• _koko_

    Livets toppar och dalar

    Oupsie - åh, kottgryta, eller köttgryta, om jag får bestämma över min telefon, är så gott! Kanal 9 har massor med bra tv; amerikanska the office och gamla Cosby show bla.

  • _koko_

    Snaily - Jag tror ni skulle gilla det. Kan bränna ut lite vi har nedladdat till nästa gång vi ses, ni måste ju ha något att titta på sen när ni snusar bebis. Vadå, ska ni titta på bebisen??

  • _koko_

    8000 inlägg på en och en halv månad, jag tror bestämt vi är på väg mot rekord! Oupsie - Mitt, jag fick välja eftersom det blev sambons efternamn. Och ja, det gick jag ju med på eftersom jag hoppas på att själv få bära det efternamnet någon gång... Snaily - !toristas!

  • _koko_

    Oupsie - Ja, jag gjorde klart för honom att jag inte gillade tanken på att vara den enda i vår familj som inte har hans efternamn. Men vad fick jag för det?

  • _koko_

    Grattis izzie, vad ROLIGT!!! Telis - När vi köpte stol till Conny föll maxi cosin på att den tog för stor plats, så det blev en akta graco duologic 2, som också kan tiltas under färd. Vi ville ha isofix och då fanns det inte så många stolar att välja på. Kan rekommendera säkerhetsbutiken på kungsholmen, där kan ni parkera på lastplats utanför och prova stolarna i er bil. Vi har ju som det verkar inga problem med barn som växer ur stolen för tidigt, vår stol är bara godkänd till 18kg. Det enda negativa är att det är lite svårt att komma åt bältesspärren när barnet har vinteroverall på, så det bör man komma ihåg att göra innan man sätter barnet i stolen. Den hamnar liksom under barnet annars.

  • _koko_

    Lappis - Vilken härlig kväll! Vi är förkylda hela familjen och bråkar om vem som är sjukast. Telis - 100 dollars! Skulle vilja erbjuda dig att köpa den när jag ändå är där men vågar inte riktigt, tror vi kommer vara rätt tidspressade...

  • _koko_

    Ska tillägga att vi har stor bil men vill ha stolarna i baksätet, och där är det mindre plats. Dvs ska man ha stolen fram är nog storleken ett mindre problem. Hej harris! Jag är här men måste gå nu,lillebror vaknade precis...

  • _koko_

    Vilka puckade människor det finns, kan bara instämma i allt som sagts till snaily, PB, oms och parnassia! Lappis - Tyvärr vann jag med hästlängder eftersom jag åkte på den värsta migränattacken i historien som grädde på moset... Huvudvärk och illamående så att jag inte kunde röra mig. Som tur är släppte det nån timme efter att jag tagit tablett så jag kunde gå och lägga mig. Förkylningen har däremot inte släppt för nån av oss, så vi blir nog ett roligt gäng idag...

Svar på tråden Livets toppar och dalar