• _koko_

    Livets toppar och dalar

    muggles - Hear, hear! Men jag tror jag förstår hur porchez menar också, dvs att det problem som egentligen behöver lösas är att män generellt tjänar mer än kvinnor. Men den debatten är så stor att jag inte ens tänker försöka ge mig in i den.

    AM - Stjäla handduken, det var både det fräckaste och konstigaste jag hört på länge!!

    vänner - Jobbigt med borttappade snuttefiltar!! Vi har 5 likadana plus en hos mormor och morfar och en hos farfar, så vi tror oss vara safe.

  • _koko_

    BS - Men du, stek grönsakerna då? Du måste ju inte följa recepten till punkt och pricka (eller står det kanske så i avtalet? ).

    piggis - Möten hela fredagarna?! Det var synnerligen tråkigt planerat! På fredagar ska man ju fika och gå tidigt, inte vara alert på möten hela dagen!

  • _koko_

    Trevlig helg alla fina trådisar! Nu loggar jag ut från jobbet för den här veckan, men tråden kikar jag säkert in i snart igen. Är kanske gräsänka ikväll, får se om sambon orkar gå ut efter jobbig natt (ingen av oss sov nånting inatt av diverse orsaker), isf blir det västerbottenpaj och räkor till mig.

  • _koko_

    Lohmanders är en klar favorit här också. Snaily - lenovo är ju fd IBM, jag sager köp! Vi har en asus som "knädator", vet dock inte vilken teknisk standard den har eftersom det var sambon som köpte den, men det funkar iaf skitdåligt att streama tv på den. I övrigt duger den. Vi har lenovo på jobbet och jag skulle inte vilja ha något annat.

  • _koko_

    BS - Det blev västerbottenpaj med avocado, rödlök, creme fraiche och räkor igårkväll, och båda barnen åt massor av allt utom rödlöken! De gillar väldigt varierad mat, gärna thai och indiskt t ex. Skönt för oss som också gör det. Nenne - Hoppas middagen blev god, lät väldigt gott!! Conny har ju tre namn, mitt favvo, sambons favvo och sen min brors namn för att jag ville det.

  • _koko_

    Snaily - Åh, vet inget om kvalitén på Samsung, men plats för 8gb minne (även om bara 2 ingår) och 9h batteritid kan man ju inte fnysa åt... Vad vill du kunna göra på den? Skulle ni rösta på kokos parti då??

  • _koko_

    Snaily - Då skulle jag gå på samsungen. Den långa batteritiden och möjlighet att utöka RAM-minnet tror jag du kommer ha nytta av.

Svar på tråden Livets toppar och dalar