• Lapinette

    Livets toppar och dalar

    Jösses vad jag slinter på tangenterna (fick även jag olja på fingrarna efter massagen?). Glassbåten och inte glsassbåten!!

  • Lapinette

    Fru E - nej inte så här tidigt på förmiddagen .. men jag är precis ute från en välbehövlig, underbar massage .. trött och något yr i bollen.

  • Lapinette

    snaily - har ni fått någon snö? Här i Sthlm är det supergrått och regnigt idag men jösses vilken fin höst vi har haft hittills.

    nenne - ahhh.. så du sätter på dig mascara för att vakna/pigga till dig lite.

  • Lapinette

    mugglan - men vad fasen är det att hänga upp sig på? Att tysken bara orkar bry sig om vi (ni) vill kalla det för seminarium eller ej? Ibland undrar man om folk inte har bättre för sig?

    nenne - japp, vår lilla Ferdinand går som smör i solsken. Dock upptäckte vi en mindre repa i de nedre regionerna i söndags. Fick dåligt samvete då jag trodde jag hade orsakat den . Det är jobbigt med "finsaker" för man vill ju behålla dem fina men samtidigt så ska de ju användas .. tänker nu inte bara på bilar utan smycket och annat.

  • Lapinette

    Vår förförra bil hade en förmåga att totalt slockna ned när vi var ute på bilsemester (inte annars). Så en gång fick vi stanna en natt i Luca (Toscana), hyra in oss på ett rum, ingen linsvätska eller ombyte i väntan på bilmekaniker. En annan gång fick vi promenera utmed motorvägen mellan Cannes och Nice (då bodde vi inte där).

  • Lapinette

    Vickan - jösses! Själv gick jag omkring i myskläder hela dagarna när jag jobbade hemifrån i Cannes. Inget smink och oftast hästsvans. Superhärligt! Byter om så fort jag kommer hem.

    nenne - repan syns knappt men det är så förargligt när den är så skinande blank och fin (ägaren innan lackade om bilen ... säkert full med repor innan dess). Bilen är verligen makens ögonsten ... och så jag då !

  • Lapinette

    mugglan - just nu är mina slappisar ett par för stora jeans som jag köpte när vi var i Kalifornien .. fast det där skiftar.

Svar på tråden Livets toppar och dalar