• MSW

    Livets toppar och dalar

    I den här tråden har det "tjötats" en hel del genom åren (planeringen för nästa sommars femårsjubileum har redan påbörjats), allt eftersom har den gått från att vara en "hur vet man att man är gravid"-tråd till att bli en vänskapstråd!

    Här avhandlas allt som rör barn/familj, resor, internet shopping, tråddejter, husdjur, god mat/bak och allt annat man kan tänka sig! Och vi både gläds och gråter med varandra!

    Trots att vi är utspridda över hela Sverige (mer eller mindre) så blir det en hel del olika tråddejter i olika konstellationer!

    Tempot är för det mesta högt och det kan nog vara lite svårt att hinna med/komma in i tråden, men vi välkomnar alla, men vill då gärna ha en någorlunda presentation, typ var man bor, var i barnkarusellen man befinner sig, skostorlek och vilken favorit choklad man har och vad mer man kan tänkas vilja dela med sig av!

    Då kör vi!!

    Förra tråden finns här: www.brollopstorget.se/Forum-5-21/m3733191.html

  • Svar på tråden Livets toppar och dalar
  • passionsblomman

    Nenne, nu tänker jag gå och vila middag. Min bästis åkte nyss och vi satt uppe och pratade till väldigt sent-eller tidigt. Kl 04.16 släckte jag lampan och la mig. *ganska seeeeg*

    -men de va´re värt!

  • nennesjuttioåtta

    PB – härligt! jag sov 45 minuter medan maken gjorde lunch efter att vi städat i garaget (jag satt iofs mest och pustade på en stol medan maken sorterade skruv).  


    Nu har vi mest gått omkring och kåtat upp varandra så det kanske blir åka av med en liten förfärdknäpp i kväll efter handling och besök på K-rauta  

  • Telis

    nenne, från och med nu sover jag med mobilen bredvid mig. Fulladdad och på högsta volym OCH vibration för att inte missa något.


    Lappis, jag är inte ett dugg förvånad, det visste vi ju redan att ni är fantastiska människor!


    PB, vilket mysigt besök du haft. Hoppas att det har laddat batterierna lite!


    nenne, ja gud förbjude att ni gjorde något INNAN K-rauta. Man måste ju prioritera.

  • lunagarden

     


    nennesjuttioåtta skrev 2010-08-01 16:20:53 följande:
     Nu har vi mest gått omkring och kåtat upp varandra så det kanske blir åka av med en liten förfärdknäpp i kväll efter handling och besök på K-rauta  

    Haha, det gör ni rätt i

  • Telis

    nenne, även om du inte vill ståta med bullbakarbilden i galleriet så kan du väl skicka den till mig bara. Pliiiiiz? Jag vill så gärna se din mage, snart är den ju borta.

  • Parnassia

    Nänä Telis! Fjäskar du för egen del bara!??!


    Vi vill ju se allihop!


    Och om inte bagarbilden kommer kan vi väl få se en magbild till iaf Nenne?!


     


     


     

  • porchez
    Lapinette skrev 2010-08-01 12:18:53 följande:
    Själv har jag suttit på balkongen och läst igenom vår utredning ... enligt den är vi två helt fantastiska människor . Ska dock lusläsa igenom den och göra lite ändringar men rent generellt jösses ... tror jag börjat få en liten gloria .    Hälla ut champagne i vasken ... vilket jäkla slöseri!!! Vilka idioter det finns .
    Den uppfattningen har jag också fått av er!
  • porchez

    vinkar och säger Hej till de nya ansikten som kommit in, har inte riktigt koll på er, då jag bara har skumläst den senaste veckan. Men kommer snart få koll hoppas jag

  • porchez

    Nenne - det närmar sig nu! Så spännande, säger lycka till redan nu, för vem vet när saker och ting börjar hända


    Röstar även jag på en sista mag-bild till galleriet!  Vad ska jag njuta med? sitter här med min svägerska otroligt goda kladdkaka? Kan jag skicka över en bit kanske?? 

  • lunagarden

     


    porchez skrev 2010-08-01 16:59:25 följande:
    vinkar och säger Hej till de nya ansikten som kommit in, har inte riktigt koll på er, då jag bara har skumläst den senaste veckan. Men kommer snart få koll hoppas jag

    Hej, här är en nykomling som vinkar tillbaka

Svar på tråden Livets toppar och dalar