• Lapinette

    Livets toppar och dalar

    AM - är nog mer för de mer naturtrogna kaninerna (utan pastell och morötter).

  • Lapinette

    Jag måste vara fråga, har inte läst så noga men sett att Dramaten dyker upp lite här och där. Antar att ni inte pratar om den stora vackra teatern vid Nybrokajen?

  • Lapinette

    Ahhh... en shoppingvagn. Ja sådana finns det många av i mitt område (där jag jobbar).

  • Lapinette

    Tinga - tack för receptet! Själv bakar jag aldrig eftersom jag anser att vi inte ska äta en massa onödigt. Har vi det hemma så äter vi. Däremot gör jag gärna desserter när vi har besök och tårtor när det är födelsedag. Satt igår och bläddrade igenom min receptpärm för att fundera ut vad vi ska ha de kommande helgerna då vi ska kompisar över på middag. Jag höll i en Limoncello på flygplatsen i Bryssel i måndags och tänkte på ditt recept men när jag såg kön så ställde jag tillbaka den. I halvåtta hos mig härom kvällen så var det också en recept med Limoncello, marinerade färska bär.

    Annars har min morgon börjat dåligt .. missat två bussar (såg dem gå framför näsan), stått med tusen andra och väntat på försenad t-bana och sedan missat nästa t-bana (måste byta för att ta mig till jobbet). Men nu är jag här!

  • Lapinette

    Snorkis - förstår att det är svårt att se andra som är gravida. Det kommer att kännas så skönt för dig den dag du faktiskt kan glädjas och känna med andra som är gravida ... men det kommer att ta tid. Helt och fullkomligt normalt, fortsätt gömma dig tills det känns ok för dig.

    Porchez - vad otäckt med en gammal bekant som åkt dit. Har du haft någon kontakt med den familjen det senaste året, inte hört om det gått snett för honom?

    Saknar också Kokisen och Cicci m.fl. Verkar som många inte har tid att vara här inne längre.

  • Lapinette

    Tinga - Ahhh... då kanske jag ska försöka med det istället? En av mina (och väldigt få) favoritbloggar som jag följer hade annars in ett plommonrecept i förra veckan. Enkelt och lät gott. Ska ha några "nyttiga" träningsfreak på middag så jag tänkte inte göra allt för "tung" dessert till dem.

  • Lapinette

    Mötte vår granne i går morse. De som har en "korv" och en liten son som är halvkorean (han ser verkligen koreansk ut!). Åhhhh... vad jag avundas den familjen! Vill både ha kovren och lillkillen .. så jäkla underbara båda två.

  • Lapinette

    mugglan - *får en tår i ögat*... ser fram emot den dagen! Önskar så att den låg lite närmare bara.

  • Lapinette

    Tinga - vi tänker nog ganska lika (gällande middag). För till våra träningsfreak blir det också beuf och sen var jag inne på de där plommonen som ska ligga i ugnen medan vi äter.

    BS - trist med en sjuk Astrid och lång väntan i kylan.

    Själv har jag promenerat hem denna vecka eftersom jag är/varit för förkyld för att träna och attans vad det blåste kallt igår. Stannade på Melanders igår och köpte löjrom, lite ostar och krabba tills ikväll. Ikväll blir det champagnemys ... fick ju med oss 3 flaskor hem från svärmor. Sen tyckte maken att vi skulle fira en stororder jag har fått in (finns alltid något att skylla på).

Svar på tråden Livets toppar och dalar