• _koko_

    Livets toppar och dalar

    Nenne - Mysigt med syrran som sällskap! Hoppas P lyckas njuta en aning av fjällen också, när han nu ändå ska iväg. Tycker också du har den ultimata hållhaken och skrattade gott åt blogglänken.

  • _koko_

    Lappis - Påminn mig, vad var det som räknades som plus egentligen? Jag vill gå på maskerad... Men nej, välj inte brunchdatum den helgen jag är i NY!! Då blir det ingen jacka, Telis (annars kunde du ju få den levererad till sweet som jag ska träffa där)...

  • _koko_

    Smint - Jobbigt med mardrömmar! Men tänk vad mycket roligare en regnig dag blir med röda stövlar!

  • _koko_

    Nenne - Har glömt skriva det förut, Nenne, vilken skräckupplevelse för nancy! Och P för den delen när han upptäckte det...

  • _koko_

    Dagens ego: Måste få tips från er kloka trådisar. Conny har de senaste dagarna blivit rätt våldsam mot sin lillebror, det började tidigare men har eskalerat nu på slutet. Han knuffas, sparkar och bits, men försöker få det att se ut som att det inte är med flit! Vi känner oss lite osäkra på hur vi ska hantera det, just nu blir det mycket argt och "sitta på sängen en stund", men det funkar inget vidare. Han säger förlåt, men 10 minuter senare är han där igen... Idag hade han dessutom tydligen tagit med sig beteendet till dagis.
    Svar till orolig mamma.

    BS - Skönt att vaxet var borta, tråkigt att det gömde sig en öroninflammation där bakom.

    Oupsie - Förstår frustrationen!!

    hattis - Biter på naglarna och håller tummarna för ett PLUS!!!

    september - Hoppas läkaren är vettig och att det blir utredning för er nu.

    kängu - Intervju är ju ett stort steg på vägen, heja dig!!

    vickan - Vågar inte ens gå in på din tavel-länk. Årets glögg är jag väldigt nyfiken på (saffran!), har för mig att den börjar säljas 1/10 redan.

    Nu ska jag försöka vila upp min förkylda kropp!

  • _koko_

    Oj, vad många som var inne och skrev samtidigt som jag! Förbeställa glöggen ska man ju kunna göra, fast nu verkar sajten ha gått ner, hahaha...

  • _koko_

    Tack för allt ni skrivit ang conny, jag tror ni alla har rätt! Vad som känns ännu roligare för oss är att vi gör precis som ni skriver. Vi har ju varit förkylda hela gänget = mycket tv och understimulans. Lillebror intresserar sig för connys leksaker och är väldigt rörlig numera även om han inte har släppt sargen, och Conny ska byta till stora avdelningen om några veckor (men vi pratar om det redan nu både hemma och på dagis)! Vad vi redan hade börjat med när jag frågade här var att fokusera bara på honom och prata lugnt om det som hänt, och vi har redan sett resultat! Härligt att få snabb respons och bekräftelse på att vi hanterar det på ett (för conny) bra sätt.

    PB - Blev lite full i skratt av ditt inlägg, du som är trådens okrönte drottning när det gäller att hantera konflikter med barn, skriver att du skulle göra det motsatta. Tillåt mig tvivla.

    Är FORTFARANDE skitförkyld, så less!! Vaknade dessutom med ont i benen som inte går över, så nu tror jag att jag har MS eller nåt annat läskigt.

    smint - Kram!

    Grattis på namnsdagen lilla Sigrid. Stora kramar till snorkis med familj.

    september - Jobbiga tankar!! Har inget vettigt att tillägga, man kan ju inte styra över sina tankar, men jag tycker inte heller att ni ska känna att ni gör fel som vill ha ett syskon. kram!

    Ojojoj, "beet juice" översattes just till köttsaft på tv, undrar hur det skulle smaka med chips smaksatta med köttsaft??

  • _koko_

    parnassia - Eller hur! Ska på konferens i helgen, så då är det bäst att jag är frisk. OCh att solen skiner, för vi ska ut i skärgårn...

  • _koko_

    MSW - Tack! Spännande med rallysäng, gissar att det är någon som inte kommer gnälla på att gå och lägga sig ikväll?

Svar på tråden Livets toppar och dalar