• Oupsie

    Lappis, restaurangbesök i toppklass är väl knappast fy skam!


    Åh vad jag saknar maaat! Det finns verkligen ingenting som är gott längre. Vissa saker smakar tillräckligt ok för att man ska kunna äta det, men ingenting är riktigt gott och vissa saker som jag gillat innan smakar blää rent ut sagt. Det som är ok att äta är t.ex. mackor och pasta. Kolhydrater helt enkelt, så ingen lchf här inte... Än så länge har jag ju gått ner i vikt på grund av illamåendet, men det lär väl snart vända med tanke på att allt jag äter är kolhydrater, typ... Och det ligger ju i och för sig i sakens natur att man ska blir större så jag räknar så klart med att gå upp i vikt. Och vin vill jag ha, fast det är nog mest bara för att jag inte fååår dricka det, för som sagt, det är inte mycket som smakar gott.


    På tal om mat, tänkte bara säga en sak angående era diskussioner om två mål lagad mat om dagen. Vi åt alltid middag hemma på kvällarna efter skolan för enligt min mamma så gick skolan ut på föräldramötena och sa att skolmaten inte var att se som tillräcklig mat till barn som växer då näringsinnehållet var för dåligt. Vi hade ganska kass skolmat i och för sig, men jag gissar att det inte är så mycket bättre på många håll idag.

  • Oupsie
    fru AM skrev 2010-08-17 15:51:23 följande:
    Inte hela - har två avsnitt kvar ... Sen börjar väntan på säsong 4 ...
    Vi såg de tre sista avsnitten på säsong 3 igår. Och vi kunde inte hålla oss, så vi såg första avsnittet av säsong 4 idag... Men jag ska inte avslöja något. Kom mest att tänka på det i och med good cop/bad cop diskussionen igår för det känns som att i nästan varje avsnitt så häpnar vi över hur de behandlar sina barn. Känns som att barnuppfostran har utvecklats ganska rejält sen 60-talet.
  • Oupsie

    Ja, stackars barn. Tur att det inte är på riktigt.


    Mmm, rödvin och cigg, inte riktigt som dagens kostråd . Har du tänkt på att hon nästan aldrig äter med barnen? Undrar om det är för att hon ska tänka på figuren? Tyckte att avsnittet när hon var på BB var ganska hemskt. Där har det tack och lov också förändrats en hel del...

  • Oupsie
    lunagarden skrev 2010-08-17 15:50:56 följande:
    Oupsie - längtar också efter vin
    Ja, ett gott glas rött till en god middag, det hade varit något .
  • Oupsie
    Oupsie skrev 2010-08-17 16:10:52 följande:
    Tyckte att avsnittet när hon var på BB var ganska hemskt. Där har det tack och lov också förändrats en hel del...
    I alla fall om jag har förstått saken rätt, för jag har ju inte varit med om det själv än .
  • Oupsie
    Oms skrev 2010-08-19 22:04:20 följande:
     - när man jobbar med det jag gör så känns snitt 100 gånger tryggare än vaginal förlossning
    Men Oms, var du tvungen att skriva så? *håller för öronen och sjunger lalalalalalala*

    Fy vilka äckliga saker som ni har diskuterat här inne ikväll. Tänk på att det finns folk som är illamående mest hela tiden .

  • Oupsie

    Cicci, skickar en bamsekram till dig! Fy vad jobbigt det låter, men jag tycker att det är strongt av er att ni försöker.

Svar på tråden Livets toppar och dalar