• MSW

    Livets toppar och dalar

    I den här tråden har det "tjötats" en hel del genom åren (planeringen för nästa sommars femårsjubileum har redan påbörjats), allt eftersom har den gått från att vara en "hur vet man att man är gravid"-tråd till att bli en vänskapstråd!

    Här avhandlas allt som rör barn/familj, resor, internet shopping, tråddejter, husdjur, god mat/bak och allt annat man kan tänka sig! Och vi både gläds och gråter med varandra!

    Trots att vi är utspridda över hela Sverige (mer eller mindre) så blir det en hel del olika tråddejter i olika konstellationer!

    Tempot är för det mesta högt och det kan nog vara lite svårt att hinna med/komma in i tråden, men vi välkomnar alla, men vill då gärna ha en någorlunda presentation, typ var man bor, var i barnkarusellen man befinner sig, skostorlek och vilken favorit choklad man har och vad mer man kan tänkas vilja dela med sig av!

    Då kör vi!!

    Förra tråden finns här: www.brollopstorget.se/Forum-5-21/m3733191.html

  • Svar på tråden Livets toppar och dalar
  • lunagarden

    Förstår att hon har haft, och har det tufft. Det är tufft nog att vara ensamstående mamma, även när man har ett friskt barn - här talar jag av egen erfarenhet, skilde mig från mina barns far när de var 3 och 4 år...

    Men man lär sig av allt

  • Oms

    Soldemor - men så spännande att läsa till präst på äldre dar, hur kom det sig att du valde att göra det nu och inte förr? berätta bara om du är bekväm med det! jo du och min svåge har nog mkt som förenar er men visst så är det så att det är en hel del stora frågor där de olika inriktningarna (kan man säga så) skiljer sig åt. JAG vill tro att min svåger är modern i sitt prästskap, han  är ung och det är de flesta av hans kollegor i hans och angränsande församlingar men självklart är den romersk katolska kyrkan extremt konservativ på högre nivå och det speglar ju religionen negativt.

  • Lapinette

    Ahhh ... jag som var nyfiken på svaret. Själv ville jag bli präst när jag var liten då jag älskade de vackra berättelserna från Bibeln samt att besöka kyrkor. Präst, bonde, konstnär eller arkeolog.

  • Oms

    imorn ska vi på poolparty i en superuppfräschad villa som ligger längst ned på en gata med en stor tomt där det byggs en scen med ett liveband som kör dygnet runt dessutom är det musiktävlingar m priser vissa lekar, bar till självkostnadspris och så finns det såväl biljard som krocket att gå loss på - det är hos min bror som utöver att vara ngt slags supersnille i datavärlden även drivit festivaler, biografer, konserter, musiktävlingar, klubbar etc etc och nu har han fest för nära o kära - då räcker det inte med en spotify jukebox (även om han har en som rymmer 150.000 låtar...han e f-n värst i allt, jag har aldrig ngnsin kunnat tävla/mäta mig m honom det enda jag klarat av bättre är nog hästar typ) det ska bli så kul! älskar att gå på välarrade fester där man allt bara flyter på.

    proglemet är bara vad vi ska ha med oss för ngt att grilla. vi blir runt 50 pers och även om det är många grillar så lär ju inte folk släng apå en korv och sen e det klart utan här gäller det att tänka praktiskt - ngt förslag på ngt gott grillat som inte tar alltför lång tid??

  • Mrs  B

    Hej hej i regnet!!!!!


     


    Sänder än en gång många kramar till Snorkis med familj!!!!!!!!!!!! Hoppas att allt har gått bra!


     


    Ore = Tack så mycket för kramen!!!!  Den värmer och behövs...... Min son skulle i dagarna ha blivit 3 år.   Hade nästan samma bf som Snorkis....


     


     


     


    Välkommen alla nya!!!!!!!!!!!!!


     


    Soldemor = Har en klasskompis från gymnasiet som är präst nere i syd, det kanske är du????   (vem vet????)

  • Mrs  B

    Älskar religion och det är ett av mina huvudämnen i min utbildning....

  • passionsblomman

    Mrs B, jag har i flera dagar funderat över vad det var som hände dig och ditt barn och hur jag ska kunna fråga om det utan att verka som om jag hittills skitit i ditt liv och helt missat det.
    Men jag har en känsla av att detta måste ha skett ganska lånt innan vi träffats här i tråden.

    Så, vad hände egentligen? Om du orkar och vill berätta såklart!!!

  • Soldemor

     


    Mrs B skrev 2010-07-30 12:24:40 följande:
    Soldemor = Har en klasskompis från gymnasiet som är präst nere i syd, det kanske är du????   (vem vet????)

    Nja, eftersom jag är typ 17 år äldre gick vi nog inte riktigt samtidigt på gymnasiet.

Svar på tråden Livets toppar och dalar