• muggles

    Livets toppar och dalar

    BrudSommar2006 skrev 2010-10-05 20:31:44 följande:
    Hej alla, barnen har varit så jobbiga idag så jag har knappt vetat vad jag ska göra med dem. Astrid skriker så fort man sätter ner henne på golvet och Iris är allmänt busig och fortsätter trots att man säger nej. Sedan detta tjat - Är den här min (tidning)? Ja, du kan få den om du vill. - Är den här min? Ja, du får den säger jag ju. - Är den här min? JA, säger jag ju. - Är den här min? Ja men för i helvete säger jag ju... - Är det här lingonsylt eller jordgubbssylt? Det är jordgubbssylt. - Är det här lingonsylt eller jordgubbssylt? Ja men jag säger ju att det är jordgubbssylt. - Är det här lingonsylt eller jordgubbssylt? Ja men för i helvete jag säger ju att det är jordgubbssylt...
    HAHA! Det här känner jag igen, Moa tjatar också ibland. Jag tröttnar också och jag skrattade gott åt denna beskrivning ska du veta
  • muggles

    Tinga: svårt att svara på faktiskt. Jag hade grav-känningar åtminstone till v7-8 den gången som resulterade i MA och nu är jag i v6. Och jag kommer inte ihåg om mina bröst växte och ömmade den gången. Det jag kommer ihåg är att jag inte hade några flytningar vilket jag tänkte på för det var annorlunda mot Moa-grav. Flytningar har jag denna gång. Men fortfarande tycker jag det känns läskigt lite... Vet att det är ovanligt att få MA två gånger i rad men tänker ibland att jag kanske ändå tillhör dem som råkar ut för det...


    VUL är nästa onsdag, GAH!


     

  • muggles

    EA: tack!!! Uppskattas!


    PB: är det dag 21 än?


    HAr just läst Panzerfausts inlägg om Elise och shit, jag fick definitivt tårar i ögonen. Jag är normalt inte speciellt lättrörd av mig. Det där måste vara ngt av det värsta man kan gå igenom som människa (bara slaget av det som Snorkis gått igenom).

  • muggles
    Oupsie skrev 2010-10-07 10:40:10 följande:
    Jag trodde att du hade en androidtelefon som den tekniktjej du är . Min make köpte sin telefon först, sen beställde han en till mig också för jag måste ha en sa han, precis som din make . Det tog ett tag att vänja sig men nu är vill jag inte byta till något annat.
    Ja jag vet och min make häcklar mig hela tiden för att jag ännu inte har en Jag tror jag kommer att älska dem men jag suger på karamellen lite till. Tycker samtidigt det är lite jobbigt att byta telefon innan jag fått ordning på alla mina kontakter, och alla inställningar så som jag vill ha dem.
  • muggles

    Oupsie: vad snällt att skicka bodyn till Elise! (Himla fint namn tycker jag förresten.)


    PB: usch för ryggskott! Jaha, du har börjat spraya redan...

  • muggles

    Fy vad surt om kötiden ser ut att ha blivit ännu längre! Men om detta är ett år när det blir extremt få barn "levererade" så ser ju kötiden helt plötsligt lång ut. Men om det sedan kommer fler barn nästa år (dvs det blir extra många "levererade") så kanske det fortfarande är 3 års kö när ni kommer fram. Eller är jag snurrigare än snurrigast nu?

  • muggles

    Svischar förbi - har det rätt stressigt nu. Vi hörs i helgen!


    *fulvickar på rumpen* Tjing!

  • muggles

    Heloise: vad härligt att höra att Elise mår bra nu, hoppas att ni slipper bakslag! Många lyckönskningar att allt går vägen!!!

    Jag mår bra, har känt av första illamåendet vilket jag faktiskt ser som ett bra tecken i sammanhanget (maken kallar det för v7-illamåendet och säger att jag är "on the bang" ). Har inte spytt men det ligger i bakgrunden när jag blir hungrig och blodsockret sjunker. Har samtidigt blivit mer nervös för onsdag

    Har inte hunnit läsa ikapp så jag har inga kommentarer just nu men ville mest bara ge ett livstecken...

  • muggles

    Oms: inlägg 11259 - gud vad det låter jobbigt! Förstår att det suger som fan rent ut sagt. Läste du förresten att de kommit fram till att adhd förmodligen är genetiskt betingat? De trodde att det "fyndet" ev skulle ta bort skuldkänslan hos barn och föräldrar som drabbas. Det hjälper ju inte i sak dock... Du måste känna dig helt maktlös, för hur du än gör så känns det inte som att det hjälper. Finns det ingen mer hjälp att få, speciallärare tex?

  • muggles

    Oupsie: jag hörde av en tjej på vattengympan (Magplasket i mitt fall) som hade kraftig foglossning och gick på akupunktur; hon sade att 95% av alla med foglossning blir hjälpta av akupunktur men tyvärr inte hon. Även TENS ska hjälpa, det går att hyra en sådan. Jag hade TENS före och under förlossningen, för mig funkade det super som smärtlindring!

Svar på tråden Livets toppar och dalar