• Lapinette

    Livets toppar och dalar

    BS - gnager han? Vår (min brorsbarns kanin som är i kaninhimlen) åt aldrig på något. Superbehändigt! Men visst sågspån drog han med sig lite varstans när han var ute och sprang.

    nenne - för att någon med bättre könummer väljer Korea.

    Och flyttar vi ned igen (vilket vi pratar om ibland) så blir det definitivt inte Monaco utan Cannes eller helst en villa med pool i Mougin. Ska bara vinna en typ 10 mille först.

  • Lapinette

    BS - man får stå i kö till hur många länder man vill .. så förhoppningsvis droppar några av våra kö.

  • Lapinette

    BS - brorsons kaninen - Tobbe - var en ovanlig kanin ... typ en korsning mellan hund och kanin. Han var rumsren, gnagde inte och väldigt sällskaplig (satt gärna på ens fötter när man åt middag, tittade på tv tillsammans etc.).

    Och visst, blir kön till Korea horribelt lång (just nu är den en av de kortaste) så får vi ändra strategi och byta till ett annat land. Vi kan byta och/eller stå i flera köer ända fram tills det är dags att åka men så fort våra papper går iväg så börjar det ticka iväg pengar. Därför väljer jag att stå i en kö, till ett land vi vill istället för att direkt skicka iväg papper till t ex Kina och sen få vänta i 4 år (för så lång tar administrationen i landet där).

  • Lapinette

    nenne - vi kunde se Medelhavet och hela Cannes från vår terrass ... drömmer mig tillbaka!

  • Lapinette

    nenne - man trampar dem på tårna, vässar armbågarna dvs kör den tyska taktiken eller så äter man massor med vitlök, den franska .

  • Lapinette

    nenne - har tittat på Borgafjäll till sommaren ... antingen en tur norröver eller söderöver med bilen. Norröver så tänkte jag Högakusten, Borgafjäll, Trondheim med omnejd och sen över Dalarna ned.

    Sorry, vet att jag är helt ute och cyklar gällande vad vi egntligen samtalar om här inne men kom just på att jag bara måste nämna det för nennelainen.

  • Lapinette

     


    muggles skrev 2010-10-15 15:44:25 följande:
    Lappis: tja om mitt julbord hör till härinne så hör väl din sommarresa?! Jag är inte så knusslig... KUB är i nov, början och mitten. Förhoppningsvis slipper jag det läskiga FVP:t! Byta kö: sprida ut ett rykte på Flashback att alla sydkoreanska barn som kommer framöver kommer att vara halta och lytta, lomhörda och helt bänga? (inte snällt jag vet...)

    kanske räcker det med att ryktet sprids på FL!

    Jösses, här kommer ytterligare saker jag totalt missat PAPPA värde ....?!

  • Lapinette

    Parnassia - svårt beslut att ta och bra input du har fått här som tyvärr talar både för att ta jobbet och att strunta i det. Absolut ska du gå dit och få mer input, lite magkänsla av hur det kan bli.

    Pb - jag gick inte ned i dos förrän det var dags för sprutstart fram till dess tog jag samma men jag hade även en check inbokad med blodprov etc för att verkligen se att mitt hormonvärde låg där det skulle och då fanns ju chansen att öka om så behövdes. Ena gången fick ju inte alls min blödning som jag skulle... och då blev det många checkar och min läkare trodde jag var gravid. Nå ja, det var jag ju tyvärr inte.

    BS - grattis till krypandet!

    nenne - japp, kollar så smått på att åka norröver men maken verkar helst vilja åka söderut. Vi får väl se vart vi hamnar .... det är ju ett tag till sommaren.

    Snorkis - trevligt att se dig här inne igen!

    Och sen har jag säkert glömt att kommentera en massa, hoppas ni ursäktar. Ska nu göra lite pyssel innan det är dags att ta sig ut. Ska iväg och kolla SM i dans idag ... skoj men samtidigt är det lite traumatiskt varje gång, för i dansvärlden har inget hänt mycket de senaste 40-åren dvs mina gamla tränare sitter fortfarande där runt golvet.

Svar på tråden Livets toppar och dalar