• _koko_

    Livets toppar och dalar

    TJOHOOOOO!!!!!!! Snaily rapporterar att allt gick bra!!!! "Ynglet väger ca ett kilo ( = normalt)" De kollade dock inte tappen eftersom det hade slutat blöda.

    Åååååh, vad skönt!!! Då var det säkert bara ett litet blodkärl som brast, och att de inte kollade tappen beror kanske på att de inte vill pilla där i onödan?

    Nu måste jag iväg en sväng, återkommer efter lunch!

    GLAD!

  • _koko_

    BS - Kul att det blev gott iaf! Jag kan nog uppfattas som väldigt ambitiös när jag gjorde hemgjord tagliatelle med laxsås till middag igår, men faktum är att det tog 45 minuter totalt, och hade gått ännu fortare om jag inte hade fått problem med pastautkavlingen (vill ha en pastamaskin!!!)!

    Jag har aldrig kokat vatten till ersättningen.
    Men parnassia, inte så konstigt att du trodde att man inte fick micra ersättning, bröstmjölk får man ju inte det av nämnd anledning och bättre att blanda ihop det åt det hållet än tvärtom!

    BS igen - "ska" klippas ner, det ska säkert våra också, men det gör inte vi och de är jättefina ändå. Samma sak med klängrosorna (jag klipper lite som jag känner för), förutom i år när sambon klippte, de har knappt blommat alls och brukar vara översållade, så lite teknik har jag kanske iaf.

    liten - JA! Fast som sagt, jag har ju egentligen inte börjat jobba ännu, jag är bara på jobbet... Overallen kan vi ta vid tillfälle, jag har ingen bebis som behöver den i vinter.

    AM - Hoppas sängen kommer snart! Ta ett djupt andetag bara innan ni börjar läsa monteringsanvisningen.

    MSW - Hoppas du blir bättre snabbt nudå!

    PB - Kan skriva under på alla svordomar som finns gentemot hantverkare...

  • _koko_

    Har en fråga: Är det jättedumt att köpa t ex såna här till en liten treåring? http://www.thenorthface.com/webapp/wcs/stores/servlet/ProductDisplay?productId=162958&storeId=207&catalogId=10201&langId=-1&from=subCat&parent_category_rn=26758&variationId=001
    Dvs är det bara overall som gäller?

    Conny är en liten kamin (ja med M, alltså, han är inte lappis  ), och då tänkte jag att det kanske vore smidigt med ett par termobrallor som man sen kan kombinera med olika jackor och tröjor beroende på hur kallt det är ute?

  • _koko_

    Åh, tack för alla svar!! Konstigt att inte länken funkar, hur som helst är det byxor med "väst" upptill, inte bara axelband, så någon glipa borde det inte bli. Däremot blir det ju mycket kläder som ska av om det är bråttom på toa t ex... Fast han är ju kille iaf. Han är inte så bra på att klä på/ av sig själv ännu men de jobbar mycket med det på dagis.

    Var och rekade i north face-butiken här i stan på lunchen, men de har inte ens kläder till så små barn här. Kollade i stället på en dunväst till mig själv (fast dun får man väl inte köpa "längre", eller hur är det?), kostar 1800kr här och $99 i usa. Dollarn står i 7kr...

    muggles - Har tyvärr inget att tipsa om...

  • _koko_

    Ska fråga på vårt dagis då, det vore ju synd att köpa något de verkligen inte gillar. Tack igen!

    BS - Aha! Ja, då är det ju skillnad och jag ska stänga min stora trut.

    Vad köper ni för vinteroveraller? Såg att Didrikssons fick bäst i test i vi föräldrar i år och att det var rätt stort glapp ner till övriga. Fast de testar inte värme eftersom de bara får provbitar och inte hela overaller, så testat haltar ju lite kan jag tycka.
    Reima får ju flera röster här i tråden vet jag men jag har inte sett några lysande testresultat de senaste åren, undrar vad det beror på?
    Handskar blir det garanterat från Hestra i år.

  • _koko_

    Ååååh, nenne, hej!!! Hur är det med pricken, heter han T nu????
     
    Och jag och livia matchar ju varandra, jag kör kåta gun-stil idag med leopardleggings och dito diadem!

  • _koko_

    Rabatt är inte att förakta! Jag köpte connys första overall på kappahl med 25% rabatt efter tips från cicci och den kommer lillebror nu att få ärva!

  • _koko_

    nenne - Min första promenad med conny var ett kvarter, och jag fick vila flera gånger. Efter 6h förlossning...

    Får magknip när jag tänker på nyfödingar och katter, vår ena katt dog ju nästan när conny kom (katten slutade äta). Åh, saknar honom (han blev ju senare påkörd)!

Svar på tråden Livets toppar och dalar