• MSW

    Livets toppar och dalar

    I den här tråden har det "tjötats" en hel del genom åren (planeringen för nästa sommars femårsjubileum har redan påbörjats), allt eftersom har den gått från att vara en "hur vet man att man är gravid"-tråd till att bli en vänskapstråd!

    Här avhandlas allt som rör barn/familj, resor, internet shopping, tråddejter, husdjur, god mat/bak och allt annat man kan tänka sig! Och vi både gläds och gråter med varandra!

    Trots att vi är utspridda över hela Sverige (mer eller mindre) så blir det en hel del olika tråddejter i olika konstellationer!

    Tempot är för det mesta högt och det kan nog vara lite svårt att hinna med/komma in i tråden, men vi välkomnar alla, men vill då gärna ha en någorlunda presentation, typ var man bor, var i barnkarusellen man befinner sig, skostorlek och vilken favorit choklad man har och vad mer man kan tänkas vilja dela med sig av!

    Då kör vi!!

    Förra tråden finns här: www.brollopstorget.se/Forum-5-21/m3733191.html

  • Svar på tråden Livets toppar och dalar
  • Soldemor

     


    Lapinette skrev 2010-07-30 12:18:08 följande:
    Ahhh ... jag som var nyfiken på svaret. Själv ville jag bli präst när jag var liten då jag älskade de vackra berättelserna från Bibeln samt att besöka kyrkor. Präst, bonde, konstnär eller arkeolog.

    Nu behöver du inte vara nyfiken så länge till!

  • Soldemor

     


    Mrs B skrev 2010-07-30 12:26:17 följande:
    Älskar religion och det är ett av mina huvudämnen i min utbildning....

    Det är jättespännande, iaf en del!

  • Mrs  B

    PB = Ingen fara..... Inte lätt att komma ihåg allt.


     


    Kortfattat = När jag var i v 18-19 (andra barnet) gjordes ett rutin UL och det upptäcktes då att hjärtat hade stannat på vår bebis. Ett sent mf men med vanlig förlossning, tyvärr på BB bland alla andra. Plötslig spänbarnsdöd konstaterades och inget annat upptäcktes vid obduktionen. Vi valde att kremera vår son och lägga honom i minneslunden här i byn. 


    Mycket tidigare än för Snorkis men vi har fått gå igenom samma med förlossning, begravning osv.   Tack gode gud för vår Max, som fick oss att leva vidare och våga satsa på ett syskon igen!!!

  • Soldemor

    Du skriver i din presentation att du är 30? Om jag då nästan är 47 så blir det typ 17 år. Inte helt kass på matte, bara nästan, typ

  • passionsblomman

    Mrs B, här får du en å ena sidan virtuell, men å andra sidan högst riktig blomma från mig till ditt lilla barn!
    Den är från samma buske som Snorkis knopp.

    Till Mrs B

      -Skutta och skratta med änglarna lille prins!

Svar på tråden Livets toppar och dalar