• muggles

    Livets toppar och dalar

    Men hörrni - det är ju..........


     


    FREEEEEEEEEEEEEEEEEDAAAAAAAAAAAAAAAAAAAG!


     


    *fuldans*

  • muggles

    PB: vad otroligt skönt att du fått tag i en bra jobbcoach! Vad bra att den möjligheten finns.


    Jag tänkte lite vidare på det där du skrev att "vi i Sverige" är så snäva i våra ramar. Men tror du verkligen att det är bättre någon annan stans? Jag tror inte vi är mindre toleranta i Sverige än i andra länder, men kanske ser deras ramar annorlunda ut. Sedan har  hela den här amningsdiskussionen fått mina ramar kring det att utökas ngt, vilket ju är positivt Det är väl det som är den stora meningen med diskussioner tycker jag.

  • muggles

    PB: men jag är rätt osäker på hur toleranta och vidsynta de är i USA. Är det inte risk att man klumpar ihop USA också, precis som vi klumpar ihop hela Afrika. De verkar inte särskilt toleranta i Bibelbältet tex... Däremot i San Fransisco och i NYC. Men de flesta säger att NYC inte alls är representativt för resten av USA, utan är mer "europifierat".


     

  • muggles
    Snorkfröken77 skrev 2010-10-01 22:28:01 följande:
    Annars har jag mått så mycket bättre idag. Det följer mönstret jag haft förut, när jag dippat rejält och varit på botten så brukar alltid dagen efter bli ganska bra, det är väl psykets sätt att få en att överleva, man orkar inte gråta hur mycket som helst.
    Det där känner jag så väl igen! Skönt att fikat gick bra, du verkar ha väldigt bra kollegor som tur är.

    EA: så jäkla trist med nya hojen!!!


    BS: tack för tumhållning, uppskattas!

  • muggles
    Piggelin1 skrev 2010-10-04 08:57:48 följande:
    då torktumlaren är på, så torkar tvätten på ställningen därinne väldigt kvickt pga all värme som tumlaren avger.
    Precis min åsikt också. Jag har aldrig känt behov av torkskåp trots barn och blöt overall mm. Dagens overallen/ytterkläder torkar fort enl min mening, även utan torkskåp. Förvaring kan man aldrig få för mkt av.

    Oupsie: herregud, kryckor tom! Det låter inte nådigt...


    Telis: kom tillbaka snart, vi saknar dig!


    Vi har haft en mycket produktiv helg; satt belysning på klippan (blev lika bra som jag hoppats), bakat kanelbullar med Moa, röjt ur garaget så att bilen går in igen , plockat undan trädgårdsmöbler mm. Det enda vi inte hann var vår vanliga veckostädning men va fasen, det får väl bli till veckan...


    Och jag har sluppit fler mardrömmar iaf.

  • muggles

    Vickan: vad har du för argument att samsovning är bra för barnet? Tillåt mig tvivla...

  • muggles
    passionsblomman skrev 2010-10-04 13:32:58 följande:
    Tinga, visst var det tre månader för tidigt som Piff & Puff kom?Messade lite med Heloise nu. De ger visst värkhämmande och det starkaste hjälper lite, men det får hon bara ta ett dygn till så det kommer att bli neo hur som helst, eftersom de inte får stopp på värkarna. Hon är såklart förtvivlad.Klockarbol, hejja maken!
    Vad är hon i då - v30 typ?
  • muggles

    Parnassia: var det en hormonspiral el varför fick du betala 1000 kr? Jag fick en kopparspiral insatt hos BM, det tog 2min och kändes knappt alls.


    Omsan: vad jobbigt med din sjukdom som inte går att diagnosticera! Att du orkar ha ett sådant tempo ändå är imponerande...


    Panzer/Heloise: lycka till med bebben!!! (Visst har Panzer skrivit här en gång förut? Kände igen avataren)


    EA: vad är det för piller du knaprar nu? (Jag fick inga piller till FET.)


    Snaily: hu med cancer på två håll! Men att mejla en sådan sak... Jag skulle ha ringt och berättat, då hade man kunnat reda ut hur prognosen är mm. Klart folk blir oroliga om de får ett sådant mejl och alla frågor förblir obesvarade.

  • muggles

    Omsan: OS:et påverkar så att det kan vara olika drivrutiner beroende på om man har Vista el 2007, det ser du på nedladdningssidan. Du kan ju även ladda ner drivrutinerna till en USB-sticka så slipper du koppla nätverkskabel till den stationära.

Svar på tråden Livets toppar och dalar