Inlägg från: passionsblomman |Visa alla inlägg
  • passionsblomman

    Livets toppar och dalar

    Sambon fick idag tag på sotarfirman och det kommer någon hit på fm idag sa de.

    Igår svarade de inte på hela dagen. Vad drygt det är att ringa folk om för en själv viktiga saker och de inte ens svarar i telefon! Då får det hellre vara kö eller upptaget.

  • passionsblomman

    Porchez, jag vet inte om jag sa eller bara tänkte igår: Vilken inkompetent chef du (också) har!

    Sådär kan du omöjligt ha det utan att gå i bitar. Tycker September hade bra råd.

    Det är ju skitkul för självförtroendet att få förtroende och bättre tjänst och sådant. men om där bara är en massa luddigheter så spelar det i slutänden kvitta, för då blir man helt bränd i alla ändar i allafall.

    Jag har tyvärr själv låtit mig utnyttjas, funnit mig i helt bisarra situationer och jobbat på fullständigt sanslösa premisser med den enda moroten att någon står och säger att "du är ju så DUKTIG"
    Ja? Så varför märks inte det på lönen, arbetsvillkoren, ömsesidigheten och mina faktiska möjligheter att påverka mitt arbete?

  • passionsblomman

    Så här års får det förresten hellre snöa än regna när det ändå är kallt. För då kanske någon enstaka fattar att det antagligen är halt på vägarna. När det bara regnar ignorerar man uppenbarligen det.

  • passionsblomman

     


    fru AM skrev 2010-10-22 10:33:37 följande:
    Har vet man det? Jag gissar att den klarar sig även imorgon - kanske även söndag. Men ingen fara, jag har ett utkast till trådstart klart i word!

    Den ska ju vara öppen i tre månader och än har jag inte sett någon tråd stängas för tidigt, så tidigast den 24 antar jag? vi kan väl se hur långt den räcker och starta direkt efter det?  13 000 är ju inte ens en utmaning längre. Det slår vi ju idag.

  • passionsblomman

     


    Telis skrev 2010-10-22 10:48:44 följande:
    Tinga, jag är också en viljemänniska men min vilja brukar säga "ligg kvar, ligg kvar" så då gör jag det.

    Åh, sådan vilja har jag också! En stark och obändig.

  • passionsblomman

     


    Telis skrev 2010-10-22 10:51:43 följande:
    Som snöälskare verkar man lika populär som en Sverigedemokrat med klamydia idag.  

    Igen! HAHAHA!
     
    Jag gillar snö. Det ser så fint ut när stora flingor sinlar runt i ljuset från gatlyktorna om kvällen.

  • passionsblomman

    Varm choklad med rom är ju oslagbart i värmesyfte! Med lättvispad grädde också såklart! Annars är ju Irish Coffee väldans gott också.
    Synd att jag ska köra bil till sonens handbollsträning, annars hade jag genast gjort chokladalternativet.
    Det måste nog bli det till mellis när sonen kommer hem. Minus rom då.

  • passionsblomman

    Jag är så himla GLAD!

    Jo, för sotaren kom ju hit. Den tredje av de som jobbar i den firman. Och mer noggrann, hjälpsam och tillmötsgående sotarpojke KAN det bara inte finnas att uppbringa. Jag tänker aldrig mer låta någon annan komma hit!
    Jädrar i havet vad han har arbetat med vårt igentjärade system! Jag med iofs, för vi har bla dragit ut vedförugnnen och den var inte lätt. Hans stackars praktikant har också fått anstränga sig.

    Jag uppskattar när kunnigt folk kan förklara saker för en utan att de samtidigt för en själv att känna sig som en komplett idiot.

    Jag hade kunnat krama honom av tacksamhet, men det lät jag i ett ögonblick av sinnesnärvaro klokt nog bli att göra.  Man vill ju inte skrämma iväg honom.

    Jag har utöver allt hans jobb, städat ur pannrummet så det känns lite mindre grisigt där. Efter att ha eldat i ca två timmar är de elementen nu varmare än de någonsin blev under hela dagen, kvällen och natten igår.
    OCH det ryker inte in.

                     

Svar på tråden Livets toppar och dalar