• Oupsie

    Livets toppar och dalar

    Snorkis, jag vet inte riktigt vad jag ska säga, så fruktansvärt . De allra största kramarna till dig och din make! Jag är så ledsen för er skull . Jag säger som de andra, sånt ska bara inte få hända! Tänker på er.

  • Oupsie

    Verkar som att vi är många i tråden som har haft svårt att sova i natt . Känner mig helt bedövad på något sätt, så fruktansvärt, och samtidigt så overkligt. Jag förstår hur du menar BS, för jag har också undrat vad jag har för rätt att bli så ledsen, det är inte jag som är drabbad, och jag har inte ens träffat Snorkis. Men det är väl det som är "baksidan" med att kunna känna känslor, vi blir inte bara glada för andras skull utan vi kan också sätta oss in i andra människors smärta (delvis i alla fall) .

  • Oupsie

    PB, skrev ju det som jag menade men på så mycket bättre sätt såg jag nu. Jag förstår inte hur du alltid kan utrycka dig så bra. Tycker att allt bara blir mos i hjärnan när man ska beskriva hur man känner.


    Vickan, jag vet inte heller, hon ville ju vara lite anonym, så det är svårt. Tyckte att det lät som en bra idé att skicka blommor, men tänk om hon skulle tycka att vi "trängde oss på". Å andra sidan så brukar det ju alltid vara bättre att visa att man bryr sig än att inte göra det...

  • Oupsie

    PB, ja men precis, hör hellre av mig en gång för mycket, än en gång för lite .

  • Oupsie

    Nu har jag också fört över pengar, fick leta en stund efter dosan... som inte har någon given plats när man är på resande fot.


     


    Vi har en kompis till familjen som genomgått samma sak, det var nästan 20 år sedan så jag kommer ärligt talat inte ihåg så mycket, mer än att hon hade en väldigt kämpig graviditet. Som jag förstod det så fick de också veta ett par dagar innan BF att barnet hade dött . Det var intressant att läsa AM:s länk för jag vet att de gav henne det namn som de hade tänkt från början och hon har en liten enkel sten vid sin grav med bara namnet på, inga datum. Jag berättade för mamma vad som hänt här i tråden och då berättade hon att obduktionen hade visat att det barnet hade haft cancer . Det kommer jag inte ihåg, men jag var som sagt inte så gammal när det hände. Hon hade två barn sedan tidigare men var skild och träffade en ny man och detta var deras första gemensamma barn. De försökte dock igen och då gick allt bra.

  • Oupsie

    Hej Klockabol, välkommen!


    Ja, man blir verkligen låg, kan inte förstå hur andra sitter och sjunger allsång (TV:n står på i ett annat rum).

  • Oupsie

    Lunagarden, vet inte om jag har sagt hej till dig? Hej och välkommen, om jag inte sagt det innan. Skönt att det gick bra på UL.


    Andbeyond, lycka till på VUL imorgon!

  • Oupsie

    PB, vad roligt att få träffa någon som bott i huset innan.


    På tal om getingar, läste någonstans att det var jättemycket getingar i år. Vi hade en som surrade runt här i köket när vi åt middag men sen flög den ut genom fönstret.

  • Oupsie

    Vickan, tack så mycket för att du fixat med blommorna.


    Lapinette, välkommen hem och skönt att det går framåt med adoptionsprocessen.


    AM, välkommen hem. Låter bra att du och maken har en konstruktiv plan. Är Möja stort? Har en kompis som brukar vara där ute med sin familj och jag har hört att det är väldigt fint. Grattis till Livias pott-framgångar!

Svar på tråden Livets toppar och dalar