• MSW

    Livets toppar och dalar

    I den här tråden har det "tjötats" en hel del genom åren (planeringen för nästa sommars femårsjubileum har redan påbörjats), allt eftersom har den gått från att vara en "hur vet man att man är gravid"-tråd till att bli en vänskapstråd!

    Här avhandlas allt som rör barn/familj, resor, internet shopping, tråddejter, husdjur, god mat/bak och allt annat man kan tänka sig! Och vi både gläds och gråter med varandra!

    Trots att vi är utspridda över hela Sverige (mer eller mindre) så blir det en hel del olika tråddejter i olika konstellationer!

    Tempot är för det mesta högt och det kan nog vara lite svårt att hinna med/komma in i tråden, men vi välkomnar alla, men vill då gärna ha en någorlunda presentation, typ var man bor, var i barnkarusellen man befinner sig, skostorlek och vilken favorit choklad man har och vad mer man kan tänkas vilja dela med sig av!

    Då kör vi!!

    Förra tråden finns här: www.brollopstorget.se/Forum-5-21/m3733191.html

  • Svar på tråden Livets toppar och dalar
  • Klockarbol

     


    Oupsie skrev 2010-07-31 22:55:21 följande:
    Blir man trött av Lergigan? Eller fanns det några som man inte blev så trött av? För jag är redan väldigt trött...

    Ja jag blir trött och såsig nån timme efter att jag har tagit Lergigan fast det håller inte i sig speciellt länge, bara en halvtimme ungefär.
    Men då har jag ju fått den istället för insomningstablett så den kortvariga effekten kan ju ha med mina sömnsvårigheter att göra.

  • lunagarden

     


    Oupsie skrev 2010-07-31 22:48:42 följande:
    Ja, jag hör vad ni säger Men jag tror ju hela tiden att det kommer att bli bättre. Nästa vecka går jag in i vecka 13. Och de säger ju att många slipper illamåendet då, men jag vet ju också att så inte alltid är fallet med tanke på flera av er här i tråden. Vem skriver ut sådana tabletter? Ska man ringa till sin vanliga doktor eller till BM?

    Skönt att du passerat de "kritiska" veckorna nu

    Mitt illamående och den grymma tröttheten har alltid släppt efter vecka 12, håller tummarna för att du slipper den också snart!

  • Telis

    Oupsie, usch vad jobbigt med illamåendet! Lergigan finns i en vanlig version och en som heter Lergigan Comp, Comp-versionen innehåller koffein så den blir du mindre trött av.


    nenne, statusrapport tack! Jag väntar så spänt på Pricken så nu måste du börja rapportera dagligen. Och du smsar väl någon i tråden när ni åker in?!


    AM, ha det så mysigt där ute!

  • Ore

    Telis har redan kommit med svaren, men utan att ha behövt ta tabletter så har jag också snappat upp att det är Comp-varianten man ska ha


    Oupsie: Nej, jag tycker inte heller man skämtar om ätstörning som bantningsmetod...


    PB: Skoj med bästisen på besök!


    AM: Helt rätt, enda dramatiken vi vill ha är en massa trevliga, efterlängtade plus


    Men apropå det så råkade jag ut för litet minidramatik igår. Jag hade en heldagsgrej att göra, och lillkillen fick följa med. När han somnade på eftermiddagen i vagnen fick han stå ute, med insektsnät över vagnen. Men på något vänster så hade det ändå kommit in en geting, för lillkillen vaknar och illvrålar Och jag ser en geting krypa på insidan av nätet. Var ett tag orolig över att han blivit stucken i munnen, men lyckas efter ett tag lokalisera att det är ganska rött på handen, och senare svullnar det upp litet också. Men han lugnade sig ganska snart, till skillnad från mig som tyckte så synd om honom samt var arg på mig själv för att jag låtit det hända.... När jag funderade över hur getingen lyckats komma in så satt ju inte nätet sådär jättebra, utan det fanns en del glipor.


     

  • Parnassia

    Kan bara tillägga i tablettdiskussionen att det också finns en forte variant. Och att jag inte har blivit tröttare av vanligt Lergigan.


    En läkare måste skriva ut dem, så kontakta BM så hon kan ge dig en läkartid snart!

  • BrudSommar2006

    Heja Lergigan Comp! Med Iris mådde jag illa tom v 18 och med Astrid nästan genom hela. Tjoho!


    Sista dagen här idag, imorgon åker vi hem, snyft.

  • nennesjuttioåtta

    hejhej!


    Blev en sen kväll igår, efter att koko (tack för titten än en gång!!!! Och de söta strumporna!!) åkte så tog jag bilen och hälsade på en vän och satt där och kacklade till midnatt, sen blev det film i soffan med maken så halv 3 kom vi i säng. Utan att sova middag en enda gång på hela dagen! Så det blev sovmorgon till 10 (vaknade halv 6 av att jag inte märkt att Nancy kommit in på hela natten så blev orolig att något hänt men jag hade sovit för djupt för att märka att P varit uppe flera gånger för att släppa in och ut henne). Idag skiner solen och vi funderar på om vi ska få något gjort här eller om det blir hängmattan. Hade lite förvärkar i morse, eller inte vet jag vad det var. Svag, svag mensvärk med bara några minuter emellan men det avtog snabbt och nu känns ingenting. Räknar med att skicka sms till förslagsvis Telis om eller när det händer något.

  • nennesjuttioåtta

    Just det, blev så hastigt inhopp så jag hann inte kommentera mycket igår...


    Ore förresten, vad skönt att allt gick bra med din mamma! Och med lillkillen och getingen, hua!


    Mrs B Usch, det är så sorgligt och ofattbart det som hände er med! Får jag fråga vad ni gav sonen för namn? Du behöver inte svara om du inte vill. 


    BS – verkar som ni haft en riktigt bra semester med många upptåg och lyckad potträning! Woho!


    Oupsie – du kan väl försöka få recept på Lergigan Comp och sen känna efter hur du mår under dagen. Onödigt att knapra medicin om det inte behövs samtiigt som det är dumt at tmå illa om man inte behöver.

  • nennesjuttioåtta

    hej då AM, ha det så skönt! Här ska knipas, vi funderar på att åka till fäbon och plocka hallon i veckan men annars händer inget särskilt spännande före DN-galan. 

Svar på tråden Livets toppar och dalar