• _koko_

    Livets toppar och dalar

    Telis - Jag tog mig lite vatten över huvudet när jag trodde att jag skulle klara att rodda gourmetmat så nyss hemkommen, precis börjat jobba och med två barn och galna katter närvarande dessutom (nejnej, inga problem för de som kan multitaska, men jag är inte en av dem), så det blev fardigköpt hummersoppa till förrätt, rostbiff (som iaf tillagades på låg temperatur så den blev mör), med mandelpotatismos, rodvinssky och rödbetor till varmrätt och toscapäron med vaniljglass till efterrätt. Nu ska jag försöka kolla mailen.

  • _koko_

    Telis - Om du undrar varför jag inte svarat beror det på att det inte gick fram till mig, jag lever alltså ännu i plågsam ovisshet. Snaily - Tack för vänliga ord! Gourmet på riktigt blir det ju inte förrän allt är hemlagat och även vinet valt till maten... Tycker jag iaf. Jag glömde ju till och med servera dessertvinet! Fast det rörde ju bara mig och din man förstås.

  • _koko_

    Här finns varken samboavtal eller testamente, vi är rökta. Och pingis, ni är ju ljusår före oss, jag här ju inte en endast diamantring på mitt finger!

  • _koko_

    Hela norra Stockholm måste ha varit väldigt tomt idag, alla, jag säger ALLA, var nämligen på ikea! Helt sjukt, kö in på parkeringen och kö ut från den, och gud nåde dig om du försökte gå mot strömmen! Jag skulle ha ett handtag, återvinningsförvaring och ett gäng barngalgar, gissa om jag nästan vände?

  • _koko_

    Sen fyndade vi en byrå på blocket, så nu finns det äntligen plats för mitt pyssel, inslagningspapper etc. Är fånigt lycklig över det.

  • _koko_

    PB - Ja, vi har bara låneskydd, that's it! När jag skriver väldigt konstigt beror det på att min tfn väljer fel ord utan att jag märker det.

  • _koko_

    Oupsie - Jag vet att det är så, men sambon är en tjurskalle i det ämnet som jag just nu inte orkar ta den diskussionen med (igen). Han trodde t ex inte ens på att det utses förmyndare till barnen om den ena dör.

  • _koko_

    fru AM skrev 2010-09-04 20:57:34 följande:


    Frånsett det rent juridiska så är det ju SÅ ROLIGT att gifta sig!!! Kokos bröllop när det nu inträffar kommer bli en galafest. Färgtema lila visst var det så? Och alla trådbebisar är brudnäbbar - det blir ett helt följe!  
    Jag har en del att leva upp till där ja.
  • _koko_

    Oupsie - Tar inte alls illa upp! Telis - Nu hittade jag det! Minns delar av det sen elverket tror jag

Svar på tråden Livets toppar och dalar