• muggles

    Livets toppar och dalar

    Har tom googlat på upprepade MA men hittade inte mkt. Ngn på FL hade haft flera i rad men det verkar inte så vanligt som tur är.

  • muggles

    Undrar också hur det gick för Kikikiki? Hon kanske fått bebis nu?

  • muggles

    Cicci: ja BM skulle du passa som! Bara det är det är jäkligt dåligt betalt


    MrsB: vad handlar konflikten om (om du kan avslöja här)? Låter väldigt energikrävande...


    Jaja jag har redan slutat googla och FL går jag aldrig in på (dock ramlade jag in där efter en googling) Många är ju gravida i flera veckor utan att fatta att de är det, så visst kan det vara så att man inte känner ngt. Tycker bara det är skumt att det kändes mer förra veckan innan jag visste ngt?

  • muggles
    Mrs B skrev 2010-09-29 09:54:47 följande:
    Muggles = I stora drag handlar det om att jag jobbar med en äldre kvinna och hon vill inte släppa in mig   Det handlar om att ge och ta enligt mig, att kunna kompremissa och att kunna släppa på kontrollen, men min kollega tänker inte likadant.....
    Fy fasen vad jobbigt! Och svårt att ändra på...
  • muggles

    Aleta: jag har funderat flera ggr på hur det gick för er. Så otroligt tragiskt! Vad snällt att du kom in och rapporterade hur det gått. Kram!


    Egentligen borde jag kanske inte tolka ngn annans känslor (för det kan bli så fel) men jag gör ett försök: kan det vara så att PB är extra känslig nu när hon sprayar? Jag vet ju att jag själv haft åtminstone ett "gräl" med ngn här inne då när jag inte var i balans själv, och misstolkade vissa inlägg. Och jag vet att PB tyckte att förra gången med spray var hemsk


    Snaily: jag tror att mjölkkörtlarna sitter mkt under armhålor osv, så själva bröstens storlek är inte avgörande. Jag vet många med mindre bröst än mig (själv har jag B-kupa men under amning hade jag D) som haft mkt mer mjölk. Min teori efter allt jag läst är att jag (och kanske Mrs B och Kängu) har haft problem på annat håll, tex fel på utdrivningsmekanismen.

  • muggles

    "med mindre bröst än jag" heter det väl dessutom

  • muggles

    MrsB: allt handlar om kommunikation. Men ibland är det omöjligt att kommunicera så att den andre förstår, för om den tolkar saker på "fel" sätt så blir det ändå fel... Ibland får man tyvärr lirka med de gamla rävarna... Ett sätt som kan funka är att du först bygger upp henne med beröm så att hon får bättre självförtroende. Smicker funkar alltid! Ett gammalt trick som jag använder när tillfället kräver. Man får lite brun tunga (rövslickeri) men ibland kan det ge förbluffande resultat!

  • muggles
    kängu skrev 2010-09-29 13:28:53 följande:
    OM jag kan amma nästa barn (vilket jag hoppas), så tänker jag amma till både höger och vänster, bak och fram och upp och ner och in your face! Och den som säger nåt om det kommer jag att spruta ner med mjölk!!    
    HAHA!
  • muggles

    PB: jag ber om ursäkt! Jag är ju helt förvirrad. Jag VET ju att du inte sprayar än. Herregud vad jag snurrar till det...


    Kängu: och am(m)en - fniss!


    Jag tycker att det är självklart att man ska få amma på stan/caféer/parkbänkar mm. Själv vill jag dölja så mkt det går med filt/amningströja etc men mår inte illa om ngn annan är mindre pryd.


    Jag undrar varför vi reagerar så starkt på det här med amning av större barn? Är det för att vi associerar det till ngt sexuellt? Varför känns det inte "normalt" för vissa? Jag känner själv att jag inte skulle vilja amma ett barn mer än till kanske 1-1,5 år absolut max (inte för att jag hade ngn option...). Hur kommer det sig att min gräns ligger där när ngn annans ligger vid 4 år?

  • muggles

    Jag ringde min klinik ang plusset och de erbjuder VUL då jag är patient hos dem - bara det att jag får betala 1000(!) kr för det. Det var dyrt! Måste försöka via landstinget el BMG. Men de sa att de skulle hålla tummarna och sedan hälsade de till min man med namn (hon såg det nog i journalen men ändå). Himla gulligt!

Svar på tråden Livets toppar och dalar