• MSW

    Livets toppar och dalar

    I den här tråden har det "tjötats" en hel del genom åren (planeringen för nästa sommars femårsjubileum har redan påbörjats), allt eftersom har den gått från att vara en "hur vet man att man är gravid"-tråd till att bli en vänskapstråd!

    Här avhandlas allt som rör barn/familj, resor, internet shopping, tråddejter, husdjur, god mat/bak och allt annat man kan tänka sig! Och vi både gläds och gråter med varandra!

    Trots att vi är utspridda över hela Sverige (mer eller mindre) så blir det en hel del olika tråddejter i olika konstellationer!

    Tempot är för det mesta högt och det kan nog vara lite svårt att hinna med/komma in i tråden, men vi välkomnar alla, men vill då gärna ha en någorlunda presentation, typ var man bor, var i barnkarusellen man befinner sig, skostorlek och vilken favorit choklad man har och vad mer man kan tänkas vilja dela med sig av!

    Då kör vi!!

    Förra tråden finns här: www.brollopstorget.se/Forum-5-21/m3733191.html

  • Svar på tråden Livets toppar och dalar
  • Mrs  B

    PB = Tack för både kram och ros!!! Det värmer....


     


    Soldemor = Det stämmer nästan iaf.... Har gått några år sen jag skrev min presentation.....


     


    Sååå tråkigt väder idag med bara regn.   Men vårt trädäck är nästan klart iaf...


    Hade tänkt ha en barnfri helg med ett kompispar i helgen med bla en tur till Tyskland men hade precis en diskussion med min mamma om barnpassningen, hon tyckte inte riktigt om att de ska ha barnen i två nätter istället för en som det var sagt från början så nu har jag dåligt samvete över hela helgen.... Tyvärr har vi ingen annan att fråga och så är det ofta, så mamma och pappa passar barnen när det behövs. Nu var det över en månad sedan sist så egentligen ska jag ju inte ha dåligt samvete att jag lämnar bort barnen men eftersom man hör suckar, pust och stön blir det inte lika roligt längre....

  • viktualia

    MrsB - jobbigt med suckande mamma.... gaaa svårt! Soldemor - välkommen till tråden! själv är jag frikyrkomupp men bara till läggningen och inte yrket. Passionsblomman - du bor ju inte direkt vid allfartsvägarna *fniss* kolla din inbox!

  • passionsblomman

     


    viktualia skrev 2010-07-30 17:56:52 följande:
    MrsB - jobbigt med suckande mamma.... gaaa svårt! Soldemor - välkommen till tråden! själv är jag frikyrkomupp men bara till läggningen och inte yrket. Passionsblomman - du bor ju inte direkt vid allfartsvägarna *fniss* kolla din inbox!

    Bara när alla ska till och från Öland/Gotland eller för all del Astrid Lindgrens värld.

  • BrudSommar2006

    Ja Astrid Lingrens Värld kan jag verkligen rekommendera, Iris hade jättekul och om några år kommer hon att kunna ta del av ännu fler saker där.


    Suck, på måndag ska vi åka hem, trist.


    Nästa sommar funderar vi på att testa en vecka på Gotland och hittar vi inget mysigt boende där så kanske vi åker tillbaka till Åland där vi var när Iris var ett.


    Hej Soldemor, välkommen hit! Ni har inga barn tycker jag mig förstå? Vad har ni för katter? Vi har en ragdoll och en birmakorsning, det är mysigt med kissar.


    PB, mycket vackert skrivet som vanligt!

  • Parnassia

    Stämningen är visst inte på topp här idag heller... Deppigt, semester eller båda delarna?


    Vi har sista dagarna på semestern nu, maken börjar jobba på måndag efter 6 v hemma. Vart har tiden tagit vägen?!


    I em ska jag och H på loppis iaf och maken och E är hemma och snickrar vedskjul.

  • Hattis

    Tjo, har just vinkat av en barnfamilj som varit hos oss på besök ett par dagar - mycket roligt och mycket högljutt och... nu mycket lugnt

    MrsB - har förstått att du haft ett sent mf - mitt ma vecka 13 och skrapning vecka 17 bleknar i jämförelse. Tacksam för att slippa förlossning, fy så hemskt, kan inte föreställa mig det. Knepigt att det hjälper att komma över jobbiga saker för att andra haft det värre (vad är jag för någon sorts människa egentligen?), men det sätter onekligen perspektiv på saker och ting. Jag blir lättare tacksam för att jag är frisk, lever med någon jag älskar, har underbara vänner och så vidare. (Ursäkta dravlet )

    Har jag inte sagt välkommen Soldemor så gör jag det nu!

    Koko - om du ser detta, när skulle ni till NYC? (hm, ni kanske redan är där?) Har noll koll.

  • passionsblomman

    Parnassia, tvärtomt var det här idag ju!

    Men det är ju lördag och säkert fullt upp i hus och lägenheter. Det brukar ju vara rätt dött i tråden på helgerna. (vad säger det om allas jobb egentligen? När det är på arbetstid folk har tid att var här? )

    Idag går jag och plockar lite här och där. Vi får främmande. Eller främmande...det är de ju inte. Det är min "bästis", en av de få som känt mig sedan jag var 6 år och fortfarande är nära, trots alla flyttar och hattande land och rike runt. Hon kommer med sin make och son och det ska bli så roligt, för de har inte varit här ännu.

  • Parnassia

    Trevligt med sådana besök PB! Hoppas ni får det bra.


     


    Och i casa Hattis gissar jag att det blir en koma-i-soffan-lördagskväll? Här blir det så iaf och vi har ju bara haft hand om våra egna barn och borde kanske vara vana. Men icke, trötta som få ändå.

Svar på tråden Livets toppar och dalar