• Oupsie

    Livets toppar och dalar

    Jag vill också på tråddejt igen förresten . Vi är ju så många, så man hann inte prata med alla, trots att alla i tråden inte ens var där. Vi kanske får ta en hel helg någonstans, eller en vecka kanske?

  • Oupsie

    Lappis, åh vad jobbigt att ta fel på dag. Hur går det med soc. dokumentet? Har nog glömt att säga det, men vad roligt att er soc.tant har skrivit så bra om er! Nu trodde vi i tråden i och för sig inget annat .


    Cissi, hoppas att det inte är något.

  • Oupsie

    MSW, hej hej! Klättar oj, ja, det hade jag med trott att man skulle behöva vara lite äldre för. Men det ska börjas i tid .


    J

  • Oupsie

    Jaha, där kom ett J med... mina inlägg postar sig lite som de vill... det känns inte så bra.

  • Oupsie

    Kängu, det är väl lätt att få kalla fötter. Ni behöver ju inte ha bråttom som du säger, men det finns väl inget som säger att ni behöver vänta heller. Hoppas att du kommer fram till något som känns bra, och att Ru bestämmer sig för att sova bättre snart .


    Lunagarden, skönt att det gick bra hos eh BVK, eller vad var det nu?


    Nenne, hur har det gått för dig?


    Alltså, borde inte Blivande fru L också komma in och rapportera? Hon har väl BF nästan samtidigt som Nenne?


    Ego, nu har jag testat lergigan comp, vår frälsare och vän! Åh, vad skönt att det inte känns som att man ska kräka i vilken sekund som helst! Mår fortfarande lite illa, men det är absolut på den nivån att man kan stå ut, och dessutom göra saker . Fantastiskt!


    Vi har varit och köpt en kostym till maken, vi passade dessutom på att ta en liten fika när vi ändå var på stan. Och när vi kom tillbaka till bilen hade det inte ens gått en timma. Det är lätt att vara effektiv i småstäder .

  • Oupsie

    Snaily, så det skulle bara vara för att lyssna på din egen mage, nä då kan det väl inte räknas som en arbetsskada. Snarare en arbetsförmån eller nått. Det finns visst dåliga väder, även som hundägare . Mitt lilla monster brukar inte vara mer pigg än oss på att gå ut om det regnar ute.


    Lunagarden, ja verkligen!

  • Oupsie

    www.aftonbladet.se/wendela/barn/article7562662.ab


    Eh, jaha, känns som att somliga gör sitt för att spä på myten att modeller bara är snygga och inte har någon hjärna.


    Somligas kommentarer nedanför artikeln blir man ju mörkrädd av. Intressant att det är så många män som har åsikter om amning...

  • Oupsie

    Somliga, somliga? Varför variera orden när det finns så bra ord som somliga... *mos i hjärnan*

Svar på tråden Livets toppar och dalar