• Lapinette

    Livets toppar och dalar

    Telis - jag kan ta hand om Televinken om du vill, har inga problem med gnissel. Tillhör själv en av de där som gärna kan reta andra med att dra naglarna över svarta tavlan .

    BS – det ringer i princip ALDRIG på dörren hemma och om det gör det och det är någon jag inte känner igen så öppnar jag inte.



    Hattis – jobbigt med så mycket näsblod. Jag blöder rätt ofta men bara pytte-pytte när jag snyter mig.


     


    Snorkis – usch vad jobbigt det låter. Förstår att det ena dagen känns rät bra och sedan kommer du ned i stora svara hål. Vilken bra chef du har har som varnar dig, tar hand om dig medan jösses menar du att din makes chef inte ens nämnt något??!!! Snacka om struts!


     


    EA – det låter ju strålande, både med 6-celligt och AH. Tumhålling!

  • Lapinette

    Tinga - jobbiga tankar men attans vad jag är glad å din kompisvägnar. Jösses, så många försök! Hoppas nu de slipper komplikationer.

  • Lapinette

    Förresten skulle vi inte ha en brunch? Tycker vi borde ta en här i höstmörkret samt inboxa, smsa, facebooka de som är frånvarande också.

  • Lapinette

    Hej Frullan!!!!! Trivs du på nya jobbet?

    Telis - självklart äter jag inte stanniolpapper trots att jag ständigt och jämnt är hungrig. Är det gott?

  • Lapinette

    Nu har maken varit inne och tittat på AC och vi är på plats 59! Upp med två steg alltså . Han "säger" att han ska gå in en gång i månaden och tittat.

  • Lapinette

    Telis - det blev aldrig något besök hos AC utan en diskussion per telefon där vi (jag och damen på AC) bestämde att Sydkorea är bäst med de krav och förutsättningar vi har (maken håller självfallet med men kunde ju inte delta i samtalet). Så nu står vi i kö och väntar tills det är dags att sända papper till Korea .. typ någon gång i sommar/höst för kön verkar vara längre än 3 år  just nu . Läkarbesök och insamling av papper gjorde vi under hemutredning. Sen kan det tillkomma vissa papper, så som prästintyg för Sydkorea men sånt väntar vi till tills det verkligen är dags. Om vi väljer att hoppa in i en annan kö och skicka papper så får vi då kolla vad som gäller (pappersvägen) för det landet.


  • Lapinette

    Men kära lilla Snorkis, du är inte alls hemskt utan bara högst normal. Vem fasen skulle inte känna så efter det ni har varit med om??!!

  • Lapinette

    Och åter igen, så klart du ska hänga här!!!! Jag kan omöjligt tänka mig att du får någon att må dåligt??!!

Svar på tråden Livets toppar och dalar