• Oupsie

    Livets toppar och dalar

    Snorkis, vad skönt att se dig! Kan inte ens föreställa mig hur många tårar ni har gråtit. Stora kramar och de varmaste tankar till dig och din make!

  • Oupsie

    Ore, jag tyckte att jag kände igen luckorna, mina föräldrar har samma sort men i björk. Tycker att de är jättefina!


    Jag har funderat på om jag skulle höra av mig till dem och berätta hur jag upplevde det. De sa när vi var där att de skulle skicka ut en utvärdering via mail ca 2 månader efter BF så jag hade först tänkt vänta på den. Men jag kanske ska skriva ihop något innan dess, jag har inte riktigt bestämt mig hur jag ska göra.

  • Oupsie

    Ore igen, jobbigt med tanten. Men är hon förvirrad, eller är hon bara dum? För hur kan hon säga att hon bara tvättar lördagar om hon bokar tvättstugan tre dagar i veckan?


    BS, fy vad jobbigt med dina föräldrar .


    Ego, hur tidigt kan man känna fosterrörelser egentligen? Igår så kändes det som att något nästan petade på insidan av magen, fast väldigt löst förstås. Men det står på massor med ställen att man inte känner något så tidigt när det är första gången (har precis gått in i vecka 16). Jag har aldrig känt något liknande innan, så man börjar ju undra . Fast det kanske bara var inbillning.

  • Oupsie

    Åh, då kanske det var fosterrörelser jag kände . Ska njuta, även om det bara var inbillning . Nu måste jag rusa iväg och uträtta ett par ärenden innan affärerna stänger!


    Trevlig lördagskväll allihopa!

  • Oupsie

    Telis, åh vad trist med förstörd tvätt!


    Roliga bilder från picknicken .

  • Oupsie

    Nenne, förstår det. Men jag håller tummarna för att Pricken vill komma ut snart .

  • Oupsie

    Hej i tråden,


    Läste den där om den där stressundersökningen även i Aftonbladet, fast där var den mycket mer kortfattad www.aftonbladet.se/kropphalsa/kvinnlighalsa/article7622853.ab.


    Men det står ju i SvD att de ska utvidga studien för att se om resultatet håller för 274 kvinnor kanske inte är tillräckligt att bygga en sådan studie på. Märkligt uttalande av chefsbarnmorskan, att "det äntligen är bevisat" . Sen funderar jag lite på varför är kvinnorna stressade? Blev de inte gravida för att de var stressade, eller blev de stresseade för att de inte blev gravida? Och att folk blir gravida på semestern kanske mest betyder att de kanske har mer sex då .


    Angående det där med att påverka barnets kön, jag vet inte hur mycket det faktiskt är möjligt, men det som jag har hört av en kompis (som påstår att det stämmer om man ser till hennes barn), så ska sex några dagar innan ÄL öka chansen för en flicka, och sex precis vid ÄL öka chansen för en pojke. Av samma anledning som Parnassia var inne på, att "pojkspermier" är snabbare med lever kortare och "flickspermier" är långsammare men lever längre.

  • Oupsie

    Jag började skriva mitt inlägg innan Nennes inlägg hade skrivits men blivit avbruten hundramiljoner gånger av maken så det tog lite tid att skriva det. Så jag länkade inte till aftonbladets artikel bara för att jävlas med dig Nenne, bara så du vet!

  • Oupsie

    Oh, Nenne, det var ingen liten mage det! Stor och fin och snart kommer Pricken ut .

Svar på tråden Livets toppar och dalar