• muggles

    Livets toppar och dalar

    AM: jag har alltid bläddrat förbi de sidorna i tjejmagasinen, liksom sidorna över grapefruktdieten och de senaste pilatesövningarna...


    Förresten så höll jag på att krocka härom veckan också och det var iaf inte mitt fel. Jag svängde ut på en (annan) 70-väg från vår lilla gata och när jag svängt ut på 70-vägen möter jag en bil i min fil!!! Den idioten kör om en mopedist precis framför en (min) korsning - är inte det absolut förbjudet enl trafikreglerna? Som tur var hann han in framför mopeden precis innan vi möttes, annars vet jag inte hur det hade gått. Jag höll på att få hjärtattack iaf - inte nyttigt när man nästan är 40.

  • muggles

    Lappis: härligt att han är så på!

  • muggles

    Piggelin förresten: vägen jag syftar till där galningen stannade är den rakan efter lagret, riktning bron (nu har jag skrivit lagom kryptiskt ). Du vet ju vilken jag menar och du kan nog fatta hur olämpligt det är att stanna just där. Bah.

  • muggles

    Jag undrar om det är äkta...?


    Cicci: läskigt! Låter ju verkligen inte som att det var ditt fel dock.

  • muggles

    EA: tur det var ett så vanligt namn!


    Frullan: vad gör du hemma alldeles själv då? Jobbar inte du? Frågan om du rökt på el ej är mer ett uttryck i vår familj - när ngn är riktigt tokig brukar vi säga så "har x rökt på ellerrrr?" (tänk göteborgskt r)


    Såg första avsnittet av Solsidan igår. Maken tyckte det var pinsamhetstv så han var tvungen att gömma sig bakom en tidning (fast han smygtittade). Han är så gullig när han tycker att det är pinsamt på tv Mkt igenkänning var det (ångest över att flytta ut från stan mm) men inga stora gapflabb än så länge men det kommer väl kanske?

  • muggles

    Nä om man skulle ta på sig stålhjälmen inför att en kund ska komma hit och skälla på oss för alla buggar i vår senaste leverans. Blä. Utvecklaren (Autisten) har slutat och flyttat till Norge så möjligheten att rätta till buggarna är också krångligare. Suck och stön. Plus att den här kunden har så jäkla negativ attityd hela tiden (no offense Piggelin )

  • muggles

    Klockarbol: hon låter som en tvättäkta Svårmor!!! Själv har jag en underbar svärmor som tur är. När min mamma var dålig för några år sedan vet jag att jag önskade att jag hade haft en mamma som min svärmor istället (men nu för tiden är min mamma grym hon också!).

  • muggles

    EA: jag tycker annars att din make har helt rätt i sin logik!

  • muggles

    PB: men vad skönt! Jag förstår ju att du inte tar det som ett besked men såhär utifrån låter det ju som att han har fått jobbet!


    Klockarbol: håller med dig om råttgiftet.


    Är det Frullans man som heter Sven och är inne och smygläser? El hur ska vi tolka detta mysterium?


    AM: haha russinödla - ett nytt tråduttryck har nog myntats Jag tror att ENDA fördelen med fet hy är att man får mindre rynkor. Min mamma har dessutom inte heller rynkor att tala om (och hon har också haft fet hy förr, nu tror jag den är mer normal). Jag tycker bara att det är så mkt som ska göras redan när man går och lägger sig; plocka ur linser, tandtråd, borsta tänder, ... Och på morgonen är det ju äl-tester titt som tätt

Svar på tråden Livets toppar och dalar