• _koko_

    Livets toppar och dalar

    God förmiddag kära vänner. Följetongen Conny fortsätter, i morse när vi precis skulle gå till dagis stannade han plötsligt upp, tittade på högra handen och sa höger hand, sen höll han upp den vänstra och sa vänster hand. Hahaha, vilket underbarn han är!
    Och han är inte bara stor kille utan även GAMMAL kille nu?!!

    Cicci - Hej! Ha så mysigt hos mamsen! Du skulle ju tagit med henne till mallis ju! Jag hade förresten också velat gå på det där raggarbröllopet! Om vi nu gifter oss nån gång kommer vi ha alla sorters gäster på vårt bröllop, vår kompiskrets är verkligen en brokig skara!

    muggles - Skönt att det går bra för företaget iaf, då kan du ju slappa med gott samvete.

    Tinga - Trist att det är så mycket att det inte går att komma ikapp, låter väldigt stressande!! Skönt att det är bättre på hemmafronten iaf, GO PIFF!

  • _koko_

    BS - Måste nog göra det där testet nu jag med. Och vad roligt att hon klappar händern! Lillebror, som är lite mera relaxed, lärde sig det dagarna innan han fyllde ett.

  • _koko_

    MSW - Blä för att ha såna obearbetade saker! Jag kommenterar inte så mycket kring jobbiga förlossningsupplevelser för att jag själv har lite svårt att relatera till det (självförnekelse? Lillebrors förlossning var ju ingen dans på rosor eg, men det känns ändå som att den var bra?). Vill inte säga något dumt så då säger jag inget alls... Men jag känner verkligen med er!!

  • _koko_

    Jag har lagt barn o ska nu lägga mig själv. Ger Luther o Mr Y en hård spark i röven först. Conny hälsar att han är dyr men gärna håller kurs för de som är intresserade. Vi fyller upp med lägstadagar när barnen fyllt ett och man måste ta ut 5 dagar i veckan. Kram och sov gott allihop! *inte alls avis på trådträff hos PB...*

  • _koko_

    Ah, ore var det ja! Nä, nu sängen! Hade jag inte mens just nu skulle jag tro att jag var gravid, har varit lätt illamående på sistone och sjukligt trött trots att jag sover bra. Jobbigt att vara på jobbet kanske?

  • _koko_

    Jag hostar inte heller ännu. Men det är nog bara en tidsfråga, lillebror har hostat till och från sen i juni, och båda barnen verkar ha förkylning på g. Telis - Älskade MS-citatet, bäst denna vecka!! telis igen - Paret de intervjuade i Senaste vi föräldrar kommer nog få en kalldusch eftersom de tror att de kommer få full bonus eftersom de delar lika (barnet är fött i januari och hon är hemma nu till november och sen han lika länge)... Tänkte på det då om det var jag eller de som inte hade koll. Oj, nu kom chefen, måste jobba lite.

  • _koko_

    (jag har nämligen för första gången sen jag började något vettigt att göra )

    Oj, här osar det visst för tillfället! Föräldraförsäkringen i sverige är verkligen fantastisk, tänk t ex på sweet som började jobba efter tre månader!!!! Nu har det visserligen fungerar väldigt bra, men jag tror inte så många av oss skulle välja det om vi inte var tvungna.

    Jag är för eget ansvar men tycker att man ta ett snitt av bådas löner och så får man ut efter det oavsett vem som är hemma. Då dränker man iaf det ekonomiska (mot-)argumentet. Fast det är säkert en massa kring det som jag inte har tänkt på.

  • _koko_

    Jag har inte heller haft några problem med FK hittills, får se hur det går nu när jag ska försöka begära för hela augusti i efterhand...

    BS - Håller med dom knepigt beteende, glömde skriva det förut.

    Hej izzie!!

  • _koko_

    izzie - Ja! En vecka har jag jobbat, men idag är första dagen jag faktiskt har något att göra. Dvs nu måste jag nog säga hej till er en stund...

    (problemet med det trådlösa kan bero på så mycket...)

Svar på tråden Livets toppar och dalar