• Lapinette

    Livets toppar och dalar

    Precis, det var många som fick problem med taken efter all snö som låg förra vintern. Har några vänner som har fått lägga nytt tak efter läckage. Och ja att installera bergvärme är ingen billig historia.

    Annars så sjunger jag "Jag ser det snöar, jag ser det snöar det var väl xxx ....???!!!" Helt ok med snö men snö i oktober innebär bara att det töar bort så det känns lite onödigt.

    Själva blev vi väckta kl 05.30 imorse av att jag fick sms och eftersom jag sket i att läsa det så kom det ett till beep 10 minuter senare. Suck! Min väninna som flyttat och gör karriär (hon med älskaren ni vet) i NY verkar ha glömt bort tidsskillnaden.

  • Lapinette

    Omsan - jag vinkar (bor inte långt från Eastman) och säger lugn, lugn snön som faller i oktober ligger högst kvar en dag.

  • Lapinette

    Tinga - beundransvärt! Du vet redan vad jag tycker om morgonträning. Själv vaknade jag med halsbränna och snuva ... men bara lite, lite som jag hoppas är över imorgon då vi ombokat vårt fredagsspinningpass till lördag pga musslor och öl med vänner ikväll.

  • Lapinette

    Här ligger snön på taken ... endast tomten är vaken (stämmer ju inte alls!).

  • Lapinette

    Själv önskar jag att jag slapp gå ut idag (jobbar hemifrån) men måste snart traska ned till min frisör och hyfsa till mig. Skulle hellre sitta kvar här i myskläder och en stor filt om mig ... det är så jäkla kallt här!

  • Lapinette

    Tråden är väl åtminstone öppen till den 23:e .. och det är väl imorgon?

  • Lapinette

     


    Telis skrev 2010-10-22 10:51:43 följande:
    Som snöälskare verkar man lika populär som en Sverigedemokrat med klamydia idag.  

    Men Telis känner du dig så mobbad??!!

Svar på tråden Livets toppar och dalar