• MSW

    Livets toppar och dalar

    I den här tråden har det "tjötats" en hel del genom åren (planeringen för nästa sommars femårsjubileum har redan påbörjats), allt eftersom har den gått från att vara en "hur vet man att man är gravid"-tråd till att bli en vänskapstråd!

    Här avhandlas allt som rör barn/familj, resor, internet shopping, tråddejter, husdjur, god mat/bak och allt annat man kan tänka sig! Och vi både gläds och gråter med varandra!

    Trots att vi är utspridda över hela Sverige (mer eller mindre) så blir det en hel del olika tråddejter i olika konstellationer!

    Tempot är för det mesta högt och det kan nog vara lite svårt att hinna med/komma in i tråden, men vi välkomnar alla, men vill då gärna ha en någorlunda presentation, typ var man bor, var i barnkarusellen man befinner sig, skostorlek och vilken favorit choklad man har och vad mer man kan tänkas vilja dela med sig av!

    Då kör vi!!

    Förra tråden finns här: www.brollopstorget.se/Forum-5-21/m3733191.html

  • Svar på tråden Livets toppar och dalar
  • _koko_

    cicci - Aha, har du bytt bolag eller? Åh, klart du har, du har ju inte blivit av med ditt sim-kort som jag hade... Då funkar det säkert annorlunda, jag behövde ju bara ett nytt sim-kort med samma nummer hos samma bolag. Jag ska beställa en htc desire, sambon har en som han är väldigt nöjd med.

  • nennesjuttioåtta

    jaaa, hahah mobilen i ugnen!! klockrent!

  • FruCicci

    Lappi, jajjamen, på 50 grader Helt sjukt, jag vet, men det funkade.

    (När jag bodde i Dubai så kommer jag ihåg att det funkade. Man ramlade ganska ofta i poolen på efterfester,med handväska o allt...)

  • _koko_

    nenne - Jag skrattar också fortfarande. Inte när jag glömmer bort knät och råkar sätta mig på huk dock. Som idag på ikea när jag skulle skälla lite på conny för att han skrek, satte mig på huk och vrålade rakt ut. Väldigt pedagogiskt.

    lappis - Vore intressant att ta en sväng dit nu och kolla hur det ser ut... Tur   att det regnade så vansinnigt på vägen därifrån, för all lera rann av byxor och skor när vi kom upp på asfalt...

  • FruCicci

    Nä jag har inte bytt bolag, men mitt sim kort var tydligen inte anpassat för den modellen som min make hade innanhan skaffade sin Iphone.
    Jag har Tele2. Jag fattar inte riktigt, men jag var tvungen att ringa dem av säkerhetssjäl blandannat, de skuklle ställa massa frågor (det var inget de gjorde i butik)....
    Skit samma, mobilfanskapet fukar ju lite iaf, nu ska jag se om jag får till knapplåset, för jag kan inte låsa upp den.

  • nennesjuttioåtta
    FruCicci skrev 2010-08-10 22:41:32 följande:
    Lappi, jajjamen, på 50 grader Helt sjukt, jag vet, men det funkade.(När jag bodde i Dubai så kommer jag ihåg att det funkade. Man ramlade ganska ofta i poolen på efterfester,med handväska o allt...)
    det ahde jag behövt veta efter att jag välte med en kanot i brunnsviken tillsammans med en kund (det var HANS fel!)
  • nennesjuttioåtta

    kokisen – vadå, har du gjort illa knät? Gled du på en sten när du skulle göra  gitarrsolo?

  • _koko_

    cicci -

    PB - Skriver under på hela ditt senaste inlägg. Mycket sorgligt att sambon HATAR allt vad skaldjur heter, och endast gillar lax och tonfisk (annan fisk äter han under protest)... Mer till mig skulle man kunna tro, men i praktiken innebär det ju att jag får äta ensam eller planera med vänner, vilket händer mer sällan än det skulle göra om vi båda gillade det.

  • FruCicci

    ha ha Nenne, då vet du till nästa gång.... fför det händer säkert igen

  • FruCicci

     


    nennesjuttioåtta skrev 2010-08-10 22:46:21 följande:
    kokisen – vadå, har du gjort illa knät? Gled du på en sten när du skulle göra  gitarrsolo?

    hahahahaha klart det var så
    sen jar kokosen lite huvudvärk med, pga allt headbangande
    Stackars Kokosflingan!

Svar på tråden Livets toppar och dalar