• muggles

    Livets toppar och dalar

    Ouopsie: om badrummet inte har fönster så kan det vara idé att ha blankt kakel faktiskt, det reflekterar ljus bättre. Blankt kakel är även lättare att tvätta av (tvålrester mm). Men det är ju en smaksak... Tycker man att matt är snyggare så funkar det också.

  • muggles

    Oupsie: bra att du går hos kurator! Är det känslorna inför grav som triggat det? (Om du vill avslöja...). Kul med vagnköp, låter som en bra affär dessutom!


    Porchez: välkommen tillbaka! Bra med kurator och att du tog upp det med kompisen!

  • muggles

    Oupsie: vi har matt kakel i vårt badrum nu (vi fick ju inte välja iom att vi köpte visningshus) och det funkar bra det också. Vi hade blankt (stora schyssta plattor) i förra badrummet och jag tyckte bättre om det men det är verkligen på detaljnivå.


    Vad valde ni för bänkskiva då? Inte massivt trä hoppas jag...

  • muggles
    Oupsie skrev 2010-10-11 10:40:18 följande:
    Muggles, ska svara på kuratorfrågan senare. Måste iväg till sjukgymnasten nu. AM, ja det verkar som att det är en tjej. Bänkskiva: Granitskiva Nero Assoluto.
    Ah, låter snyggt!
  • muggles

    Telis: jag ville bara höra Vickans argument för samsovning eftersom hon inte lät så där överförtjust i hur nätterna såg ut...

  • muggles

    Telis: ja för egen del är jag tveksam till samsovning det stämmer Men för dem som det funkar för, så varför inte.


    Själv retar jag ihjäl mig på The Event, tycker den är usel Maken tittar men jag bara stör mig så jag läser ngt annat och kollar med ett getöga då och då. Den påminner mig om Lost fast sämre.


    Moa har lämnat sina nappar till Lisebergskaninerna Ett kompispar sms:ade att de skulle göra det (dvs deras son) på lördag och om vi ville följa med. När jag berättade detta för Moa på lör morgon sa hon "jag vill också lämna mina nappar till Lisebergskaninerna". Jag och maken bara tittade på varandra och tänkte "det är nog bäst att hänga på det här tåget". Det gick hur bra som helst, hon travade dit stolt i hågen med napparna i en liten påse med rött sidenband. Lämnade dem kavat till kaninerna och sedan var det inte mer med det. Men på kvällen frågade hon "kan man inte få tillbaka napparna", ooh och då knep det till i mammahjärtat! Jag sa "nej det går inte gumman" och då accepterade hon det, men vi tycker så synd om henne! Det är nästan så att jag funderar på att köpa en ny napp till henne (vilket jag inte ska!). Lilla gumman!

  • muggles

    PB: stackars dig som har ryggskott! Och alla bilräkningar Ligg på (med betoning på "på" och inte "ligg" ) diskmaskinsoperatören, enda sättet att få dem att agera fort är tjat tjat tjat. Den som skriker högst får först hjälp (är min erfarenhet).

  • muggles

    Telis: vid närmare eftertanke - jag ber om ursäkt att jag stack ut hakan gällande samsovning. Ibland har jag en för glappande käft...


    AM: vad kul med Hektors plötsliga framsteg! "Plötsligt händer det"

  • muggles

    AM: det är precis sådant där som stör mig med the Event... Jag orkar inte svälja allt. Men smaken är som baken...


    Sept: vad skumt med din tant men det kan ju tyvärr bli så efter mf. Jag hade ngn blödning ca 4v efter mitt MA förra året men 6v efter visade det ju fortfarande + (jag hade rester kvar visade det sig), så den riktiga tanten kom ju betydligt senare. Nu tror jag inte det blir så illa för dig. Hoppas den kommer igång snart!


    EA: förstår dina känslor så väl! Man vågar inte hoppas för det betyder för mkt. Samtidigt vet man att man hoppas någonstans längts in för annars hade man inte ens försökt. Man behöver eg psykologhjälp för att kunna hantera en ivf/fet... Vad tungt att se din make så längtansfullt klämma en annan mage!!! *önskar att allt ska gå vägen för er*

  • muggles

    PB: det låter som att ni ska anlita en annan firma för att fixa tvättmaskinen (går det? finns det fler i byn?). Näe vad trist att allt brakar samtidigt!

Svar på tråden Livets toppar och dalar