet flyttas runt mellan babygym, babysitter med lekbåge, bilstol med en hängande leksaksdrake och babybjörnen - där han oftast somnar.  Eller som just nu... han sover på min inproviserade amningskudde som jag har i knät när jag ammar vid datorn. Trollet verkar dock fortfarande behöva sova rätt mycket så en del skrik beror på att han inte kommer till ro... nappen är oftast bra... Inga tips här egentligen... bara en viss nivå av igenkänning...

    Håravfall - läste nånstans att det är vanligt när ungen är 3-4 månader. Själv tappade jag hår hysteriskt direkt efter förlossningen och jag hoppas innerligt på att jag slipper en andra omgång..... Klippte mig häromdagen och ELÄNDIGT nog blev luggen för kort - dvs för kort för att dra bakom örat men för lång för att hänga. Egentligen vill jag ha låååång lugg, samma längd som resten av håret.. men min kommunikation med den nya stjärnan (?) som klippte mig funkade helt enkelt inte. Tur att det växer fort!

  • muggles
    nennesjuttioåtta skrev 2010-05-04 16:50:34 följande:
    mugglan – hyrde ni av NTF? Det står inget om det på hemsidan (fast jag är iofs lite manlig på att leta)
    Japp, iaf här NTF Väst hyr ut både babyskydd och barnstolar, vet inte hur det är i resten av landet. De är också väldigt bra på att ge råd om barnstolar (BeeSafe Izi Kid passar tex inte i alla bilar, den kräver lite plats).
  • nennesjuttioåtta

    snaily – maken har varit med på alla, men vi har relativt nära till vår BM (i samma stad åtminstone), och han vill så gärna. Och det känns bra! I morgon ska vi på föräldrautbildning (?), scary!


    hej snorkis! Förvärkar?!?! Hur känns det? jag har sammandragningar titt som tätt men det blir ju liksom bara hårt då och pirrar liksom. och faktiskt, jag känner mig inte så jäkla snygg jag heller, bara jävligt cool med pilatesboll under tröjan så jag får väl ta att Grodan Boll tagit över min kropp. Jag har passerat +10 kg och allt sitter inte på magen och tuttarna har blivit marginellt större bara. Förstår att det krockar med middagen men det vore kul att ses! Jo, det lutar ju åt att jag kommer på tråddejten jag med, ska bara kolla om jag kan kombinera det med en jobbdag på fredag i Sthlm så att jag får biljetten betald, moahahahah!


    Oupsie – ååh såna där kommentarer blir jag också irriterad på, jävla typ!

  • viktualia

    Uthyrning av barnstolar - det verkar vara väldigt olika mellan olika län. I länet där jag bor hittade jag inte någon uthyrare alls... i länet där jag jobbar får man hyra på BB.. Och sen finns som andra nämnt försäkringsbolag och NTF på vissa ställen...

  • nennesjuttioåtta
    muggles skrev 2010-05-05 10:44:27 följande:
    Japp, iaf här NTF Väst hyr ut både babyskydd och barnstolar, vet inte hur det är i resten av landet. De är också väldigt bra på att ge råd om barnstolar (BeeSafe Izi Kid passar tex inte i alla bilar, den kräver lite plats).
    aha, ja det är ju bra att veta. Kanske skulle testa en sån innan vi slår till då. Men vår V70 är ju rätt rymlig så jag hoppas det funkar. 
  • nennesjuttioåtta

    EA – jag förstår att du blev nojjig men du hade ju inte kunnat avvakta och se om det verkligen var dag 1 eler inte, så bättre att börja på första rött som signal än inte alls. Sprut på!

  • Snorkfröken77

    Nenne  - Du är ju söt som socker gravid {#lang_emotions_kiss}  Kan säga att det finns stor risk att min våg kommer stå på 100 kg + innan det här är över.....
    Det kändes som mensvärk, molande, som satt i en stund, sen släppte det och kom tillbaks efter ungefär en timme. BM sa att jag nog hade sammadragningar samtidigt också fast jag inte kände det (det gjorde jag inte) det kändes inte bra iaf. Ingen mer sen i natt iaf, så det är skönt Verkar som att en del känner det som sammandragningar och vissa som mensvärk, verkar vara väldigt olika. Skumt iaf

    Jag satsar på att vara med nästa tråddejt

  • muggles

    Vickan: grattis till löneförhöjningen - den får anses vara mkt bra! Jag försökte få 5% för att jag tog på mig mer ansvar men landade på "endast" 3,8%


    Telis: tack för kramen!


    Porchez: jag åker upp 09:42 och hem 18:10.

Svar på tråden Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen